Богдан А писал(а):
...
До: Відділу ДАІ Деснянського району м. Києва
м. Київ, вул. Драйзера, 2-в
тел. +38044-546-58-22; +38044-546-82-20
...
Начальнику ВДАІ Деснянського району при УДАІ ГУМВС України в м.Києві
адрес, телефоны не нужны
Богдан А писал(а):
...
Від: Іванова Івана Івановича
02222, м. Київ, вул. хххх 00, хх. 000
тел. ххххх;
З А Я В А
...
Іванова Івана Івановича
адрес, телефон
Заява.
старайся на форумах не выкладывать личную информацию. оно и без этого несложно нарыть о тебе все необходимые полезности. но зачем же упрощать жизнь всякоразным ушлепкам?
Богдан А писал(а):
...
27.11.2010 близько 04 години 40 хвилин на Європейській площі скутер Yamaha Vino, державний номер хххх, яким я керував, був зупинений інспекторами ДПС, жоден з яких не представився. Я стояв на червоному сигналі світлофора в крайньому лівому ряду і збирався їхати в сторону Поштової площі...
либо укажи для поворота налево, либо не указывай крайний левый ряд
а вообще ты стоял, то есть не был остановлен. ну и могли остановить тебя, а не мопед.
Богдан А писал(а):
.... Машина ДПС, направляючись прямо на мене по моїй же смузі, що певним чином було загрозою мого життя, зупинилася трохи ліворуч...
это домысел, указывать нужно факты
например
автомобиль дпс остановился рядом с тобой с нарушением п.п. 13.1, 13.3 правил дорожного движения
второй момент, если ты собирался повернуть налево, тогда они не могли стать левее, то есть либо ты нарушил правила проезда перекрестков (не занял соответствующее крайнее положение на проезжей части) либо они выехали на полосу встречного движения, а там двойная-сплошная-осевая
Богдан А писал(а):
... Інспектор, з вікна машини сказав щоб я з’їхав правіше....
лучше написать, что он устно указал занятб место с нарушением правил дорожного движения (вы стояли перед перекрестком на проезжей части, следовательно разговор нужно было продолжать за перекрестком)
Богдан А писал(а):
... Вийшовши з машини, інспектор запитав мене про наявність документів і я їх йому передав. Потім він попросив мене дихнути в його сторону щоб перевірити чи є запах алкоголю. На що інспектор неоднозначно відповів, що щось він начебто відчув, але не може зрозуміти що саме. Після чого він попросив сісти до машини ДПС. Разом з іншим співробітником, який знаходився в той час в середині, він почав питати мене про дату мого народження, де навчаюся, звіряючи при цьому з документами. Відповіді на питання інспекторів були чіткі та однозначні. Перший співробітник почав стверджувати мені, що не можна їздити на скутері по центру міста. Інспектори явно на мене тиснули психологічно, та намагалися привести різні доводи моєї неправоти. Вони запропонували мені проїхати з ними до наркологічного центру зробити експертизу на алкоголь в крові. Але я дуже поспішав додому, і відмовився, про що написав в протоколі :«Їхати до нарко-центру відмовляюся, так як абсолютно тверезий та поспішаю додому. Після цього були записані свідки, які доречі, дуже швидко з’явились, але по суті мене не бачили, адже я знаходився в машині.
...
этого никто не будет читать. нужно писать короткими фразами и по сути
Богдан А писал(а):
...
ПРОШУ:
• Надати копії протоколу та постанови від 27.11.2010, складені відносно мене, щойно вони надійдуть до Деснянського підрозділу ДАІ в м. Київ.
• У разі, якщо протокол і постанова від 27.11.2010, складені відносно мене, не будуть отримані працівниками відділу ДАІ Деснянського району м.Києва станом на 12.07.2010, прошу письмово повідомити мене про цей факт.
29.11.2010
упс... а зачем тогда все эти душещепательные истории в преамбуле?