Конопля писал(а):
Думаю пока заставить ответить на мои вопросы их начальника. Пишите , подсказуйте, исправляйте!
чего с ним переписываться - скаргу в прокуратуру за порушення закону про информацию
[quote]Шановний Куликов Ю.М., отримавши Вашу відповідь
№ ... від ... на мій інформаційний запит
№ ... від ... я був дуже здивован Вашим ставленням до цього питання!
вам нужно определиться или вы пишете обращение, или запрос. для запроса лучше начинать со ст. 40 конституции, имхо Ви не відповіли на жодне моє питання чим порушили
Стаття 21226. что это за статья? надо правильно указать номер и названиезакона! Ненадання інформації або надання недостовірної чи неповної інформації
Неправомірна відмова особи у наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, у разі якщо така інформація підлягає наданню на запит фізичної або юридичної особи відповідно до законів України "Про інформацію" або "Про звернення громадян", -
тягнуть за собою накладення штрафу від двадцяти п'яти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Ті самі діяння, вчинені щодо запитів правоохоронних органів, Рахункової палати, -
тягнуть за собою накладення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Діяння, передбачені частиною першою або другою цієї статті, якщо вони були пов'язані з приховуванням адміністративних правопорушень, -
тягнуть за собою накладення штрафу від ста до ста п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
зачем в информзапросе нормы про ответственность - это лучше в скаргу в вышестоящие органывот с этих слов надо начинать запитВідповідно до ст. 40 Конституції України ...
Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію» ...
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» ...
Керуючись ст. ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію» прошу у десятиденний термін письмово надати відповідь на такі питання:
1)Чи повинен був, на моє прохання, пред’явити службове посвідчення інспектор який мене зупинив?(жетон №ДО1431 згідно ст. 2.14 ПДР и ст. 5 ЗУ «Про милицию»)
2)Чи мав право він погрожувати застосувати спецзасоби?(всупереч Статті14. Закону України „Про міліцію”)
3)Чи мав право інспектор хапати за ручки мого транспортного засобу намагаючись відкрити двері та проникнути у авто?( всупереч ст..30 Конституції України)
4)Чи мав право вести спілкування зі мною в тоні, недопустимому для співробітника міліції?
6)Чи повинен старший наряду ст..л-нт ЧечкоДмитрій Сергійович жетон№ДО1032 контролювати дії підлеглого під час виконання службових обов’язків?
Шановний Куликов Ю.М. у випадку ненадання інформації або надання недостовірної чи неповної інформації я буду вимушен звернутися до прокуратури про притягнення Вас до відповідальності згідно діючого законодавства.это вроде как лишнее
Інформаційний запит на 3 аркушах.
Додатки:
1)Диск з відеозаписом спілкування з співробітниками ДАІ.
2)Копія інформаційного запиту до Начальнику УДАІ у м. Донецьк Рубцову О.С.на 3 аркушах
3)Копія відповіді т.в.о. начальника управління УДАІ О.А.Горбатко на 1 арк.
4)Копія Вашої відповіді на інформаційного запит до начальнику УДАІ у м.Донецьк на 1 аркуші.
З повагою
дата - подпись