Forum4anin писал(а):
Вот еще интересно сколько у них в базе хранится информация о на рушении, (фото видео)
тебя ж тоже давно остановили.? может там уже ничего и нет.
пункт 11.20. Приказа МВД №77 от 26.02.09 Справи про порушення правил, норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху підлягають зберіганню протягом трьох років. Матеріали про порушення правил дорожнього руху, зафіксовані за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, зберігаються в підрозділі в електронному вигляді протягом трьох місяців з моменту фіксації порушення. Видалення електронних матеріалів у зв'язку із закінченням установленого терміну зберігання здійснюється в першій декаді кожного місяця, про що складається акт знищення.
В этой ветке есть мой информационный запрос относительно фото, видео... но как и ожидалось его проигнорировали. По этому поводу обратиля в прокуратуру (ведь суд скоро 16.03.11 и это бездействие как минимум может затянуть дело...):
До Прокуратури міста Києва
03150, м. Київ, вул. Предславинська, 45/9
Хопкинс Эноти Батькович
0000 м. Київ,
тел. (000) 000 00 00
ЗАЯВА
про неправомірні дії з боку співробітників полку ДПС ДАІ ГУ МВС України в м. Києві
28.01.2011 року до полку ДПС ДАІ ГУ МВС України в м. Києві був направлений інформаційний запит (в додатках), щодо надання інформації про діяльність цього органу з окремих питань. Згідно поштового повідомлення (в додатках) полк ДПС ДАІ ГУ МВС України в м. Києві отримав інформаційний запит 01.02.2011 року.
Відповідно до ст. 33 Закону України «Про інформацію» термін вивчення запиту на предмет можливості його задоволення не повинен перевищувати десяти календарних днів. Протягом вказаного терміну державна установа письмово доводить до відома запитувача, що його запит буде задоволено або що запитуваний документ не підлягає наданню для ознайомлення.
Станом на 23.02.2011 року я не отримував від полку ДПС ДАІ ГУ МВС України в м. Києві інформації про те, чи буде задоволений мій інформаційний запит.
Відповідно до ст. 19 Конституції України органи державної влади, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Порушуючи десятиденний термін надання відповіді відносно того, чи буде задоволений інформаційний запит, посадова особа полку ДПС ДАІ ГУ МВС України в м. Києві, яка отримала інформаційний запит, діяла всупереч ст. 19 Конституції України та ст. 33 Закону України «Про інформацію».
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про прокуратуру»,
ПРОШУ:
1. Провести перевірку та встановити посадову особу полку ДПС ДАІ ГУ МВС України в м. Києві, яка порушила вимоги ст. 33 Закону України «Про інформацію»;
2. Винести постанову про порушення дисциплінарного провадження відносно цієї посадової особи;
3. Письмово повідомити мене про результати розгляду даної заяви та вчинені прокуратурою дії на виконання цієї заяви, забезпечивши мені тим самим моє конституційне право на оскарження до суду дій прокуратури в разі її бездіяльності.
ДОДАТКИ:
1. Копія інформаційного запиту (2 арк.);
2. Копія повідомлення про вручення поштового выдправлення (1 арк.).
23 лютого 2011р.