Текущее время: 23 фев 2025, 06:07

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 42 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: ст 121 ч 1 п 15.4
СообщениеДобавлено: 13 дек 2010, 16:48 
Новобранец

Сейчас клепаю Позов
из протокола и постановы видно что инспектор составлял постанову 50 мин , можно его как то за это вы.....ть

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2010, 17:21 
Новобранец

ПОЗОВНА ЗАЯВА
(у справі за адміністративним позовом)
на постанову серія АІ №366855
по справі
про адміністративне правопорушення від 05.12.2010 року

Постановою по справі про адміністративне правопорушення від 05.12.2010 року №366855 що була складена інспектором Державної автомобільної інспекції м.Миронівка Київської області ст. лейтинантом міліції Шилько Юрієм Юрійовичом (надалі по тексту – інспектор) мене було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та було накладене адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 340 гривень.

05.12.2010 я, в м.Миронівка по вул 40-р Перемоги (біля ринку ) зупинився якомога правіше, (щоб не перешкоджати іншим учасникам дорожнього руху), згідно правил дорожнього руху для розвантаження-завантаження сільськогосполарських продуктів. Підійшовши до мене, інспектор в грубій формі наказав передати йому документи, мотивуючи свою, незаконну вимогу тим, що я нібито порушив правила дорожнього руху а саме п. 15.4. Правил дорожнього руху (далі – ПДР). Натомість я попросив інспектора показати службове посвідчення, на що він відповів “ Я не довжен Вам нічого показувати” Мої законні вимоги вивели з рівноваги інспектора , як наслідок він ледве надав вищевказану інформацію, і сказав, що «оформить мене по максимуму ».

Нащо я, інспектору пояснив що мною , не було порушено п. 15.4 Правил Дорожнього руху, а саме я зупинився згідно ПДР, аж ніяк не в другому ряду,але інспектор взяв до уваги непрямі докази правопорушення –автомобілі, що стоять на тротуарі, приймаючи їх розташування, як на проїжджій частині , докази моєї невинності-фото не взяв до уваги, і склав протокол серія АІ1№195771, та постанову серія АІ №366855

Вважаю дії ст. лейтинанта міліції Шилько Ю.Ю. неправомірними, дану постанову необґрунтованою, такою що не відповідає нормам КУпАП та винесеною з перевищенням компетенції суб’єкта владних повноважень. Також під час винесення постанови не дотримано вимоги статей 245, 276, 280 КУпАП відповідно до яких завданням провадження у справах про адміністративні правопорушення є своєчасне, всебічне, повне й об’єктивне з’ясування обставин кожної справи та дотримання процесуального порядку розгляду справи.
При розгляді справи не були з’ясовані і доведені обставини, які б свідчили, що в моїх діях є ознаки правопорушення, за який законом встановлено адміністративну відповідальність.
Таким чином, вважаю постанову інспектора незаконною та такою, що підлягає скасуванню з наступних підстав:

11.1.( РОЗТАШУВАННЯ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ НА ДОРОЗІ ) Кількість смуг на проїзній частині для руху нерейкових транспортних засобів визначається дорожньою розміткою або дорожніми знаками 5.16, 5.17.1, 5.17.2, а за їх відсутності — самими водіями з урахуванням ширини проїзної частини відповідного напрямку руху, габаритів транспортних засобів і безпечних інтервалів між ними.

15.2. За відсутності спеціально відведених місць чи узбіччя або коли зупинка чи стоянка там неможливі, вони дозволяються біля правого краю проїзної частини (якомога правіше, щоб не перешкоджати іншим учасникам дорожнього руху).

Згідно ч.2 ст.276 КУпАП:
«Справи про адміністративні правопорушення, передбачені, статтями 80, 81, 121 – 126, 127-1 – 129, частинами першою, другою, третьою і четвертою статті 130 і статтею 139 (коли правопорушення вчинено водієм) цього Кодексу, можуть також розглядатися за місцем обліку транспортних засобів або за місцем проживання порушників».
Виконуючи вимоги КУпАП, інспектор вказав в протоколі місце розгляду справи –На місці скоєння .Грубо порушуючи складання свого,- незаконного протоколу, не вказавши адресу яка повина виглядати як: м. Миронівка, вул. 40-р Перемоги.

Хочу особливо підкреслити як аргумент на користь того, що інспектор Шилько Ю.Ю. всупереч ч.2 ст 33 КУпАП при накладенні стягнення не врахував характер вчиненого правопорушення, особи порушника, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом'якшують і обтяжують відповідальність негайно прийняв упереджене рішення про максимальний розмір штрафу 340 грн. за Статтею 122 частини 1 КУпАП ще до початку розгляду справи і складання протоколу без всебічного вивчення матералів справи (Стаття 252 КУпАП), хоча Стаття 122 частина 1 КУпАП передбачає штраф від 255 до 340 грн. Тобто метою ІДПС було не встановлення об'єктивної причини нібито виявленого ним порушення, а бажання якомога сильніше покарати мене.

У Протоколі зазначено, що до нього вже додається готова Постанова, проте це свідчить про необ’єктивність інспектора та формальний розгляд справи. Тобто, незважаючи не те, які я пояснення впишу до протоколу, чи заявлю якій клопотання, інспектор вже підготував Постанову, відповідно до якої на мене накладено штраф. А повинно бути навпаки – саме протокол є додатком до постанови, адже вона виноситься зокрема на його підставі відповідно до ст.279 КпАП.

Пунктом 24 Постанови Пленуму Верховного Суду України від 23.12.2005 року №14 «Про практику застосування судами України законодавства у справах про деякі злочини проти безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, а також про адміністративні правопорушення на транспорті» встановлено, що зміст постанови має відповідати вимогам, передбаченим статтями 283 і 284 КУпАП. У ній, зокрема, потрібно навести докази, на яких ґрунтується висновок про вчинення особою адміністративного правопорушення, та зазначити мотиви відхилення інших доказів, на які посилався правопорушник, чи висловлених останнім доводів.
Але інспектор ніяких доводів не наддав, також не застосовував ніяких засобів вимірювальної техніки, яка пройшла метрологічну повірку згідно Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність», а просто написав в постанові що стояв в другому ряду без здійснення будь яких замірів.

На прохання Позивача роз’яснити процедуру оформлення матеріалів справи, порядок оскарження, інспектор відмовив, не роз’яснив ст. 268 КУпАП та ст. 63 Конституції України, чим порушив п. 22.7 інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом МВС України від 27.03.2009 №466. Відповідно до ст. 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

.Крім того, ст. 62.ч3. Конституції України говорить, що обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 18, 104, 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України, ст.ст.287, 288 Кодексу України про адміністративні правопорушення:

ПРОШУ
1. Встановити відсутність компетенції інспектора Державної автомобільної інспекції м. Миронівка старшого лейтенанта міліції Шилько Ю.Ю по складанню протоколу серія АІ1№195771 про адміністративні правопорушення від 05.12.2010 року.

2. Скасувати повністю постанову серія АІ №366855по справі про адміністративне правопорушення від 05.12.2010 року та стягнення у вигляді штрафу у розмірі 340 гривень
3. Закрити провадження по справі про адміністративне правопорушення.

4. Зобов’язати управління ДАІ викреслити з відповідної бази даних запис про здійснення мною правопорушення, передбаченого ст..122, ч1.

Додаток:
1
2
3
4

Последний раз редактировалось Forum4anin 13 дек 2010, 21:49, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2010, 19:37 
Новобранец

Нормально так насоветовали, :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2010, 21:51 
Новобранец

Вроде все подклепал

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2010, 22:04 
Борец

Forum4anin писал(а):
Нормально так насоветовали, :lol: :lol: :lol:
щас, погодь чуток

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2010, 22:31 
Борец

Forum4anin писал(а):
ПОЗОВНА ЗАЯВА
(у справі за адміністративним позовом)
на постанову серія АІ №366855
по справі
про адміністративне правопорушення від 05.12.2010 року

...
кому
кого
на постанову серії хх № хххххх від дата в справі про адміністративне правопорушення

позовна заява
Forum4anin писал(а):
...
Постановою по справі про адміністративне правопорушення від 05.12.2010 року №366855 що була складена інспектором Державної автомобільної інспекції м.Миронівка Київської області ст. лейтинантом міліції Шилько Юрієм Юрійовичом (надалі по тексту – інспектор) мене було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та було накладене адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 340 гривень.
...
Постановою серії номер дата про адміністративне правопорушення (вообще-то этот текст дословно нужно из постановы выписывать), винесеної інспктором ДПС роти (или взводу) ДПС ВДАІ м.Миронівка при УДАІ Київської області ст. лейтенантом міліції как его там (далі - Шилько Ю.М.) на мене було накладено стягнення у вигляді штрафу стоко-то денех за адміністративне правопорушення, передбачене ч. ст. купап
Forum4anin писал(а):
...
05.12.2010 я, в м.Миронівка по вул 40-р Перемоги (біля ринку ) зупинився якомога правіше, (щоб не перешкоджати іншим учасникам дорожнього руху), згідно правил дорожнього руху для розвантаження-завантаження сільськогосполарських продуктів. Підійшовши до мене, інспектор в грубій формі наказав передати йому документи, мотивуючи свою, незаконну вимогу тим, що я нібито порушив правила дорожнього руху а саме п. 15.4. Правил дорожнього руху (далі – ПДР). Натомість я попросив інспектора показати службове посвідчення, на що він відповів “ Я не довжен Вам нічого показувати” Мої законні вимоги вивели з рівноваги інспектора , як наслідок він ледве надав вищевказану інформацію, і сказав, що «оформить мене по максимуму ».
...
05.10.2010 я, фамилия имя отчество, керуючись ч. ст. закону україни про дорожній рух, п.п. правил дорожнього руху, здійснив зупинку привязка к месту по вул. 40-річчя Перемоги (проверь название улицы).
в зазначеному місці чинив злочинні дії фамилия инициалы. этот, керуючись завідомо винесеною постаново, інкримінував мені вчинення правопорушення, якого я не скоював, чим порушив ст.ст. конституції україни, ст.ст. закону про міліцію, ст.ст. купап, ст.ст. кас
Forum4anin писал(а):
...
ПРОШУ
1. Встановити відсутність компетенції інспектора Державної автомобільної інспекції м. Миронівка старшого лейтенанта міліції Шилько Ю.Ю по складанню протоколу серія АІ1№195771 про адміністративні правопорушення від 05.12.2010 року.

2. Скасувати повністю постанову серія АІ №366855по справі про адміністративне правопорушення від 05.12.2010 року та стягнення у вигляді штрафу у розмірі 340 гривень
3. Закрити провадження по справі про адміністративне правопорушення.

4. Зобов’язати управління ДАІ викреслити з відповідної бази даних запис про здійснення мною правопорушення, передбаченого ст..122, ч1.
...
1, 3 и 4 убирай

Постанову серії АІ №366855 від 05.12.2010 в справі про адміністративне правопорушення скасувати а справу щодо мене ...(поищи как дальше правильно пишется)
если еще чего хош потребовать, так токо моральный ущерб, но мно денех не проси. так, шоб на пиво хватило. я бы одну гривну попросил, ну или максимум расходы на переписку

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2010, 15:20 
Новобранец

05.10.2010 я, фамилия имя отчество, керуючись ч. ст. закону україни про дорожній рух, п.п. правил дорожнього руху, здійснив зупинку привязка к месту по вул. 40-річчя Перемоги (проверь название улицы).
в зазначеному місці чинив злочинні дії фамилия инициалы. этот, керуючись завідомо винесеною постаново, інкримінував мені вчинення правопорушення, якого я не скоював, чим порушив ст.ст. конституції україни, ст.ст. закону про міліцію, ст.ст. купап, ст.ст. кас

если бы знать хоть эти статьи а то ж пошлют

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2010, 15:33 
Новобранец

На прохання Позивача роз’яснити процедуру оформлення матеріалів справи, порядок оскарження, інспектор відмовив, не роз’яснив ст. 268 КУпАП та ст. 63 Конституції України, чим порушив п. 22.7 інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом МВС України від 27.03.2009 №466.
выделеное интересует

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2010, 16:13 
Борец

Forum4anin писал(а):
...
если бы знать хоть эти статьи а то ж пошлют
ну дык... открываешь конституцию, закон о дорожном движении, о милиции, купап1, купап2, кас и пдд, выискиваешь подходящие статьи и вставляешь их номера в позов.
только не забудь изучить их, бо будут спрашивать, почему ты ссылаешься именно на эти статьи

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2010, 16:26 
Борец

Forum4anin писал(а):
На прохання Позивача роз’яснити процедуру оформлення матеріалів справи, порядок оскарження, інспектор відмовив, не роз’яснив ст. 268 КУпАП та ст. 63 Конституції України, чим порушив п. 22.7 інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом МВС України від 27.03.2009 №466.
выделеное интересует

не роз`яснив права, чим порушив ст.63 Конституції України, ст.268 КУпАП, ст.5 (нужно проверить) Закону України про міліцію
на инструкцию незачем ссылаться, да и отменили ее
процедура оформления в другой инструкции, но смысл ее искать, если это имеется в купап

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2010, 13:03 
Новобранец

А как лучше писать ПОЗОВНА ЗАЯВА, или Адміністративний позов

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2010, 14:02 
Борец

я писал Адміністративний позов

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2010, 14:19 
Новобранец

а там 3.4 платить вроде надо, (дело не в деньгах)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2010, 14:21 
Новобранец

До Богуславського районного суду
м. Богуслав, вул. Франка 29, 09700

Позивач: Івахов Володимир Миколайович
с. Карандинці, Богуславського району,
Київської області,
номер засобу зв'язку: 093-736-99-49
адреса електронної пошти:
[email protected]

Відповідач: ДПС ДАІ ГУМВС України в м. Миронівка,
Інспектор з дізнання ВДАІ
Ст.лейтенант міліції Шилько Юрій
Юріевич
08800 м.Миронівка , вул, Степова 3
тел.045 745 59 87

Адміністративний позов
На постанову серії АІ 1 № 366855 від 05.12.10 в справі про адміністративне правопорушення

Постановою серії АІ 1 № 366855 від 05.12.2010 року про адміністративне
правопорушення, винесеної інспктором з дізнання ВДАІ, ДПС ВДАІ м.Миронівка при УДАІ Київської області ст. лейтенантом міліції Шилько Юрій Юріевичем (далі - Шилько Ю.Ю.) на мене було накладено стягнення у вигляді штрафу 340 (триста сорок ) гривень за адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 122 КУпАП

05.12.2010 я, Івахов Володимир Миколайович, в м.Миронівка по вул 40-річчя Перемоги (біля ринку ), зупинився згідно правил дорожнього руху, якомога правіше, (щоб не перешкоджати іншим учасникам дорожнього руху), для розвантаження-завантаження сільськогосполарських продуктів. Підійшовши до мене, інспектор в грубій формі наказав передати йому документи, мотивуючи свою, незаконну вимогу тим, що я нібито порушив правила дорожнього руху а саме п. 15.4. Правил дорожнього руху (далі – ПДР). Натомість, я попросив інспектора показати службове посвідчення, на що він відповів “ Я не довжен Вам нічого показувати” Мої законні вимоги вивели з рівноваги інспектора , як наслідок він ледве надав вищевказану інформацію, і сказав, що «оформить мене по максимуму ».

Нащо я, інспектору пояснив, що мною не було порушено п. 15.4 Правил Дорожнього руху, а саме: я зупинився згідно ПДР, аж ніяк не в другому ряду, але інспектор взяв до уваги непрямі докази правопорушення –автомобілі, що стоять на тротуарі, приймаючи їх розташування, як на проїжджій частині , докази моєї невинності-фото не взяв до уваги, і склав протокол серія АІ1№195771, та постанову серія АІ №366855

Вважаю дії ст. лейтинанта міліції Шилько Ю.Ю. неправомірними, дану постанову необґрунтованою, такою що не відповідає нормам КУпАП та винесеною з перевищенням компетенції суб’єкта владних повноважень. Також під час винесення постанови не дотримано вимоги статей 245, 276, 280 КУпАП відповідно до яких завданням провадження у справах про адміністративні правопорушення є своєчасне, всебічне, повне й об’єктивне з’ясування обставин кожної справи та дотримання процесуального порядку розгляду справи.
При розгляді справи не були з’ясовані і доведені обставини, які б свідчили, що в моїх діях є ознаки правопорушення, за який законом встановлено адміністративну відповідальність.
Таким чином, вважаю постанову інспектора незаконною та такою, що підлягає скасуванню з наступних підстав:

Відповідно до пункти ПДР 11.1.( РОЗТАШУВАННЯ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ НА ДОРОЗІ ) Кількість смуг на проїзній частині для руху нерейкових транспортних засобів визначається дорожньою розміткою або дорожніми знаками 5.16, 5.17.1, 5.17.2, а за їх відсутності — самими водіями з урахуванням ширини проїзної частини відповідного напрямку руху, габаритів транспортних засобів і безпечних інтервалів між ними.
В той день 05.12.2010 на дорога була вкрита снігом, і не видно було дорожньої розмітки, я оцінивши дорожню ситуацію, зупинився не створюючи перешкод для руху автомобілів

Відповідно до пункти ПДР 15.2. За відсутності спеціально відведених місць чи узбіччя або коли зупинка чи стоянка там неможливі, вони дозволяються біля правого краю проїзної частини (якомога правіше, щоб не перешкоджати іншим учасникам дорожнього руху).

Згідно ч.2 ст.276 КУпАП:
«Справи про адміністративні правопорушення, передбачені, статтями 80, 81, 121 – 126, 127-1 – 129, частинами першою, другою, третьою і четвертою статті 130 і статтею 139 (коли правопорушення вчинено водієм) цього Кодексу, можуть також розглядатися за місцем обліку транспортних засобів або за місцем проживання порушників».
Виконуючи вимоги КУпАП, інспектор вказав в протоколі місце розгляду справи –На місці скоєння .Грубо порушуючи складання свого,- незаконного протоколу, не вказавши адресу яка повина виглядати як: м. Миронівка, вул. 40-р Перемоги.

Хочу особливо підкреслити як аргумент на користь того, що інспектор Шилько Ю.Ю. всупереч ч.2 ст 33 КУпАП при накладенні стягнення не врахував характер вчиненого правопорушення, особи порушника, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом'якшують і обтяжують відповідальність негайно прийняв упереджене рішення про максимальний розмір штрафу 340 грн. за Статтею 122 частини 1 КУпАП ще до початку розгляду справи і складання протоколу без всебічного вивчення матералів справи (Стаття 252 КУпАП), хоча Стаття 122 частина 1 КУпАП передбачає штраф від 255 до 340 грн. Тобто метою ІДПС було не встановлення об'єктивної причини нібито виявленого ним порушення, а бажання якомога сильніше покарати мене.

У Протоколі зазначено, що до нього вже додається готова Постанова, проте це свідчить про необ’єктивність інспектора та формальний розгляд справи. Тобто, незважаючи не те, які я пояснення впишу до протоколу, чи заявлю якій клопотання, інспектор вже підготував Постанову, відповідно до якої на мене накладено штраф. А повинно бути навпаки – саме протокол є додатком до постанови, адже вона виноситься зокрема на його підставі відповідно до ст.279 КпАП.

Пунктом 24 Постанови Пленуму Верховного Суду України від 23.12.2005 року №14 «Про практику застосування судами України законодавства у справах про деякі злочини проти безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, а також про адміністративні правопорушення на транспорті» встановлено, що зміст постанови має відповідати вимогам, передбаченим статтями 283 і 284 КУпАП. У ній, зокрема, потрібно навести докази, на яких ґрунтується висновок про вчинення особою адміністративного правопорушення, та зазначити мотиви відхилення інших доказів, на які посилався правопорушник, чи висловлених останнім доводів.
Але інспектор ніяких доводів не наддав, також не застосовував ніяких засобів вимірювальної техніки, яка пройшла метрологічну повірку згідно Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність», а просто написав в постанові що стояв в другому ряду без здійснення будь яких замірів.

Крім того інспектор не роз`яснив мої права та обов`язки , чим порушив ст.63 Конституції України, ст.268 КУпАП, Закону України про міліцію
Відповідно до ст. 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Зазначаю, що ст. 62.ч3. Конституції України говорить, що обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 18, 104, 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України, ст.ст.287, 288 Кодексу України про адміністративні правопорушення:

ПРОШУ

1. Відповідно до ч. 5 ст. 288 КУпАП звільнити мене від сплати державного мита.
2. Постанову серії АІ №366855 від 05.12.2010 в справі про адміністративне правопорушення скасувати а справу щодо мене закрити, відповідно до п. 1 ст. 247 КУпАП в зв’язку з відсутністю в моїх діях складу адміністративного правопорушення.
3. Постанову інспектора дорожньо-патрульної служби в м. Миронівка інспектора з дізнання старшого лейтинанта міліції Шилько Ю.Ю від 05 грудня 2010 р. №366855 - визнати незаконною та скасувати.
4. Визнати дії інспектора з дізнання ВДАІ в м.Миронівка Шилько Юрія Юрієвича
неправомірними.

ДОДАТКИ:
1. Копія протоколу про адміністративне правопорушення від 05.12.2010 серія АІ1 №195771;
2. Копія постанови в справі про адміністративне правопорушення серія АІ №366855;
3.Копія позовної заяви для відповідача (1 примірника на 3 аркушах);
4. Копія водійського посвідчення, та копія свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу - 2 примірника .
5. ФОТО 1,2,3.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2010, 20:26 
Борец

проверь отчество визави
Цитата:
ДПС ДАІ ГУМВС України в м. Миронівка,
Інспектор з дізнання ВДАІ
это неправильная должность.
как бы тебе пояснить?...
допустим, должность звучит "инженер-механик цеха гвоздей завода турбовагончиков при министерстве угольной промышленности украины"
так вот, ты написал "министерство турбовагончиков завода гвоздей украины при промышленности инженер-механик цехе"

этого достаточно, чтобы иск твой не удовлетворить

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 42 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа