Текущее время: 22 фев 2025, 09:05

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 56 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 13 дек 2011, 22:39 
Борец

Апелляция подается на полный текст постановы.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2011, 12:53 
Борец

makssav писал(а):
полный текст постановы.

Должен завтра забрать... Тока из суда, записался на получение постановы... очередная бюрократическая х-ня...
Приехал в суд-очередь человек 20... на каждого в кабинете тратится по минут 10-15... короче можно не занимать...
Хули там получить ту бумагу ? ленивые канцелярские крысы...
ну я парень тоже не пальцем делан...8-) подхожу к двери (а еще встретил одноклассника-юрист, не иди туда грит... разорвут... :lol: ) подхожу значит... стоит пацан, ну мой ровесник примерно... грит: типа тут очередь... грю ему: знаю, но я просто спросить... он: тут все просто спросить... :D я смотрю не быкует , и говорю дружище, ты че хочешь ? он грит : получить постанову, а я грю: а мне тока записаться на получение, ты же знаешь, шо это процедура 2-х минут, пусти перед собой... хули тебе ?! я запишусь в журнал и отвалю... он такой: ок ... я грю: вот спс тебе, большое человеческое спс... :D ну и реально записался и отвалил ... пару мин потратил... выходил еще раз спс сказал... завтра с утра поеду заберу...
Вышел из очереди "бабок-шакалих" целым и невредимым... Сам удивился... а бывало такое, шо бабки кидались на того кто хотел пройти... ну повезло, пронесло... :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2011, 14:07 
Борец

записатся на получение постановы :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2011, 15:47 
Борец

Alyans писал(а):

ты че ? первый раз ? в киевском суде тока так... Нельзя прийти и сказать дайте мне постанову... Хер кто даст даже если она лежит уже готовая в деле... тока минимум на сл. день...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2011, 15:51 
Борец

zephyr писал(а):
Alyans писал(а):

ты че ? первый раз ? в киевском суде тока так... Нельзя прийти и сказать дайте мне постанову... Хер кто даст даже если она лежит уже готовая в деле... тока минимум на сл. день...

ну, в Киевском я один раз был и то не по админке и в статусе потерпевшего, так что Бог миловал.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2011, 16:05 
Мент

По поводу дебатов в суде. В дебатах действительно не задаются никакие вопросы сторонам. Вопросы задаются только при объяснениях сторон своих позиций.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2011, 16:36 
Борец

Казмирчук писал(а):
По поводу дебатов в суде.

я всегда понимал что, Дебаты — это чётко структурированный и специально организованный публичный обмен мыслями между двумя сторонами по актуальным темам. Это разновидность публичной дискуссии участников дебатов направляющая на переубеждение в своей правоте третьей стороны, а не друг друга. Поэтому вербальные и невербальные средства, которые используются участниками дебатов, имеют целью получения определённого результата — сформировать у слушателей положительное впечатление от собственной позиции. (wiki)
Позжее почитав ст. в КАСУ про дебаты понял , шо ошибался... но возникает вопрос у нас шо особенное понятие слова дебаты в суде ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2011, 01:02 
Борец

КАСУ:

Стаття 152. Судові дебати
1. Судові дебати складаються з промов осіб, які беруть участь у справі. У цих промовах можна посилатися лише на обставини і докази, які досліджені в судовому засіданні.
2. У дебатах першим надається слово позивачеві, його представнику, а потім - відповідачеві, його представнику.
3. Третя особа, яка заявила самостійні вимоги на предмет спору, її представник виступають після сторін у справі.
4. Треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, їхні представники виступають у дебатах після особи, на стороні якої вони беруть участь.
5. За клопотанням сторін чи третіх осіб у дебатах можуть виступати лише їхні представники.
6. Суд може встановити регламент промов осіб, які беруть участь у справі, який визначає їх тривалість. Головуючий у судовому засіданні може зупинити промовця лише тоді, коли він виходить за межі справи, що розглядається. З дозволу суду після закінчення судових дебатів промовці можуть обмінятися репліками.
7. Якщо під час судових дебатів виникає необхідність з'ясування нових обставин, що мають значення для справи, або дослідження нових доказів, суд постановляє ухвалу про повернення до з'ясування обставин у справі. Після закінчення з'ясування обставин у справі та перевірки їх доказами судові дебати проводяться у загальному порядку.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2011, 01:06 
Борец

Alyans писал(а):
ну, в Киевском я один раз был и то не по админке и в статусе потерпевшего, так что Бог миловал.

