Текущее время: 23 фев 2025, 10:50

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 46 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Беспричинная остановка.Видео
СообщениеДобавлено: 24 дек 2010, 01:09 
Новобранец

kam писал(а):
« Відповідь #1 : 14 Лютого, 2010, 04:22:12 »

--------------------------------------------------------------------------------
ОСНОВАНИЯ ДЛЯ ОСТАНОВКИ ТРАНСПОРТНЫХ СРЕДСТВ

http://bmwua.net/saiphorum/index.php?topic=33.0

занимательные, мать их, ответы. с каких делов им позволяют писать такое? похоже падонки сами трактуют законы в свою пользу. как это наличие свидетелей не обязательно? как это водитель обязан выйти из машины по первому требованию? что то я такого нигде не видел.
а порядок административного процесса одинаков для ГЕЙдонов и для судей, или не так?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 дек 2010, 05:28 
Борец

sasha_iraq писал(а):
kam писал(а):
« Відповідь #1 : 14 Лютого, 2010, 04:22:12 »

--------------------------------------------------------------------------------
ОСНОВАНИЯ ДЛЯ ОСТАНОВКИ ТРАНСПОРТНЫХ СРЕДСТВ

http://bmwua.net/saiphorum/index.php?topic=33.0

занимательные, мать их, ответы. с каких делов им позволяют писать такое? похоже подонки сами трактуют законы в свою пользу. как это наличие свидетелей не обязательно? как это водитель обязан выйти из машины по первому требованию? что то я такого нигде не видел.
а порядок административного процесса одинаков для ГЕЙдонов и для судей, или не так?

А насчет багажника?! А давайте я к Вам домой приду и осмотрю аптечку в ванной на предмет наркотиков, кладовку- на предмет наличия оружия и если найдем (при желании найдут 100 процентов) а если тебе повезло и не нашли сопи в 2 дырки и радуйся! Зачем мы здесь общаемся? -чтоб уметь адекватно реагировать на неадекватные действия ГЕЕв, чтоб могли сами себя защитить в некоторых юридических вопросах и давайте не будем отталкиваться от их противозаконных приказов и ответов на Ваши письма.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 дек 2010, 10:37 
Борец

Пришла отписка из облгаи Изображение как я узнал родственник сержанта работает (то-ли работал) начальником Шахтерского МРЭО, и почему мой запрос отправили не в Макеевку (как представлялись гайцы что Макеевское ГАИ) а в Шахтерск, и стоит ли это упоминать в заявлении про вчинення крупцийных дий и писать на облпрокуратуру? Подскажите!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 дек 2010, 10:58 
Борец

А почему на отписке нету подписи??? Они еще долго будут стрелки переводить, єто ихняя основная специальность :lol: .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 дек 2010, 11:04 
Борец

MrJerry2981 писал(а):
А почему на отписке нету подписи??? Они еще долго будут стрелки переводить, єто ихняя основная специальность :lol: .

Да подпись этого О.А.Горбатко есть, просто сканировать надо было цветным-не подумал.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 дек 2010, 13:21 
Новобранец

Конопля писал(а):
как я узнал родственник сержанта работает (то-ли работал) начальником Шахтерского МРЭО, и почему мой запрос отправили не в Макеевку (как представлялись гайцы что Макеевское ГАИ) а в Шахтерск, и стоит ли это упоминать в заявлении про вчинення крупцийных дий и писать на облпрокуратуру? Подскажите!!!!

в прокуратуру пишется по месту происшествия, а не по месту жительства истца или ответчика.
конечно пишите, упомяните там условия территориальной подсудности,

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 дек 2010, 17:04 
Борец

sasha_iraq писал(а):
Конопля писал(а):
как я узнал родственник сержанта работает (то-ли работал) начальником Шахтерского МРЭО, и почему мой запрос отправили не в Макеевку (как представлялись гайцы что Макеевское ГАИ) а в Шахтерск, и стоит ли это упоминать в заявлении про вчинення крупцийных дий и писать на облпрокуратуру? Подскажите!!!!

в прокуратуру пишется по месту происшествия, а не по месту жительства истца или ответчика.
конечно пишите, упомяните там условия территориальной подсудности,

Произошло все в Торезе и живу в Торезе. Прокуратура еще не ответила, а это отписалось облгаи на мой инфозапрос, но почему отправили по принадлежности в Шахтерск а не в Макеевку? ГАЙцы представлялись макеевское ГАИ- обманули?, тогда надо привлекать за дачу ложных сведений?(или за что) а в ответе написано что геи "ВДАІ з ОАТ м. Шахтарська та АТІ при УДАІ ГУМВСУ в Дон. обл" как это расшифровывается и имели ли они право косить в Торезе?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2011, 09:18 
Борец

Пришел ответ из Шахтерска Изображение Изображение куда писать дальше? Я так думаю чтоб привлечь к ответственности того, кто подписался под ответом так как не ответили ни на один мой вопрос из инфозапроса (кроме фамилии сержанта) и самое основное чем руководствоваться (Статью о коррупции отменили?!) ПАМАГИТЕ! :mrgreen: :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2011, 10:38 
Постоялец

особенно понравилось, что чечко страховал второго...
страховой агент?

Конопля писал(а):
... чем руководствоваться ПАМАГИТЕ! :mrgreen: :mrgreen:

руководствоваться ст. 212-3 КУпАП
Код:
Стаття 212-3. Порушення права на інформацію
     Неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, у випадках, коли така інформація підлягає наданню на запит громадянина чи юридичної особи відповідно до законів України "Про інформацію", "Про звернення  громадян" та "Про доступ до судових рішень", -
     тягне за собою накладенняштрафу на посадових  осіб від п'ятнадцяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2011, 05:05 
Борец

Думаю пока заставить ответить на мои вопросы их начальника. Пишите , подсказуйте, исправляйте!
Начальнику ВДАІ м. Шахтарськ Куликову Ю.М. 86200, м.Шахтарськ, вул.. Леніна, б. 83 УДАІ ГУМВС України в Донецькійобл. Донецької області
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Шановний Куликов Ю.М., отримавши Вашу відповідь на мій інформаційний запит я був дуже здивован Вашим ставленням до цього питання! Ви не відповіли на жодне моє питання чим порушили Стаття 21226. Ненадання інформації або надання недостовірної чи неповної інформації
Неправомірна відмова особи у наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, у разі якщо така інформація підлягає наданню на запит фізичної або юридичної особи відповідно до законів України "Про інформацію" або "Про звернення громадян", -
тягнуть за собою накладення штрафу від двадцяти п'яти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Ті самі діяння, вчинені щодо запитів правоохоронних органів, Рахункової палати, -
тягнуть за собою накладення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Діяння, передбачені частиною першою або другою цієї статті, якщо вони були пов'язані з приховуванням адміністративних правопорушень, -
тягнуть за собою накладення штрафу від ста до ста п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Крім того Ви необґрунтовано звинуватили мене в порушенні п. 2.4 (а) ПДР керуючись показаннями інспекторів, проте на відеозапису я не відмовлявся перед’являти посвідчення водія та реєстраційні документи а лише бажав реалізувати своє законне право знати прізвища затримавших мене інспекторів, лише в присутності свідків інспектор Чечко перед’явив мені своє посвідчення, а інспектор Джураев зовсім проігнорував мої законні вимоги, вищеозначені інспектори вели себе як злочинці, як видно з відеозапису я передав інспектору Чечко документи на право керування транспортним засобом у такому разі як я міг порушить п.2.4(а) ПДР? Ваше ставлення до цього питання викликає сумнів у Вашої об’єктивності!
Також Ви відповіли що інспектора пояснили що я ніби то різко змінював швидкість та напрямок руху є неправдивими! Ні о 9.00годині 08.12.2010р. інспектор Джураев, ні о 14.26год. 08.12.2010р інспектор Чечко, зупинівши мене не повідомили про якісь скоєнні мною порушення ПДР та що я то різко змінював швидкість та напрямок руху.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;
Керуючись ст. ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію» прошу у десятиденний термін письмово надати відповідь на такі питання:
1)Чи повинен був, на моє прохання, пред’явити службове посвідчення інспектор який мене зупинив?(жетон №ДО1431 згідно ст. 2.14 ПДР и ст. 5 ЗУ «Про милицию»)
2)Чи мав право він погрожувати застосувати спецзасоби?(всупереч Статті14. Закону України „Про міліцію”)
3)Чи мав право інспектор хапати за ручки мого транспортного засобу намагаючись відкрити двері та проникнути у авто?( всупереч ст..30 Конституції України)
4)Чи мав право вести спілкування зі мною в тоні, недопустимому для співробітника міліції?
6)Чи повинен старший наряду ст..л-нт ЧечкоДмитрій Сергійович жетон№ДО1032 контролювати дії підлеглого під час виконання службових обов’язків?
Шановний Куликов Ю.М. у випадку ненадання інформації або надання недостовірної чи неповної інформації я буду вимушен звернутися до прокуратури про притягнення Вас до відповідальності згідно діючого законодавства.
Інформаційний запит на 3 аркушах.
Додатки:
1)Диск з відеозаписом спілкування з співробітниками ДАІ.
2)Копія інформаційного запиту до Начальнику УДАІ у м. Донецьк Рубцову О.С.на 3 аркушах
3)Копія відповіді т.в.о. начальника управління УДАІ О.А.Горбатко на 1 арк.
4)Копія Вашої відповіді на інформаційного запит до начальнику УДАІ у м.Донецьк на 1 аркуші.
З повагою

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2011, 10:00 
Постоялец

На прошедшей неделе приняли закон о доступе к информации.Я его еще не читал, но стоит с ним ознакомиться. Там есть серьёзные страшилки, да и сам закон свеженький сюрпризик для чиновников.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2011, 10:07 
Постоялец

Конопля писал(а):
Думаю пока заставить ответить на мои вопросы их начальника. Пишите , подсказуйте, исправляйте!

чего с ним переписываться - скаргу в прокуратуру за порушення закону про информацию

[quote]Шановний Куликов Ю.М., отримавши Вашу відповідь № ... від ... на мій інформаційний запит № ... від ... я був дуже здивован Вашим ставленням до цього питання!
вам нужно определиться или вы пишете обращение, или запрос. для запроса лучше начинать со ст. 40 конституции, имхо
Ви не відповіли на жодне моє питання чим порушили Стаття 21226. что это за статья? надо правильно указать номер и названиезакона! Ненадання інформації або надання недостовірної чи неповної інформації
Неправомірна відмова особи у наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, у разі якщо така інформація підлягає наданню на запит фізичної або юридичної особи відповідно до законів України "Про інформацію" або "Про звернення громадян", -
тягнуть за собою накладення штрафу від двадцяти п'яти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Ті самі діяння, вчинені щодо запитів правоохоронних органів, Рахункової палати, -
тягнуть за собою накладення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Діяння, передбачені частиною першою або другою цієї статті, якщо вони були пов'язані з приховуванням адміністративних правопорушень, -
тягнуть за собою накладення штрафу від ста до ста п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
зачем в информзапросе нормы про ответственность - это лучше в скаргу в вышестоящие органы
вот с этих слов надо начинать запитВідповідно до ст. 40 Конституції України ...
Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію» ...
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» ...
Керуючись ст. ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію» прошу у десятиденний термін письмово надати відповідь на такі питання:
1)Чи повинен був, на моє прохання, пред’явити службове посвідчення інспектор який мене зупинив?(жетон №ДО1431 згідно ст. 2.14 ПДР и ст. 5 ЗУ «Про милицию»)
2)Чи мав право він погрожувати застосувати спецзасоби?(всупереч Статті14. Закону України „Про міліцію”)
3)Чи мав право інспектор хапати за ручки мого транспортного засобу намагаючись відкрити двері та проникнути у авто?( всупереч ст..30 Конституції України)
4)Чи мав право вести спілкування зі мною в тоні, недопустимому для співробітника міліції?
6)Чи повинен старший наряду ст..л-нт ЧечкоДмитрій Сергійович жетон№ДО1032 контролювати дії підлеглого під час виконання службових обов’язків?
Шановний Куликов Ю.М. у випадку ненадання інформації або надання недостовірної чи неповної інформації я буду вимушен звернутися до прокуратури про притягнення Вас до відповідальності згідно діючого законодавства.это вроде как лишнее
Інформаційний запит на 3 аркушах.
Додатки:
1)Диск з відеозаписом спілкування з співробітниками ДАІ.
2)Копія інформаційного запиту до Начальнику УДАІ у м. Донецьк Рубцову О.С.на 3 аркушах
3)Копія відповіді т.в.о. начальника управління УДАІ О.А.Горбатко на 1 арк.
4)Копія Вашої відповіді на інформаційного запит до начальнику УДАІ у м.Донецьк на 1 аркуші.
З повагоюдата - подпись

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2011, 10:10 
Постоялец

SAMARAA писал(а):
На прошедшей неделе приняли закон о доступе к информации.Я его еще не читал, но стоит с ним ознакомиться. Там есть серьёзные страшилки, да и сам закон свеженький сюрпризик для чиновников.

так разве он уже вступил в действие?
http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/l ... 4R00I.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2011, 10:51 
Борец

Спасибо.Нашел вот http://www.donoda.gov.ua/data/upload/pu ... 4/1508.doc только не до конца понял где и в каком законе (изменения в КоАП) а касаются коррупции.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2011, 18:03 
Борец

Я так понял что в КоАПе сделали главу Глава 15-Б КОРУПЦІЙНІ АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ ? Так сейчас гроззить в инфозапросах ст212-21 КоАПа?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 46 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа