Berlin Тогда отсылай повторно, т.к. срок обжалования уже пройдет, добавь Заяву про возобновление сроков обжалования в связи с тем, что судом первой инстанции была возвращена апелляционная жалоба.
Далее, приложи Заявление на имя этого судьи такого содержания:
Судді ХХХХХХ ХХХХХХХХ районного суду.
ЗАЯВА
хх.хх.хххх р. я звернувся до канцелярії ХХХХХХХХ суду з апеляційною скаргою до апелляційного суду ХХХХХХХХХ області на постанову № від ... винесену Вами, щодо мого позову про скасування постанови в справі про адміністративне правопорушення, працівниками суду мені було відмовлено в прийняті вказаної заяви та повідомлено, що Апелляційний суд ХХХХХХХХ області не розглядає апелляційні скарги щодо адміністративних правопорушень, тільки Київский апелляційний суд. Здивувавшись такою відмовою, я хх.хх.хххх р. надіслав апеляційну скаргу рекомендованим листом. хх.хх.хххх р. я отримав лист з хххххххх районного суду за Вашим підписом, в якому Ви мені відмовили в прийнятті апеляційної скарги, та повернули її. Вважаю, що такі дії є протиправними, та такими, що перешкоджають здійсненню судочинства з наступних підстав: - відповідно до ч. 1 ст. 188 КАСУ: суд першої інстанції через три дні після закінчення строку на подання апеляційної скарги надсилає її разом зі справою до адміністративного суду апеляційної інстанції. - відповідно до ст. 189 КАСУ: 1. Адміністративна справа реєструється у день її надходження до адміністративного суду апеляційної інстанції в порядку, встановленому частиною третьою статті 15-1 цього Кодексу, та не пізніше наступного дня передається судді-доповідачу. 4. Суддя-доповідач відмовляє у відкритті апеляційного провадження у справі, якщо: 1) справа не підлягає апеляційному розгляду у порядку адміністративного судочинства; 2) є ухвала про закриття апеляційного провадження у зв'язку з відмовою особи від апеляційної скарги; 3) є ухвала про відмову у задоволенні апеляційної скарги цієї особи або про відмову у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою. Ви не являєтесь суддєю-доповідачем Апеляційного суду ХХХХХХХХ області, а тому не маєте повноважень відмовляти мені в прийнятті апеляційної скарги, тому прошу Вас та працівників ХХХХХХХХХ районного суду припинити протиправні дії, перешкоджати мені в подачі апеляційної скарги та виконати свій обов"язок - надіслати апеляійну скаргу та матеріали справи до Апеляційного суду ХХХХХХХ області.
И одновременно направь копию апелляционной жалобы с отказом судьи в апелляционный суд.
Если есть желание, можно насрать судье.
Пишешь инфозапрос в высшую раду юстиции.
Вищої Ради Юстиції м. Київ, вул. Артема, 89
гр. ХХХХХХХХ Х.Х. м. ХХХХХХХХ, вул. ХХХХХХХ, б. ХХХ, кв. ХХ
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
Прошу Вас надати мені відповідь на такі питання:
1. Чи може суддя районного суду, тобто суду першої інстанції, відмовити мені в прийнятті апеляційної скарги до апеляційного суду на постанову прийняту ним в порядку адміністративного судочинства?
2. Якими нормативно-правовими актами описується процедура подачі апеляційної скарги, та можливість суду першої інстанції відмовити в прийнятті апеляційної скарги на рішення прийняте цим судом в порядку адміністративного судочинства.
Высшая рада юстиции ответит что конечно нет, судья первой инстанции не имеет такого права, это может сделать только судья апелляционного суда и приведет ссылки на КАСУ.
Затем, в ответ ты пишешь в высшую раду юстиции заявление о привлечении судьи такого то к дисциплинарной ответственности в связи с тем, что он отказал тебе в принятии апелляции, а согласно ответа ВРЮ он не имел такого права. Тогда У ВРЮ не будет возможности выкрутиться и они будут вынуждены рассмотреть вопрос о привлечении к дисциплинарной ответственности судьи.
Сразу хочу предупредить - радости от таких твоих действий у судьи не будет, а вот врага в его лице заиметь можешь, т.к. твоя жалоба может повлиять на его карьеру.
_________________ Тебе не забуде Вкраїна коли, Шахтарю з Донбасу, Ти візьмеш у руки сталеве кайло І вб’єш підараса. Нема в нас святішої більше мети Чи іншого спасу! У бога прощення піди попроси І вбий підараса. (с) Юрій Винничук
|