Текущее время: 22 фев 2025, 21:43

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 26 май 2011, 21:33 
Борец

crash86 писал(а):
т.е. я как позивач ,какие имею право документы потребовать у юриста с ГАИ, или чтоб он их предьявил судье?
Можешь ПОПРОСИТЬ судью уточнить, на каком основании это тело представляет интересы ответчика. По закону, это должен сделать сам судья в самом начале заседания. Если доверенности нет, то просить послать юриста в сад и не принимать во внимание его реплики. Но что-то мне кажется, что она у него есть и она должна быть подшита к делу. Так-что я бы на этом не зацикливался. Лучше бы написал, как проходило заседания, что говорил представитель и какие доказательства предъявил? Я писал еще такое на второе заседание:
Сообщение, не относящиеся к теме
Судді Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області.
ППППП Д.А.

ЗАПЕРЕЧЕННЯ
проти залучення в якості доказів відеозапису та фото, які надані інспектором Цушко Є.А.

В запереченнях інспектор Цушко Є.А. стверджує, що фіксував порушення, в якому мене звинувачують за допомогою відеокамери «Samsung», але ні в протоколі, ні в постанові не вказано цього приладу. Також відповідач посилається на п.12 ст.11 Закону «Про міліцію», але цей підпункт дозволяє використовувати кіно-, фото- і звукофіксацію як допоміжний засіб, наприклад диктофон, чим інспектор і скористався.
Щодо контролю за дотриманням водіями ПДР, згідно п.21 ст.11 того ж Закону «Про міліцію» дозволяє використовувати передбачені нормативно-правовими актами технічні засоби, в тому числі засоби фото- і відеоспостереження, для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху. Слід зазначити, що таким нормативно-правовими актами є Наказ МВС України №33 від 01.03.2010р , який Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 березня 2010р. за № 262/17557 та Наказ МВС України №111 від 27 березня 2009р., який Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 червня 2009 р. за № 576/16592.
Наказ МВС України №33 від 01.03.2010р. містить вичерпний перелік засобів якими дозволено користуватися для виявлення та фіксування порушень ПДР, а п.18.10. ст.18 Наказу МВС України №111 від 27 березня 2009р прямо забороняє використовувати під час несення служби технічні засоби та прилади, які не сертифіковані в Україні та не пройшли повірку або мають свідоцтво про повірку, термін дії якого минув. Також в мене є сумніви щодо відповідності цього приладу ст.8 Закону «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах» метою якого є захист інформації, яка є власністю держави.
Виходячи з вищевикладеного, та керуючись п.3 ст. 70 КАСУ

Прошу:
1. При вирішені справи не брати до уваги в якості доказів матеріали, які були надані відповідачем.

Додатки:
1. Наказ МВС України №33 від 01.03.2010р , який Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 березня 2010р. за № 262/17557
2. Витяг з наказу МВС України від 27 березня 2009 року № 111, який Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 червня 2009 р. за № 576/16592

З повагою
Еще почитай такое
Сообщение, не относящиеся к теме
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ
Н А К А З
26.02.2009 N 77
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
24 квітня 2009 р.
за N 374/16390
Про затвердження Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху

XII. Особливості провадження у справах про правопорушення, яке зафіксовано
за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису

12.1. Фіксація правопорушення учасниками дорожнього руху за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, є фіксацією порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху за допомогою спеціальних технічних засобів на електронний носій чи світлочутливу плівку, що може забезпечити визначення суті порушення та чітке зображення транспортного засобу, яким було вчинено правопорушення (його марку, колір, номерний знак) та, по можливості, водія, що знаходився за кермом.
12.3. Оформлення матеріалів адміністративного правопорушення, зафіксованого за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, проводиться після обробки інформації, що міститься на електронних носіях, особою, яка відповідальна за роботу цього технічного засобу. Зазначена особа робить роздруківки матеріалів фото-, кінозйомки чи відеозапису, перевіряє транспортний засіб по автоматизованій інформаційно-пошуковій системі "Автомобіль" для встановлення власників або співвласників транспортних засобів, фотокартку передає до підрозділу з адміністративної практики для реєстрації.
12.8. Постанова в справі про адміністративне правопорушення не виноситься, якщо матеріали фіксації адміністративного правопорушення мають нечітке зображення номерного знака на транспортному засобі, відомості про транспортний засіб не відповідають наявним даним реєстрації.
12.10. Копії постанови у справі про адміністративне правопорушення та матеріалів, зафіксованих за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, надсилаються особі, яка притягається до адміністративної відповідальності, протягом трьох днів з дня винесення такої постанови.
И поищи в памятке решение о том, что всякие камеры не являются доказательством в суде. Это я так, на вскидку. А вобще готовиться нужно лучше.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 май 2011, 21:36 
Борец

_Skamar_ писал(а):
причем тут нотариус? доверенность от юр лица может быть и не нотариальной.

Да нотариуса я тебе для примера привел. А доверенность может заверить и начальник гея. А вот проверять или нет такую доверенность уже компетенция судьи. Вобще, спор ни о чем.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 май 2011, 00:22 
Прохожий

шел на расслабухе в суд..т.к. несколько уже выиграл а зря...судья 1-м делом спрсил что я могу сказать по сути,говорю не нарушал выполнил указание дать дорогу(др. ТС не изменили траекторию и скорость),сказал что есть свидетели,они записаны в протоколе,судья говорит вызовем свидетелей, спросил на каких основаниях юрист тут находится,он сказал типа ей можна,по доверенности. юрист глянула копию протокола ,а там написано фотофиксация,и говорит так тут все понятно,надо поднять фото и все..плати штраф,судья тоже сразу повеселел...я попросил чтоб еще и инспектора вызвали...короче к следующему разу готовлюсь,по сути застали врасплох,т.к. прошлые суды были без юристов)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 май 2011, 07:55 
Борец

crash86, ты читал мой пост и то что под спойлером??? Если дело уже идет с представителем, для след суда оформи заперечення в письменном виде и подай его судье!!! К моему запереченню добавить можно, что из предоставленных фото невозможно установить КОГДА, КЕМ, ЧЕМ, В КАКОМ месте и для каких целей были сделаны данные фото! (Это меня геи сами научили, когда лепили отмазки по своим нарушениям :twisted: )В протоколе написано чем фотали? Еще добавить:
Цитата:
- Працівник міліції зробив запис в протоколі про те, що крім постанови до протоколу додаються фото, що не відповідає дійсності. Ніяких доказів мого порушення, тим більш фото, мені надано не було.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2011, 20:12 
Прохожий

да, я все прочитал,огромное спасибо,теперь ясно как буду строить защиту.заседпние назначили аж на июль так что,время подготовиться есть,потом конечно отпишусь как прошло..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2011, 17:58 
Прохожий

пару раз переносили заседание,судья болел(отдыхал ),пришел,судья насел на меня якобы я должен был привести свидетелей,типа это единственное доказание моей невиновности..я ему про статтью 71 КАСУ,что инспектор должен мою вину доказать,он меня не слышит,а юрист с гаи поддакивает что каждая сторона должна доказывать свою позицию...я предложил посмотреть фотофиксацию..юрист говорит мы можем показывать а можем не показывать фото...(вот такие мы БОГИ),я поддал заперечення,судья с ухмылкой на него глянул..судья начал меня уверять я кобы я подписал протокол значит признал вину,я обьяснил что расписался за копию,а в пояснениях написано что не нарушал..А он мне ,инспектор же не мог составить просто так протокол,ОН ведь ДОЛЖНОСТНОЕ лицо,значит я виновен, и единственный мой шанс свидетели...судья с юристом с гаи вдвоем против меня.вот такое правосудие

теперь все таки попытаюсь найти тех свидетелей...пару вопросов,могу я проводить видеосъемку заседания? сколько по времени рассматривается админ дело? моему почти год.началось с октября прошлого года. и как можно повлиять на судью за его действия не отвечающие закону?заседание через неделю...надеюсь на свидетелей но с таким отношением в одну сторону не сталкивался

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 авг 2011, 17:30 
Прохожий

а вот и инспектор с которым сужусь прославился...
http://roadcontrol.org.ua/node/1094

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа