Текущее время: 23 фев 2025, 11:37

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 16:03 
Прохожий

Добрый день у меня такая вот проблема: Еду я домой остановили меня инспекторы ГАИ идти они ко мне не спешили так как я спешил я взял документы пошел к ним а они мне типа мы тебе щас быстренько за непристегнутый ремень накатаем. Сели в машину пишем он заполнил шапку и говорит подписуй я сказал чтоб заполнял все поля, он заполнил я написал что я несогласен был престегнут что они стояли на личном автомобиле в предоставлении путевого листа с указанием места патрулирования мне отказали, подписал протокол а они мне выписали постановленние на 102грн.Потом до меня дошло он писал ручкой которая одной стороной пишет другой стирает.
Прошу помощи в составлении Административного Иска в суд

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 16:08 
Борец

прикольно.
заскочи в админ практику, возьми копии протокола и постановления и сверь со своими экземплярами.
если есть расхождения, скаргу в гаи и в прокуратуру.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 16:35 
Борец

В былые времена был смысл "подтирать", но т.к. теперь у водителя остается вторая копия, все подтирки - прямой путь к увольнению (вообще-то это прямой путь в тюрьму, но мусора своих отмазывают).

Последний раз редактировалось makssav 13 окт 2010, 15:37, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 16:40 
Постоялец

та ручка что другой стороной подтирает не что иное как фломастер а еслибы он писал фломастером то копия не продавилась бы через копирку,тебе дали копию протокола?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 20:05 
Борец

s-tyres писал(а):
Потом до меня дошло он писал ручкой которая одной стороной пишет другой стирает.
выложи копии

s-tyres писал(а):
Прошу помощи в составлении Административного Иска в суд

качай памятку viewtopic.php?f=28&t=496 и начинай ваять. поищи поиском похожее. за тебя никто не будет писать. выложи что получится, а коллеги исправят ошибки и подскажут.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 21:01 
Постоялец

s-tyres писал(а):
Сели в машину пишем он заполнил шапку и говорит подписуй я сказал чтоб заполнял все поля, он заполнил

Ну и зачем им подсказывать и делать такой подарок, если суют протокол с пустыми строчками то молча впиши в них фразу "не заполнена". Я уже так делал, в суде признали недействительным.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 окт 2010, 07:11 
Прохожий

копию я забрал видно плоховато но видно

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 окт 2010, 07:58 
Прохожий

Вот что-то сварганил
ПОЗОВНА ЗАЯВА

про скасування Постанови серії xxxxxxxxxxx від xxxxx.2010р.
по справі про адміністративне правопорушення
передбачене ч.4 ст.122 КУпАП
(в порядку адміністративного судочинства)

Я, xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, паспорт КВ xxxxxx, ідентифікаційний номер xxxxxxxxxxxxxx, xxxxx.2010р. керуючи автомобілем ВАЗ 2108, державний номер xxxxxxxxx, рухався по вул.ХХХХХХХХХ м.ХХХХХХХ та виконував всі вимоги Правил дорожнього руху.
Був зупинений працівником ДАІ сержантом міліції ХХХХХХ ХХХХХ ХХХХ. Після зупинки автомобіля, я вийшов з нього та передав посвідчення водія, техпаспорт та ін. Інспектору. Після перевірки документів, інспектор ДАІ повідомив мені, що я порушив правила дорожнього руху - не користувався засобами пасивної безпеки (ременем безпеки).
Вважаю, що оскаржуваною постановою серії xxxxxxxxxxx від хххххххх2010р. на мене неправомірно накладено адміністративне стягнення та вважаю її незаконною з наступних підстав:

1. Я зупинився на відстані 4м від інспектора ДАІ та розщебнув ремінь безпеки, для того щоб
дістати посвідчення водія, техпаспорт та ін. Документи і вийти з автомобіля до інспектора;

2. Відповідач не надав ніяких документальних (фото, відео чи ін.) доказів на підтвердження того, що я не користувався засобами пасивної безпеки (ременем безпеки).

Більш того, хочу звернути увагу суду на те, що при складанні протоколу інспектор користувався ручкою у котрої одна сторона пише а інша це все видаляє.

На підставі вищевикладеного і керуючись ч.4 ст. 122, ст.ст. 287-289 Кодексу України про адміністративні правопорушення, 6, 8, 17, 18, 19 та статтями 104–106 Кодексу адміністративного судочинства,

ПРОШУ СУД:

1. Скасувати постанову серія xxxxxxxxxxx по справі про адміністративне правопорушення від хххххххх2010 року та стягнення у вигляді штрафу у розмірі 102 гривні
2. Закрити провадження по справі про адміністративне правопорушення.

ДОДАТКИ:
1. доказ сплати судового збору – оригінал квитанції установи банку;
2. копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
3. копія паспорта;
4. копія Постанови серії xxxxxxxxxxx від xxxxxx2010р.по справі про адміністративне
правопорушення
5. копія Протоколу серії xxxxxxxxxxx від xxxxxx2010 року.
6. Копія позовної заяви разом з додатками для відповідачів – 2 примірники.

«11» травня 2010року ________________ xxxxxxxxxxx

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 окт 2010, 10:09 
Борец

А почему 10гривны??? За ремень вроде 51 гривна.

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 ноя 2010, 10:19 
Прохожий

У мене схожа ситауція, але на місці склав протокол, де вказав що я пристебнутий. Копія протоколу є на руках. Постанову не підписував. "Порушення" було 27.04.2010, а вчора прийшла повістка з виконавчої служби про сплату.
Сьогодні був у них забрав копію постанови, як вказав на постанові на має мого підпису. Але крім того, не заповнена графа "Копія постанови ... надіслано рекомендованим листом" не заповнена. Тобто, виходжить, що я з нею не ознайомлений, і можу оскаржити її?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа