Текущее время: 23 фев 2025, 08:07

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2010, 16:47 
Новобранец

Був сьогодні в районному суді. Так як і думав, з першого разу не вийшло подати документи, не страшно, місто маленьке, все зосереджено в центрі. Необхідно ще доробити і зробити:

1. В шапці позову вказується відповідачем не дані інспектора, який склав протокол, а ціле управління, в даному випадку УДАI УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi
76000, м. Івано-Франківськ., вул. Юності, 23. При розгляді справи управління надсилає свого представника на судове засідення відповідачем (як він може вникнути в суть справи, якщо його там не було залишається таємницею, а я так мріяв зустрітись з лейтенантом міліції в судовій залі)
2. Обов'язково потрібно вказати засіб зв'язку, в даному випадку - поштовий
3. УВАГА! До копій протоколу та постанови ще необхідно додати Квитанцію про сплату судового збору - 3 грн 40 коп. (звідки вилізла ця платня невідомо), 2 сідіерочних диски (пояснили, що буде проводитись аудіозапис, один диск в архів піде, другий не звернув уваги куди казали), а також копію паспорта та 10 конвертів для пересилання по Україні.

На моє зауваження секратареві суду, що у випадку позитивного рішення суду відповідач компенсує мені всі судові витрати + витрати на диски/конверти/квитанцію про сплату судового збору і т.ін. вона загадково посміхнулась і я все зрозумів правильно. Після обміном компліментами вона дозволила принести 5 конвертів ;-)

Як вам це подобається ? Районний суд. Я впевнений, що в мене би прийняли позовну заяву і без конвертів, і без 2 дисків і без Квитанції про сплату судового збору, якщо підняти шум, це все не передбачено Законом, а отже всі хто це вимагає йдуть в сад з еротичним уклоном. В свою чергу, я розумію, що якщо я піднімаю шум, рішення по моїй справі 100% негативне, щоб там не було.

Завтра повторна спроба подачі документів

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2010, 16:51 
Новобранец

Куди йдуть гроші на забезпечення судами інформаційно-канцелярсько-поштових витрат ? Питання риторичне

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 дек 2010, 16:58 
Новобранец

пришло письмо с суда

Позовна заява відповідає вимогам ст. 105, 106 КАС України, ухвалив відкрити провадження по справі за моєю позовною заявою, завтра попереднє судове засідання

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 дек 2010, 11:50 
Новобранец

Суд постанову відмінив. Я виграв. Велике дякую за інформацію на вашому сайті. Прохання до адміністратора. Цю гілку або закрийте, або знесіть в архів, або видаліть, вона вже не актуальна. Окремо дякую всім тим, хто відписався тут.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 дек 2010, 12:24 
Борец

позов закинь в зразки позовних,рішення суду забереш,також закинь в відповідний розділ,вітаю.
яка реакція судді на свідка гайця?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 дек 2010, 18:39 
Новобранец

пішохід писал(а):
позов закинь в зразки позовних,рішення суду забереш,також закинь в відповідний розділ,вітаю.
яка реакція судді на свідка гайця?

на свідка гайця суддя увагу не звернув

позовну заяву закину

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа