Елена писал(а):
Да я и не боюсь. Просто как подумаю что это снова ждать документы неизвестно сколько, то аж дурно становится. Еще вопрос- в какую копеечку это мне влетит. (Или в МРЕО ничего не возьмут?)
Олена, подайте на ім"я нач. МРЕО де попередньо реєстрували ТЗ письмову заяву і повністю викладіть суть справи, що такого то числа/місяця/року до такогото МРЕО м. ........ мною ............... П.І.П. ............... були подані на реєстрацію автомобіля міцубіші (тип кузова седан) всі відповідні документи(можна вказати перелік).
такогото числа/місяця/роки у відділі ................ МРЕО м. ............ посадовою особою мені було видано свідоцтво про реєстрацію автомобіля міцубіші з д/н 0001.
Проте як з"ясувалось при внесені даних до свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу посадовою особою такогото МРЕО м. ........ автомобіль міцубіші д/н 0001 було помилково зареєстровано з типом кузова-хетчбек.
На підставі вищевикладеного,
ПРОШУ:
Зробити виправлення в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу СЕРІЯ ..... № ...... у відповідності до типу кузова автомобіля міцубіші д/н 0001.
Додаток:
Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу серія....№ ...... від ...... 2010р.
Також зробіть для себе копію заяви і зареєструйте її офіційно у канцелярії МРЕО, можна також вписати свій телефон, якщо негайно в той день при Вас начальство не підірветься тоді залишайте їм заяву а Вашій нехай поставлять штамп і йдіть додому
по закону повинні відреагувать на протязі місяця, якщо впадуть на мороз скаргу до прокуратури
якщо почнуть парить щоб оплатили кажіть що це не ваша провина
нехай тепер той дебіл за свій рахунок переробляє