Vidtaliy писал(а):
Якщо ГАЙці приїдуть (на момент розгляду не було) і будуть доводити свою правоту своїм відео, я б хотів би з ним ознайомитися. Для того я і прийшов до суду. Тепер виходить, що все на відкуп судді, і відповідача. ((
Пишеш заяву на ім"я начальника ВДАІ, з якого той даішник.
Начальнику ВДАІ м. ХХХХХХХ
гр. ХХХХХХХХХ ХХХХХХХ ХХХХХ
прож ХХХХХХХХХХХХХ
ЗАЯВА
Такого то числа таким то ідпс відносно мене складений протокол про адміністративне правопорушення передбачене ст. ХХХ КУпАП. та винесена постанова, відповідно до якої на мене накладене адміністративне стягнення у вигляді штрафу в сумі. В Протоколі про адміністративне правопорушення зазначено, що до нього додається відеозапис. ІДПС такий то, при складанні адміністративних матеріалів щодо мене невмотивовано відмовив мені в ознайомленні з даним відеозаписом.
Відповідно до ст. 268 КУпАП, особа, що притягається до адміністративної відповідальності має право знайомитись з матеріалами справи.
Враховуючи вищевикладене, керуючись ст.268 КУпАП,
ПРОШУ:
1. Надати копію відеозапису, яким зафіксоване вчинене мною правопорушення.
2. Повідомити за допомогою якого технічного засоба відбувалась відеофіксація подій.
3. Надати копію Свідоцтва про державну реєстрацію. копію Свідоцтва про повірку на технічний засіб, яким робилась відеофіксація подій.
ДОДАТКИ:
Чистий DVD диск
Люблю, цілую.
Відправляєш рекомендованим листом.
Краще узнати в помічниці на чию користь буде рішення. Якщо скаже щось типу - суддя буде вирішувати під час розгляду справи, то тоді краще забрати свою заяву про розгляд без твоєї присутності.