Текущее время: 23 фев 2025, 11:05

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 12:42 
Постоялец

Друзья, вот написал позивную заяву в суд для знакомого,она несколько необычна и раскрывает правдивую суть образования инспектора...Внимательно прочитайте пункт 4 .( в протоколе мент написал -место работы - не працюе )ЖДУ ВАШИХ КОМЕНТАРИЕВ.спс

ПОЗОВНА ЗАЯВА
про визнання протоколу та постанови у справі про адміністративне правопорушення незаконним.

Цей позов поданий на підставі ст. 17 КАС України яка прямо визначає, що компетенція адміністративних судів поширюється на спори фізичних осіб із суб'єктом владних повноважень щодо оскарження його рішень, дій чи бездіяльності. Відповідно ст. 18 КАС України справи щодо оскарження дій або бездіяльності посадових чи службових осіб місцевих органів виконавчої влади розглядаються і вирішуються місцевим загальним судом як адміністративним судом або окружним адміністративним судом за вибором позивача. У ст. 19 КАС України зазначено, що адміністративні справи з приводу оскарження дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень, які стосуються інтересів конкретної особи, вирішуються адміністративними судами за місцем проживання (перебування, знаходження) позивача.

Суть справи:
Я , ***************** 1984рн. 5.01.11 близько 15.30 рухався на власному автомобілі таксі DAEWOO Nexia держ.номер ******** АР по вул. Шевченко. Раптово був зупинений працівником ІДПС Раднюк Ярославом Станіславовичом ,який звинуватив мене в порушенні правил дорожнього руху , а саме 18,1 .Я цьому був широ здивованній ,оскільки нічого не порушував ,рухаючись (працюючи ) з читким дотриманням правил дорожнього руху.Я попросив інспектора показати мені особу,чиї права я порушив,або свідкив які бачили ,як я недав перевагу пішеходу ,або інші докази мого правопорушення ,відповідно до ст251 КоАП. Інспектор це зробити категорично відмовився ,порушуючи 19 ,62,ст Констітуції України, ст. 251КоАП. Сказавши,що докази я почую в суді.Після чого оформив протокол ВХ № 081850 по ст..122 ч 1 КоАП і не ознайомивши мене з моїми правами(268ст КоАП та 63ст Конст.Україми) ,не вислухавши мої пояснення,не вписавши в протокол будь яких свідкив,їх пояснення,не заслухавши покази потерпілих чи потерпілого , не надавши будь яких доказів одразу ж виніс постанову сер ВХ №250576 .
Вважаю, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КУпАП є незаконним, неправомірним, необґрунтованим, недоведеним з наступних причин:

1.Інспектор не надав будь яких доказів мого правопорушення що являеться порушенням
Ст. 251 КоАП, ст. 19 , 62 Конституціі України
2.В прототоколі немає свідків ,пояснення свідків ,їх адрес, а також адрес і пояснень потерпілих(?) якщо вони були що являеться порушенням ст. 256 КоАП

3 .Постанова винесена з порушенням вимоги ст. 256КоАП ,оскільки мені не зачитали ст. 268КоАП і ст. 63 Конст. України але й призвело до того, що при винесенні постанови не враховано особу, матеріальний стан та інші обставини, які слід враховувати при призначенні адміністративного стягнення відповідно до ст.33 КУпАП. За таких умов мої права при такому розгляді справи грубо порушено.

4.Працівник ДАІ не врахував те ,що я знаходився на роботі ( я працюю на службі таксі,про що повідомив інспектору ,але він відмовився прописати це місцем роботи, оскільки він не знав,як пишеться слово “ ТАКСІ” чому я був щиро здивований ,тому вніс завідомо недостовірні данні в протокол ,що являеться тяжкою образою для мене і порушенням ст. 256 КоАП) і виконував виїзд на замовлення ,яке прийшлось скасувати , як і декілька інших замовлень,що надало мені матеріальної шкоди ,а оскільки я нічого не порушив ,вважаю це злочином…

Враховуюче вищевикладене вважаю, що постанова серії ВХ 250576 по справі про адміністративне правопорушення від 05 січня 2011 року винесена з численними порушеннями моїх прав та чинного законодавства, є необґрунтованою, протиправною, незаконною та підлягає скасуванню. Згідно ст.72 КАСУ в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов’язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача. Відповідно до ч. 5 ст. 288 КУпАП, особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита. На підставі викладеного прошу:

. Прийняти адмін позов до розгляду;
1. Прийняти адмін позов до розгляду;
2. Повідомити відповідача , Раднюк Ярослава Станіславовича , про час та місце судового розгляду;
3. Викликати у судове засідання свідка чи свідків якщо такі були
4. Витребувати з вiдповiдача докази, яки були прийнятi за належнi при складаннi протоколу серii ВХ №081850 та винесеннi постанови серii ВХ №250576 від 05.01.2011р.
5. Виплатити мені моральну компенсацію в розмірі 180 гр за просрочений час на роботі
6. Скасувати постанову серii ВХ №250576 від 05.01.2011р. у справі про адміністративне
порушення, передбачене ч.1 ст. 122 КпАП України.
7.Розглянути справу в моєї присутності
Додатки:

1. Копія постанови про адміністративне правопорушення – 2 копії;
2. Копія протоколу—2 копії;
3. Копія позовної заяви – 2 копії;
4. Копію квитанціі про оплату судового збору.

