MrJerry2981 писал(а):
Тримався ти класно, молодець. То талон в них був?
Дякую. На рахунок талона, то я так перенерував (їх було 5-ро), що до цих пір незнаю чи я їм його дав чи машинально поклав на заднє сидіння. Вийшло так, що я помітив що фотоапарат сів (не горів індикатор), я зняв його з панелі і вголос пересвідчився "йопт фотік сів" після ци слів вони зрозуміли, що можна діяти. Наїхали:
- ми забираєм авто на штрафмайданчик
-кажу будь-ласка, ви потім розкажете прокурору як так вийшло, що ви викрали моє авто, бо сам я його не поведу вам на майданчик і ключів не дам, авто має забиратись на евакуаторі...
-на не треба евакуатор, ми садим свою людину тобі пасажиром і ти її везеш машину куда він скаже,- при цьому Ярош прослизнув рукою в вікно та відкрив замок задньої двері. Ярош відкрив двері і сказав ППСу(який забрав в мене документи) щоб той сідав до мене в машину. ППС сів і, побачивши що я вмикаю запис на моб-телефоні, відповів:
- нашо ти це цирк розрулюєш, ось твій талон на задньому сидіні лежить.
Я вихопив талон і попросив пепса вийти з моєї приватної власності, він одрау ж вийшов, я за ним закрив замки.
Я передав Ярошу талон, та він вимагав вийти з машини щоб вони склали на мене протокол....
От і не знаю чи ППС талон підинув (мав трохи олії в голові), чи я його ще спочатку не дав, але тоді я не знаю як пояснити свої дії і чому лише талон я не передав...
ну кінцівку Ви бачили...
http://vkontakte.ru/video10478650_149509873 Сюжет ICTV
Доречі, якщо будуть Ваші гайці наїжати, звертайтесь, дам номер журналістів з цього ж каналу.