Наваяв такий позов - покритикуйте і допоможіть виправити помилки
До Тернопільського міскрайонного суду
Позивач: ПІП
який проживає за адресою:
Відповідач-1:
УДАІ УМВС України
в Тернопільській області
46000, м. Тернопіль,
вул. Котляревського,24
т. 52-45-12, т. 52-47-38
відповідач-2:
Олійник Володимир Васильович
Інспектор ДПС прапорщик міліції
(засоби зв’язку невідомі)
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про визнання незаконною та скасування постанови серія ФФ №111111 по справі про адміністративне правопорушення від 30.01.2011р.про накладення адміністративного стягнення за порушення Правил дорожнього руху України,
закриття провадження по справі про адміністративне правопорушення
Постановою інспектора ДПС роти ДПС ВДАІ м.Тернополя прапорщика міліції Олійника Володимира Васильовича (надалі інспектор ДПС), серії ФФ №111111 від 30.01.2011 року (надалі за текстом постанова) на мене було накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 255 (двісті п’ятдесят п’ять) гривень за те, що я 30.01.2011 року об 14 год 05 хв., керуючи автомобілем ВАЗ2107 д/н ФФ 1111 ФФ , по вул. Шептицькій в м. Тернополі не виконав вимогу дорожнього «Зупинка заборонена» зупинився в зоні дії знаку чим порушив 3.34 ПДР України.
30 січня 2011 року о 13 год. 50 хв. я керуючи автомобілем рухався по вул.Шептицького в м.Тернополі (із сторони об’їзної) в напрямку «Укрексімбанку» та повернув до видавництва «Школярик», що знаходиться в будинку ВАТ «Тернопільський видавничо-поліграфічний комбінат «Збруч» по вул. Живова, 11 в м. Тернополі. Близько 14.00 год. я виїхав від будинку видавництва, повернув на вул.Шептицького та через декілька метрів здійснив зупинку з правої сторони, у зв’язку з тим, що моїй однорічній дитині знадобилось поміняти памперс. Від місця з якого я повернув на вул. Шептицького і до місця зупинки мого транспортного засобу, дорожнього знаку «Зупинку заборонено» не було. Однак, інспектором ДПС безпідставно, з порушення вимог чинного законодавства, склав відносно мене протокол про адміністративне правопорушення (порушення п.3.34 ПДР України), та виніс постанову про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.122 КУпАП.
По суті справи хочу додати що інспектор ДПС дав мені на підпис Протокол про адміністративне правопорушення серія В01 №095053 в якому я розписався та закреслив пусту графу другого свідка, та повернув йому на його вимогу протокол. О 14.45 коли Інспектор ДПС віддав мені протокол і постанову я побачив що в протоколі в графі свідки дописаний Лучкевич Андрій Ількович. Мені незрозуміло звідки взявся свідок Лучкевич Андрій Ількович, який чомусь зазначений в протоколі, і який розписався в ньому. Вказаний у протоколі свідок Лучкевич Андрій Ількович, якого інспектор ДПС вказав у протоколі - особа, яку я ніколи не бачив, так само і не бачив її на місті складання протоколу, а згідно зі ст.279 : «...На засіданні заслуховуються особи, які беруть участь у розгляді справи, досліджуються докази і вирішуються клопотання....» . А свідок є особою, яка бере участь у розгляді справи, але як було вказано вище, він не заслуховався.
На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 7, 276, 287, 288, 289, п. 3 ст. 293 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 2, 6 -11, 18, 19, 71, 104, 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України
ПРОШУ:
1. Постанову серія ФФ №111111 по справі про адміністративне правопорушення від 30.01.2011р. про накладення на мене адміністративного стягнення за ст. 122 ч. 1 КУпАП в розмірі 255 гривень визнати незаконною та скасувати, провадження по адміністративній справі - закрити.
2. Завчасно повідомити мене про час та місце розгляду справи, з метою надання мені можливості взяти участь у судовому засіданні.
3. В порядку забезпечення доказів викликати, як свідка ПІП, що проживає
До заяви додається:
1) Копія Постанови серія ФФ №111111 по справі про адміністративне правопорушення від 30.01.2011р.
2) Копія протоколу про адміністративне правопорушення серія ФФ №111111 від 30.01.2011р.
Відповідно до ст. 288 КпАП України особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита.
07.02.2011р. ПІП