В Приморском всегда забирал решения у секретарей/помощников судьи. При этом в нескольких случаях сам им текст решения по моему делу и составлял.

П.С. Говорят, что в Приморском самые нормальные судьи по сравнению с остальными районными судами Одессы.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2011, 12:35 
Борец

Вот постанова судьи... Бред, беспредел, вранье...
Я такого еще не видел... Знал, шо беспределят, но чтоб так...
В общем судите сами...
Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2011, 12:57 
Борец

Маразм крепчал :shock: :shock: :shock: . Нужно Сватаненко В.И. прессовать по всем инстанциям. Ссылка на прика 1111, который отменили еще в начале 2009 года - это апогей этой вакханалии. В решении ни слова не сказано о том, что ответчик давал какие-либо пояснения или возражения. При этом бремя доказывания лежит на ответчике. Упоминание об Андрее в женском роде свидетельсвует о шаблонности. То есть взяли левое похожее решение и повставляли другие фамилии. Потому и остались несостыковки про то, что истец утверждал(а), что ехал(а) на зеленый. И решение за образец видимо взяли старое, когда приказ 1111 еще действовал.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2011, 13:30 
Борец

кстати сегодня 15 декабря - день работников суда....

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2011, 15:36 
Борец

Написал заяву про злочин на судью...
Коментируйте, критикуйте...

Цитата:
До Прокуратури Київського району м.Одеси
65059 м. Одеса, вул. Краснова, 10
Тел. 67-87-35
Від Гр. України ХХХ

З А Я В А ПРО ЗЛОЧИН.
Ця заява подана в порядку ст 95 КПК України, яка надає право громадянину
повідомити органи прокуратури про вчинення злочину.

Постановою судді Київського районного суду м.Одеси Сватаненка В.І. адміністративний позов ХХХХХХ про скасування Постанови серії ВН1 № 049954 від 27.08.2011р в справі про адміністративне правопорушення винесене завідоме неправосудне рішення – відмовити в задоволенні повністю.

Суддя Сватаненко В.І. впродовж проведення судового засідання 08.12.2011р. по справі № 2-а-5875/11 вів упереджене судочинство з порушенням вимог ст. ст. 62, 129 Конституції України, ст.ст. 2, 7-11 КАС України, ст.ст. 9, 10 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Насамперед, суддя Сватаненко В.І. допустив грубі образи на адресу учасників дорожнього руху, а саме виявив ненависть до водіїв які реалізують відстоювання права на захист у судовому порядку, особисто ненависть до мене, а також виразив зневагу до Конституції України.

Суддя Сватаненко В.І не прийняв до уваги докази щодо невідповідності організації дорожнього руху на площі Тираспольській нормам, передбаченим вимогами ст.ст 22-25, 27, 38 Закону України «Про дорожній рух» та п.п. 7.20, 7.27 ДСТУ 4092-2002 “Світлофори дорожні”, п.п 1.12, 3.2.13, 1.1.4 ДСТУ 2587-94 “Розмітка дорожня”.

Також суддя Сватаненко В.І. проігнорував п. 10 ст. 11 Закону України “Про Міліцію”, Наказ МВС України № 33 від 01.03.2010р. та Наказ МВС України № 111 від 27 березня 2009р. та в супереч п.3 ст. 70 КАС України прийняв до уваги в якості доказу мого порушення, від особи, яка приймала участь у судовому засіданні в якості представника ДАІ (далі представник) відеозапис, зроблений побутовою відеокамерою, не передбаченою переліком технічних засобів, які використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху. Про існування зазначеного відеозапису я дізнався лише під час судового засідання 08.12.2011р.

Попри те, що на зазначеному відеозаписі чітко видно відсутність порушень правил дорожнього руху з мого боку, суддя Сватаненко В.І. виніс завідомо прийняте рішення про відмову в задоволенні позову повністю одразу після перегляду.

Суддя Сватаненко В.І. допустив необґрунтоване обвинувачення на мою адресу представником, щодо строків подачі позову на оскарження постанови. До матеріалів справи були долучені належним чином оформлені підтвердження виконання термінів оскарження, згідно ст. 289 КУпАП., проте суддя не перешкодив звинуваченню мене представником в пропущенні строків оскарження, та прийняв до уваги завідомо неправдиві свідчення.

Під час судових дебатів суддя Сватаненко В.І. і представник виказали неповагу до мене, як сторони судового процесу, за рахунок непорозуміння в значенні терміну "дебати". Звернення за роз’ясненням суддею Сватаненко В.І. було проігнорованов в супереч ст. 130 КАС України, за таких обставин судові дебати не відбулись.

Вважаю, що в діях судді Сватаненко В.І. містяться ознаки злочину, передбаченого ст. 375 Кримінального кодексу України.

На підставі викладеного, керуючись ст. 94, 95, 97 КПК України,

Прошу, порушити кримінальну справу та надати копію прийнятої постанови.

ДОДАТКИ:

Копія Протоколу ВН1№ 358579 від 15.08.2011 про адміністративне правопорушення;
Копія Постанови серії ВН1 №049954 від 27.08.2011 р в справі про адміністративне правопорушення;
Копія конверту з постановою від 31.08.11
Копія повідомлення№ 7/13п-2117 від 22.08.2011
Копія конверту з повідомленням від 31.08.11
Копія адміністративного позову

Сюда же добавлю факты из уже полученой постановы про отказ... А именно: ложь судти касательно не предоставления мной доказательств моей невиновности+ссылание на недействительный документ (приказ №1111 от 2006г)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2011, 15:58 
Борец

абзац про дебаты лишний
напиши про вранье в постанове (внесение заведомо ложной инфы в документ, статья ук)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2011, 16:20 
Борец

Андрюха, немного не так.

Судья совершил преступление не тем, что отказал тебе в удовлетворении иска, а тем, как он это сделал.

Судья в мотивировочной части решения сознательно руководствуется отмененным документом (приказ 111), кроме того, судья вносит в Постановление заведомо неправдивые данные о том, якобы ты утверждал, что проехал на зеленый, а также то, что на видео видно проезд на красный сигнал светофора.

И его "неповага" тут мало что весит (она больше подойдет джля апелляции и жалобы в ВККС). А вот то, что судья не провел судебные дебаты вопреки установленному законом порядку - это имеет все.

То есть мы пишем:

Суддя при розгляді справи свідомо керувався та вниіс до свого рішення Наказ МВС №111 від 13.11.2006, який був скасований Наказом МВС №111 від 27.03.2009.
Суддя свідомо вніс до постанови твердження, що я ніби-то під час судового засідання стверджував про те, що проїхав перехрестя на зелений сигнал світлофору. Це може бути підтверджено звукозаписом судового засідання, який мав проводитися відповідно до ч.6 ст.12 КАСУ.

Відповідно до ст.11 ЗУ "Про міліцію" та Наказу МВС №33 від 01.03.2010 року працівники ДАІ не мали права використовувати побутову відеокамеру під час несеня службових обов`язків. Відповідно до ч.3 ст 70 КАСУ: "Докази, одержані з порушенням закону, судом при вирішенні справи не беруться до уваги", а згідно зі ст.62 Конституції України "Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь". Проте суддя свідомо порушив вимоги ч.3 ст.70 КАСУ та ст.62 Конституції України, прийнявши запис з побутової відеокамери у якості належного доказу.
Також суддя у своєму рішенні неправдиво стверджує, що ніби-то моє порушення зафіксовано цим записом. Проте при перегляді запису не можна дійти такого висновку, а факт порушення є лише припущенням, що також не відповідає вимогам ст.62 Конституції України.
Також по тексту рішення суддя говорить про мене в жіночому роді, що свідчить про свідоме приниження моєї гідності, що є грубим порушенням ст.28 Конституції України.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 56 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа