Вот что-то сварганил ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування Постанови серії xxxxxxxxxxx від xxxxx.2010р. по справі про адміністративне правопорушення передбачене ч.4 ст.122 КУпАП (в порядку адміністративного судочинства)
Я, xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, паспорт КВ xxxxxx, ідентифікаційний номер xxxxxxxxxxxxxx, xxxxx.2010р. керуючи автомобілем ВАЗ 2108, державний номер xxxxxxxxx, рухався по вул.ХХХХХХХХХ м.ХХХХХХХ та виконував всі вимоги Правил дорожнього руху. Був зупинений працівником ДАІ сержантом міліції ХХХХХХ ХХХХХ ХХХХ. Після зупинки автомобіля, я вийшов з нього та передав посвідчення водія, техпаспорт та ін. Інспектору. Після перевірки документів, інспектор ДАІ повідомив мені, що я порушив правила дорожнього руху - не користувався засобами пасивної безпеки (ременем безпеки). Вважаю, що оскаржуваною постановою серії xxxxxxxxxxx від хххххххх2010р. на мене неправомірно накладено адміністративне стягнення та вважаю її незаконною з наступних підстав:
1. Я зупинився на відстані 4м від інспектора ДАІ та розщебнув ремінь безпеки, для того щоб дістати посвідчення водія, техпаспорт та ін. Документи і вийти з автомобіля до інспектора;
2. Відповідач не надав ніяких документальних (фото, відео чи ін.) доказів на підтвердження того, що я не користувався засобами пасивної безпеки (ременем безпеки).
Більш того, хочу звернути увагу суду на те, що при складанні протоколу інспектор користувався ручкою у котрої одна сторона пише а інша це все видаляє.
На підставі вищевикладеного і керуючись ч.4 ст. 122, ст.ст. 287-289 Кодексу України про адміністративні правопорушення, 6, 8, 17, 18, 19 та статтями 104–106 Кодексу адміністративного судочинства,
ПРОШУ СУД:
1. Скасувати постанову серія xxxxxxxxxxx по справі про адміністративне правопорушення від хххххххх2010 року та стягнення у вигляді штрафу у розмірі 102 гривні 2. Закрити провадження по справі про адміністративне правопорушення.
ДОДАТКИ: 1. доказ сплати судового збору – оригінал квитанції установи банку; 2. копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера; 3. копія паспорта; 4. копія Постанови серії xxxxxxxxxxx від xxxxxx2010р.по справі про адміністративне правопорушення 5. копія Протоколу серії xxxxxxxxxxx від xxxxxx2010 року. 6. Копія позовної заяви разом з додатками для відповідачів – 2 примірники.
«11» травня 2010року ________________ xxxxxxxxxxx
|