ОО@K@ писал(а):
nikolas писал(а):
Ответ Загинайло на информационный запрос про правомерность использования инспектором ГАИ личного мобильного телефона, начитки, передачи третьим лицам персональных данных гражданина.
Отлично, теперь пусть ответит- что значит в неотложных случаях, и тут все встанет на свои места
Вот я готовлю новый информационный запрос, подправьте если что не так.
Цитата:
Згідно п.19 Конституції України, «Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.»
Також, згідно ст.11 Закону України «Про міліцію» п.27, міліція має право користуватися у невідкладних випадках безперешкодно і безплатно засобами зв'язку, що належать підприємствам, установам і організаціям, а засобами зв'язку, що належать громадянам, -за їх згодою.
Керуючись ст.ст. 9,10,32,33 ЗУ "Про інформацію", ст.ст. 3,4,5,10,14 ЗУ "Про доступ до публічної інформації", прошу письмово надати вичерпні відповіді на такі питання:
1) Чи є перевірка водія по базам правопорушень - невідкладний випадок про який ідеться мова у п.27 ст.11 Закону України «Про міліцію».
2) Які саме ситуації можна віднести до невідкладних випадків, про які йдеться мова у п.27 ст.11 Закону України «Про міліцію»
3) За якої причини 13 жовтня 2012 року близько 13:10, при складанні протоколу про адміністративне правопорушення проти мене(а саме, перевірка по базам правопорушень ДАІ), інспектор XXX не скористався рацією передбаченою у кожному патрульному автомобілі, а передав мої персональні данні які є конфіденційною інформацією про фізичну особу згідно ст.21 Закону України «Про інформацію» по особистому мобільному телефону, чим порушив п.17.1.4 наказу 111 МВД від. 27.03.2009.
Прошу дати оцінку діям інспектора та сповістити мене письмово за адресою указаною попередньо.