Последний раз редактировалось gulvits 12 янв 2011, 12:56, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 12:48 
Борец

gulvits писал(а):
читким
-чітким
gulvits писал(а):
свідкив
-свідків
gulvits писал(а):
пішеходу ,
пішоходу

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 12:51 
Постоялец

спс....мне стыдно что плохо знаю родной язык :oops: постараюсь исправиться :oops: А как
пункт 4?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 12:55 
Борец

Тут моя скарга http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=41&t=4147
Тема чуток не твоя, НО есть много оборотов, которые тебе будут полезны, и ссылок на статьи.

Пункт 4 надо еще обмыслить. ИМХО слишком жалобно ты пишешь!
Пиши жеще, что геер типа
Цитата:
, що інспектор Садовський А.С. негайно прийняв упереджене рішення про максимальний розмір штрафу 85 грн. за Статтею 127 частини 1 КУпАП ще до початку розгляду справи і складання протоколу без всебічного вивчення матералов справи (Стаття 252 КУпАП).... Тобто метою ІДПС було не встановлення об'єктивної причини нібито виявленого ним порушення, а бажання якомога сильніше покарати мене.

НЕ оправдывайся - НАПАДАЙ!

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 12:57 
Борец

пункт 4 добре,але можеш добавити про те .типу хто його на дорогу випустив,інструктаж,хто його начальник-крім позову накатай ще скаргу в ДАЇ,а в ній вже прикольніше розмалюй його злодіяння.

Последний раз редактировалось пішохід 12 янв 2011, 13:00, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 12:57 
Постоялец

ок)))ВОЗЬМУ НА ВООРУЖЕНИЕ)))как Вам тупой инспектор)))?
Пiшоход ,так и зделаю)))спс за совет)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 13:01 
Борец

було б відео,тоді б смішніше було ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 13:02 
Борец

gulvits! Видео есть?
Совет: обзаведись видеорегистратором!

Последний раз редактировалось KotykPooh 12 янв 2011, 13:03, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 13:03 
Постоялец

Цитата:
було б відео,тоді б смішніше було
Ага :D :D :D Согласен))))+1(это не я был...я для друга писал...я свое все записываю))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 13:06 
Борец

gulvits писал(а):
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про визнання протоколу та постанови у справі про адміністративне правопорушення незаконним.

Сразу не засек, что ты пишешь в суд.
Совет:
1. Сначала пиши Заяву в районное ГАИ и в районну прокуратуру (жалоба на инспектора)
если там откажут
2. Пиши Заяву в городское ГАИ и в городскую прокуратуру (жалоба на инспектора)
если там откажут
3. Суд

Так больше вероятности получить позитивный ответ!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 13:08 
Постоялец

Цитата:
Сразу не засек, что ты пишешь в суд.
Совет:
1. Сначала пиши Заяву в районное ГАИ и в районну прокуратуру (жалоба на инспектора)
если там откажут
2. Пиши Заяву в городское ГАИ и в городскую прокуратуру (жалоба на инспектора)
если там откажут
3. Суд

Так больше вероятности получить позитивный ответ!

СпС ))))ОБЯЗАТЕЛЬНО ВОЗЬМУ НА ВООРУЖЕНИЕ)) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 13:28 
Постоялец

Суд- в первую очередь, и параллельно уже ГАИ и пр .
(Другу по талону ТО ГАИ отписалось,что всё правильно и справедливо.Только через суд отменили постановление.)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 14:27 
Борец

dvik писал(а):
Суд- в первую очередь, и параллельно уже ГАИ и пр .
(Другу по талону ТО ГАИ отписалось,что всё правильно и справедливо.Только через суд отменили постановление.)

НЕВЕРНО!!!!!
Постановление суда по админ делам аппеляции не подлежит.
Поэтому если водитель проиграет суд, то ВСЁ!
а так есть еще варианты...

ХОТЯ наставаивать не буду - каждый может поступить так, как считает правильным.

добавлю к пункту 4 еще чуток:
- если ты работаешь в такси, то возьми справочку (если можешь конечно) с подписью и печатью,
что действительно пришлось отказать от вызовов.
в данном вопросе, чем больше бумажек с печатью и подписью, тем лучше!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 14:57 
Постоялец

Из своего опыта, только когда предоставлял заявление и видео в ГАИ (а протокол уже написан), только тогда руководство наклоняет инспектора оплатить штраф.

Друга (при составлении протокола ) консультировал по телефону (было это 13 ноября)Сто пудово они неправы.Заявление в Новомосковское ГАИ и параллельно в суд.Через неделю отзвонился инспектор-готов оплатить штраф.Пошли на принцип. Пришло письмо с ГАИ -инспектор прав. Написали в Обл ГАИ (10 декабря)- до сих пор ответа нет. 20 декабря выиграли суд. Решение после 15.01 (годовые отчёты) Получим решение-дадим оторваться Новомосковским.
Так-вот, у автора нет видео, поэтому его(ГАИ) руководство будет на его стороне.
Ответ они дадут через месяц, я думаю суд состоится не раньше.
И опять из своего опыта, четыре отменённых постановления -ни одно решение суда в адрес ГАИ не отправлено. Т.е. какое-бы решение суд не принял-не факт, что в ГАИ о нём узнают

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2011, 23:02 
Борец

Цитата:
5. Виплатити мені моральну компенсацію в розмірі 180 гр за просрочений час на роботі

рекомендую сделать так:
1. сначала отменить Протокол
2. потом признать действия геера незаконными
3. потом иск в суд о компенсации.

так будет правильно и скорее всего ты выйграешь.
только учти, что времени и денег ты потратишь немало, поэтому реши насколько ты готов идти до конца.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа