Текущее время: 23 фев 2025, 15:17

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 37 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 30 сен 2010, 16:15 
Постоялец

Спасибо вам всем, что не бросаете с проблемой на едине!
Вот планирую завтра заехать в Вышгородское и завезти заявление следующего вида:

25.09.2010 р. приблизно о 21:30 я керував своїм автомобілем марки ДЭУ Ланос д/н ******** та мене було зупинено у с. Катюжанка працівником Вишгородського взводу ДПС ДАІ ІДПС прапорщиком міліції Воробей Олегом Юрійовичем (номер посвідчення 063070, патрульна машина д/н 0154).
Даним працівником було складено щодо мене протокол про адміністративне правопорушення серії АІ1 №****** 25.09.2010р. 21год. 30хв. а/д Київ-Овруч с. Катюжанка. Згідно даних з протоколу було оформлено постанову АІ ******, яка не була мені оголошена та мною не отримана.
Прошу:
1. Оголосити постанову АІ ******.
2. Вручити постану АІ ******.
Додатки:
1.Копія протоколу про адміністративне порушення серії АІ1 №****** від 25 вересня 2010 року

Будут ли замечания по заявлению, и стоит ли заносить такую (соотв. с регистрацией и отметкой на своей копии)?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 сен 2010, 16:28 
Борец

Згідно ст268 Куап,прошу надати для ознайомлення з матеріалами справи про адміністративне правопорушення,постанову...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 сен 2010, 16:39 
Постоялец

пішохід писал(а):
Згідно ст268 Куап,прошу надати для ознайомлення з матеріалами справи про адміністративне правопорушення,постанову...

Почему именно такая формулировка? Они получается могут просто дать ознакомиться, якобы повторно, и обратно забрать, не выдав на руки никаких копий.
Мне то сама копия, получается теперь, нужно, чтобы подать иск в суд? Правильно я понял, что без копии постановления про адм.нарушения я не могу подавать в суд на ее отмену?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 сен 2010, 16:49 
Борец

Bolinni писал(а):
Мне то сама копия, получается теперь, нужно, чтобы подать иск в суд? Правильно я понял, что без копии постановления про адм.нарушения я не могу подавать в суд на ее отмену?
-так.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 окт 2010, 13:52 
Постоялец

Привет всем!
Сегодня ездил в Вышгород - оказалось, что даром. Командир взвода в отпуске, заместитель на выезде, в общем на месте все тот же старлей.
Узнал только (показывали мне реестр отправленой почты), что постанова выслана мне почтой 27.09.10 - но в почтовом ящике ее нету. Заявление и скаргу он принимать у меня отказался.
Собираюсь ехать сейчас на Эрнста 3 в облГАИ и туда скаргу писать, чтобы в случае чего была уважительная причина на подачу иска на постановление после 10 дней после ее вынесения.
Подскажите как лучше сделать скаргу. Вот пока придумал такое:

Начальнику УДАI ГУМВС
України в Київськiй областi
поштова адреса: 03153, м. Київ,
вул.Ф.Ернста, 3

**.**.19** р.н.,
паспорт серія ** №******
Виданий ********* РВГУ МВС
України в Київській обл., **.**.****р.
поштова адреса: 07000, *********,
Київської обл., вул. *********, 0, кв. 00.

СКАРГА
25 вересня 2010 року близько 21:30 я керував своїм автомобілем ДЕУ Ланос д/н ********* та мене було зупинено у с. Катюжанка працівником Вишгородського взводу ДПС ДАІ ІДПС прапорщиком міліції Воробей Олегом Юрійовичом (номер посвідчення 063070, патрульна машина д/н 0154, код регіону «10»).
Протокол про адміністративне правопорушення серії АІ1 №*********, який був складений інспектором Воробей О.Ю. щодо мене, був оформлений із грубими порушеннями. Також в ньому не вірно вказано місце мого народження та марка автомобіля, пусті графи «Місце роботи (місцезнаходження)» та «телефон», про що працівник ДАІ навіть не запитував мене. Постанова АІ *********, за даними із протоколу, не була мені оголошена та мною не отримана.

Прошу:
1. Провести ретельне службове розслідування та покарати винних посадових осіб, що порушили законодавство України. Про результати повідомити мене у термін відповідно до Закону України «Про звернення громадян».
2. Надати мені постанову (оригінал) серії АІ №*********.

Додатки:
1. Копія протоколу про адміністративне правопорушення серії АІ1 №*********.

01 жовтня 2010р.

А также интересует момент, возможно ли после этой скарги подавать дополнительные скарги по этому же случаю остановки, естественно не по вопросу заполнения протокола и оглашения постановления а по другим действиям работников ГАИ?
Буду благодарен за ответ - собираюсь через час ехать на Эрнста. Проконсультируйте, пожалуйста, как и куда там идти и какие действия осуществлять. Спасибо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 окт 2010, 16:18 
Борец

Начальнику УДАI ГУМВС
України в Київськiй областi
поштова адреса: 03153, м. Київ,
вул.Ф.Ернста, 3

**.**.19** р.н.,
паспорт серія ** №******
Виданий ********* РВГУ МВС
України в Київській обл., **.**.****р.
поштова адреса: 07000, *********,
Київської обл., вул. *********, 0, кв. 00.

СКАРГА
25 вересня 2010 року близько 21:30 я керував своїм автомобілем ДЕУ Ланос д/н ********* та мене було зупинено у с. Катюжанка працівником Вишгородського взводу ДПС ДАІ ІДПС прапорщиком міліції Воробей Олегом Юрійовичом (номер посвідчення 063070, патрульна машина д/н 0154, код регіону «10»).
Протокол про адміністративне правопорушення серії АІ1 №*********, який був складений інспектором Воробей О.Ю. щодо мене, був оформлений із грубими порушеннями. Також в ньому не вірно вказано місце мого народження та марка автомобіля, пусті графи «Місце роботи (місцезнаходження)» та «телефон», про що працівник ДАІ навіть не запитував мене.
Незрозумілим є те, що у графі «до протоколу додаються» написано – постанова .. №.... Це наводить тільки на той факт, що постанова була винесена до складення протоколу, що є порушенням статті 283 КУпАП згідно якої, розглянувши справу про адміністративне правопорушення, орган (посадова особа) виносить постанову по справі. Також, це свідчить про незнання інспектором ДПС Воробей О.Ю Наказу МВС №77 від 26 лютого 2009 року Про затвердження Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, а саме пункту 4.2., згідно якого до протоколу про адміністративне правопорушення долучаються:
письмові пояснення свідків правопорушення, у разі їх наявності. У разі оформлення протоколу про адміністративне правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 122, частиною третьою статті 123, частинами першою - четвертою статті 130 КУпАП, наявність свідків є обов'язковою;
акт перевірки технічного стану транспортного засобу;
акт огляду та тимчасового затримання транспортного засобу.
Як виплаває з наведеного, інспектором ДПС, порушений сам процесуальний порядок провадження у справах про адміністративні правопорушення.
Тобто, мене було визнано винним у вчиненні правопорушення ще до зясування всіх обставин, дослідження доказів....
Прошу:
1. Провести ретельне службове розслідування та покарати винних посадових осіб, що порушили законодавство України. Про результати повідомити мене у термін відповідно до Закону України «Про звернення громадян».
2. Надати мені постанову (оригінал) серії АІ №*********.

Додатки:
1. Копія протоколу про адміністративне правопорушення серії АІ1 №*********.

01 жовтня 2010р.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 окт 2010, 16:21 
Борец

Bolinni писал(а):
в общем на месте все тот же старлей.
Узнал только (показывали мне реестр отправленой почты), что постанова выслана мне почтой 27.09.10 - но в почтовом ящике ее нету. Заявление и скаргу он принимать у меня отказался.
-Знаєш звання і П І Б,того старлея,який відказався приймати скаргу?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 окт 2010, 17:00 
Новобранец

пішохід писал(а):
Bolinni писал(а):
-так.

А почему "так"?

У моего друга сложилась почти аналогичная ситуация. Ему дали копию админпротокола, а копию постановы не вручили. Сказали что по почте придёт. Хотя написали в протоколе что до протокола "додаэться постанова". Тут где-то была ветка, в которой расписывалось что можно оспаривать сам протокол.

Вот я основываясь на этом примере и накатал позовну заяву для него.

Код:
         Сихівський  районний суд м. Львова
         79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2

ПОЗИВАЧ:      Угольков Олег Евгенійович 
                  м. Львів, 79031 вул. Демнянська, 6а кв. 9

ВІДПОВІДАЧІ:   Управління ДАІ ГУМВС України
у Хмельницькій області
29008, м. Хмельницьк  пров. Коцюбинського, 35/2.

ПОЗОВНА ЗАЯВА
в порядку ст. 104 КАС України

(про визнання незаконною та скасування постанови Серія ВХ  №180181 по справі про притягнення до адміністративної відповідальності).

Я, Угольков Олег Євгенійович, звертаюсь до суду з адміністративним позовом, де прошу скасувати постанову серії ВХ №180181 (надалі - постанова) від 03 вересня 2010 року, винесену посадовою (службовою) особою відповідача - інспектором Війтівецького взводу ДПС Вапняром Юрієм Володимировичем, про притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладення стягнення у вигляді штрафу.
Вважаю, що оскаржувана постанова є незаконною, необґрунтованою, не відображає дійсних обставин справи, складена за відсутності належних доказів з грубим порушенням вимог чинного законодавства, а в моїх діях не було ознак адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122  КУпАП України.
З мотивувальної частини постанови вбачається,  що 3 вересня 2010 року приблизно о 06.30 год. я був зупинений інспектором Війтівецького взводу ДПС Вапняром Юрієм Володимировичем, та відносно мене був складений протокол ВХ1 №042789 (далі - протокол) за порушення пункту 8.4 Правил дорожнього руху України, та винесена постанова, згідно якої мене було визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КУпАП та накладено штраф.
3 вересня 2010 року приблизно о 06.30 год., керуючи легковим автомобілем NISSAN MAXIMA державний номер ВC7905ВВ, я рухався у потоці автомобілів по автодорозі Стрий-Знамянка у напрямку міста Вінниця. В правій смузі рухався автомобіль марки ВАЗ-2110. Тому я рухався з більшою швидкістю в лівій смузі руху.
Згідно з пунктом правил дорожнього руху Відповідно до п.11.5. ПДР на дорогах, які мають дві і більше смуги для руху в одному напрямку, виїзд на крайню ліву смугу для руху в цьому ж напрямку дозволяється, якщо праві зайняті, а також для повороту ліворуч, розвороту або для зупинки чи стоянки на лівому боці дороги з одностороннім рухом у населених пунктах, коли це не суперечить правилам зупинки (стоянки).
Саме цим пунктом Правил Дорожнього Руху України я керувався при русі по автодорозі Стрий-Знамянка.
 Під час руху, приблизно на 242-му кілометрі траси Стрий-Знамянка, я був зупинений інспектором Війтівецького взводу ДПС Вапняром Юрієм Воложимировичем. Як виявилось причиною зупинки, за думкою інспектора стало порушення мною вимог пункту 8.4 Правил дорожнього руху України, за що передбачена відповідальність згідно ч.1 ст. 122 КУпАП. Але мені не було пред'явлено жодного доказу порушення, крім безпідставних звинувачень. На мої зауваження, про те, що я не порушував ПДР, інспектор не відреагував.
Хочу зауважити, що на момент підписання мною протоколу, ніяких свідків, що могли б підтвердити моє порушення у справі залучено не було. Також слід зазначити, що поряд зі мною знаходились свідки Уголькова І. В. (проживає м. Львів, вул. Голубовича 35а кв. 8, 79018), Погребняк В. С. (проживає м. Львів, вул. Голубовича 35а кв. 1, 79018), Погребняк М. Л. (проживає м. Львів, вул.. вул. Голубовича 35а кв. 1, 79018), які можуть підтвердити в суді що я рухався без порушень ПДР. Їх покази інспектор проігнорував.
У протоколі про адміністративне правопорушення та постанові відсутні докази порушення правил дорожнього руху автомобілем NISSAN MAXIMA державний номер ВC7905ВВ, яким керував я.
У протоколі у графі - «Пояснення особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, по суті порушення» я зазначив, що не порушував правил дорожнього руху, з діями інспектора не згідний, доказів порушення мені не було надано, та покази свідків не враховано.
На мою законну вимогу надати мені копію постанови інспектор Війтівецького взводу ДПС Вапняр Юрій Володимирович відмовився її надати, аргументуючи тим, що вона буде переслана мені по пошті.
Відповідно до ст. 251 Кодексу України про адміністративні правопорушення доказами в справі про адміністративне правопорушення є будь-які дані, що встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, та показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху. Але як вбачається із змісту протоколу про адміністративне правопорушення, до нього додається тільки постанова по справі про адміністративне правопорушення. Показів технічних засобів що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису не надано.
Вважаю, що дії інспектора по складанню відносно мене протоколу є незаконними, необґрунтованими, та такими що не відображають дійсних обставин справи. Протокол по справі складений за відсутності належних доказів з грубим порушенням вимог чинного законодавства, оскільки в моїх діях не було ознак адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 122 КУпАП України.
З аналізу статті 254 КУпАП вбачається, що протокол про адміністративне правопорушення складається лише в разі його вчинення.
Ст. 245 КУпАП України визначає, що завданнями провадження в справах про адміністративні правопорушення є: своєчасне, всебічне, повне і об'єктивне з'ясування обставин кожної справи, вирішення її в точній відповідності з законом, забезпечення виконання винесеної постанови, а також виявлення причин та умов, що сприяють вчиненню адміністративних правопорушень, запобігання правопорушенням, виховання громадян у дусі додержання законів, зміцнення законності. 
Відповідно до ст. 251 КУпАП України доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, а також іншими документами.
Стаття 252 КУпАП визначає, що орган (посадова особа) оцінює докази за своїм внутрішнім переконанням, що грунтується на всебічному, повному і об'єктивному дослідженні всіх обставин справи в їх сукупності, керуючись законом і правосвідомістю.
Пунктом 1.6. розпорядження МВС №466 від 21.05.2009 року «Про організацію роботи підрозділів ДАІ», ДАІ зобов'язано виключити випадки складання відносно водіїв транспортних засобів адміністративних протоколів без доведення їхньої вини чи достатніх доказів допущення ними порушень ПДР (фото-, відеоматеріалів, показів свідків тощо).
Виходячи із положень вищезгаданих статей, інспектором ДАІ не було виконано таких дій щодо своєчасності, повноти, всебічності та об’єктивності з’ясування обставин справи, не дотримано і вимог ст.ст. 33, 34 КУпАП, не було виконано і вимоги розпорядження МВС України від 21.05.2009 року № 466, оскільки не було встановлено всіх обставин даного правопорушення і не були враховані покази свідків.
Згідно з ст. 9 КУпАП адміністративним правопорушенням (проступком) визнається протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність, яка посягає на громадській порядок, власність, права і свободи громадян, на встановлений порядок управління і за яку законом передбачено адміністративну відповідальність. 
Як вбачається з наведеного в моїх діях відсутні ознаки складу адміністративного правопорушення, а отже інспектором ДАІ відносно мене було безпідставно складено протокол про адміністративне правопорушення без врахування показів свідків, без доведення моєї вини та при відсутності доказів допущення мною порушення ПДР.
Сам протокол складено з суттєвими порушеннями Наказу № 77 від 22.02.2009 р., «Про затвердження Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху» п. 11.17. Записи в протоколах про адміністративні правопорушення, талонах до посвідчення водія, тимчасових дозволах, журналах робляться чорнилом (пастою) темного (чорного або синього) кольору. Вони заповнюються розбірливим почерком, а прізвище, ім'я, по батькові порушника, його місце проживання, а також посада, місце роботи, звання працівника Державтоінспекції МВС записуються друкованими літерами.
З огляду на викладене вважаю, що дії посадової (службової) особи відповідача були незаконними.
За таких умов у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винним зазначеною постановою.
Зі змісту ст. 247 КпАП України вбачається, що провадження в справі про адміністративне правопорушення не може бути розпочато, а розпочате підлягає закриттю за таких обставин: відсутність події і складу адміністративного правопорушення.

Враховуючи наведене вище, керуючись ст. 19, 55 Конституції України, ст.ст. 247, 287, 288, 289, 293,  КпАП України, ст. ст. 18, 19, 104, 105, 106 КАС України, -

Прошу:

1.   Витребувати  копію постанови Серія ВХ №180181 про притягнення мене до відповідальності згідно ч. 1 ст.  122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
2.   Постанову інспектора Війтівецького взводу ДПС Вапняра Юрія Володимировича, про притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладення стягнення у виді штрафу – скасувати
3.   Провадження по справі про адміністративне правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 122 КУпАП відносно мене закрити в зв’язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.

Додаток:
   Копія протоколу про адміністративне порушення.
   Копія позовної заяви для відповідача.

12 вересня 2010                                                ____________ (Угольков О. Є.)

Разве такой вариант не имеет право на существование? Пока что дело в суде и возврата не было. Как раз звонили и сказали что назначат дату суда в понедельник.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 окт 2010, 19:43 
Постоялец

Добый вечер уже!
Новые детали моей истории. С жалобой пришлось отложить (надеюсь пока). Мой отец, по месту регистрации зашел в ГАИ сегодня и поинтересовался документами. Действительно документы им пришли и ему сняли копию постановления - спешу вам ее представить:
http://piccy.info/view3/550686/3d47812f ... 968a4baeb/
Прошу прощения за качество, т.к. ко мне в Киев она попала только по факсу.
Еще сегодня был осуществлен звонок в суд и там сказали, что заявления и иски они принимают по средам и пятницам. В моем случае последний день подачи это понедельник. По-этому мне порекомендовали иск отправить рекомендованным письмом в адрес суда и на штампе будет сегодняшний день и они сегодняшним днем будут ее регистрировать (как по мне бред полный). В общем был составлен такой иск и отправлен рекомендованым с уведомлением:

До **** районного суду
07000, ****, вул. ****, 00

ПОЗИВАЧ: **** **** ****
07000, ****, вул. ****, 0, кв. 00.
Паспорт серії СК №****, виданий **** РВ ГУ МВС України в Київській обл. 30.02.1999р.
+38 (050) ***-**-**

ВІДПОВІДАЧ: ІДПС Вишгородського взводу ДПС ДАІ, прапорщик міліції Воробей Олег Юрійович
07300, м. Вишгород, вул. Кургузова, 7а

Звільнено від сплати державного мита
відповідно до ст.288 КпАП України

П О З О В Н А З А Я В А
про скасування Постанови АІ ***** від 25 вересня 2010р. в справі про адміністративне правопорушення

25 вересня 2010 року близько 21:30 я керував своїм автомобілем ДЕУ Ланос д/н **** та мене було зупинено у с. Катюжанка працівником Вишгородського взводу ДПС ДАІ прапорщиком міліції Воробей Олегом Юрійовичем.
Як виявилось причиною зупинки, за думкою інспектора та за показниками приладу Беркут, стало порушення мною вимог пункту 12.4 Правил дорожнього руху України, за що передбачена відповідальність згідно ч.1 ст. 122 КУпАП. Але мені не було пред'явлено жодного доказу порушення, крім безпідставних звинувачень.
На мої заперечення стосовно того, що я не вчиняв дій, які порушували б Правила дорожнього руху України, а рухався відповідно до цих Правил та встановленої Правилами швидкості, інспектор потребував надання посвідчення водія та реєстраційні документи на автомобіль, після чого повернувся до свого службового автомобіля та в ньому склав протокол серія АІ1 №**** про адміністративне правопорушення від 25.09.2010 р.(копія додається) . В протоколі зазначено, що я, Позивач,нібито порушив вимоги п. 12.4 Правил дорожнього руху і, що швидкість руху була виміряна приладом «Беркут №0801092».
Фактично мені співробітником ДАІ, що склав протокол, було продемонстровано тільки час на приладі, який нібито пройшов з моменту вимірювання швидкості. Встановити та довести, що вимірювалася швидкість саме мого автомобіля, неможливо, адже за таких умов різниця навіть у кілька секунд може означати, що насправді виміряна швидкість автомобіля, який рухався попереду мене, поряд зі мною, чи навіть в кількох десятках метрах від мого автомобіля.
Необхідно також зазначити, що відповідно до ст. 251 Кодексу України про адміністративні правопорушення доказами в справі про адміністративне правопорушення є будь-які дані, що встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, та показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху. Отже маємо прийти до висновку, що вимірювач «Беркут №0801092» не має функцій фото- і кінозйомки, відеозапису, тому з огляду на положення ст. 251 Кодексу України про адміністративні правопорушення не може бути визнаний доказом по справі.
Також маю зазначити, що на моє прохання надати даних про допуск даного засобу вимірювальної техніки до застосування в Україні, повірку,сертифікат відповідності, похибки при вимірюваннях інспектором Вишгородського взводу ДПС ДАІ прапорщиком міліції Воробей Олегом Юрійовичем мені надано не було. Крім того, ні в протоколі у справі про адміністративне правопорушення цих даних також немає, що робить вимірювання незаконним у відповідності до ст. 10-15 Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність». До того ж, співробітник ДАІ під час вимірювання тримав вимірювальний пристрій у руці, що робить можливим рух назустріч автомобілю, швидкість якого вимірюється, внаслідок чого відносна швидкість, зафіксована приладом, збільшується.
Таким чином при складанні протоколу про адміністративне правопорушення відповідачем порушені вимоги ст. 251 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також порушено положення ст. 280 Кодексу України про адміністративні правопорушення, адже відповідачем достеменно не встановлено, чи був винен у правопорушенні саме я, враховуючи, що окрім показань вимірювача швидкості руху «Беркут №0801092» будь-яких інших доказів не наведено.
Протокол про адміністративне правопорушення серії АІ1 №****, був оформлений із грубими порушеннями. Також в ньому не вірно вказано місце мого народження та марка автомобіля, пусті графи «Місце роботи (місцезнаходження)» та «телефон», про що працівник ДАІ навіть не запитував мене.
Отже протокол серія АІ1 №**** від 25.09.2010 р. мені було надано на підпис після його складання та підписання інспектором. У протоколі мною зазначено зауваження про незгоду з висновками інспектора, адже Правила дорожнього руху України я не порушував; а також зазначено, що я рухався автомобілем, державний номерний знак **** зі швидкістю в межах 60 кілометрів на годину та наявність в моєму авто свідків. Доказів про те, що швидкість на радарі належить саме моєму автомобілю, пред`явлено не було.
Також відповідно до п. 24 Постанови Пленуму Верховного суду України № 14 від 23.12.2005р. «Про практику застосування судами України законодавства у справах про деякі злочини проти безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, а також про адміністративні правопорушення на транспорті», зміст постанови має відповідати вимогам, передбаченим статтями 283 і 284 КУпАП. У ній, зокрема, потрібно навести докази, на яких ґрунтується висновок про вчинення особою адміністративного правопорушення, та зазначити мотиви відхилення інших доказів, на які посилається правопорушник, чи висловлених останнім доводів.
На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 7, 251, 252, 254, 255, 276, 287, 288, 289, 293 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.10-15 Закону України „Про метрологію та метрологічну діяльність”, ст. 2, 6-11, 18, 19, 71, 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України вважаю, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КУпАП є необґрунтованим, недоведеним з наступних причин:
1. рухаючись по автомобільній дорозі Київ-Овруч, в с. Катюжанка я виконував вимоги Правил дорожнього руху України щодо дозволеної швидкості;
2. жодних доказів порушення не наведено, відсутні показання свідків.
За таких умов вважаю, що у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винним зазначеною постановою АІ ****.
Враховуючі вищевикладене вважаю, що постанова АІ **** по справі про адміністративне правопорушення від 25 вересня 2010 року є необґрунтованою, протиправною, незаконною та підлягає скасуванню.
Стаття 69 Кодексу адміністративного судочинства України передбачає, що доказами в адміністративному судочинстві є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення осіб, які беруть участь у справі, та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються судом на підставі пояснень сторін, третіх осіб та їхніх представників, показань свідків, письмових і речових доказів, висновків експертів.
На підставі вищевикладеного та керуючись пп. «д» п. 2.14 Постанови кабінету міністрів України № 1306 від 10.10.2001р. «Про Правила дорожнього руху», ст.ст. 7, 272, 287-289 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.ст. 6, 17, 49, 71, 104, 162 Кодексу адміністративного судочинства України,

ПРОШУ:
1. Прийняти позовну заяву до розгляду.
2. Визнати недійсним Протокол про адміністративне правопорушення серії АІ №**** від 25.09.2010р.
3. Скасувати Постанову в справі про адміністративне правопорушення АІ **** від 25.09.2010р.

Додатки:
1. Копії позовної заяви на 2 арк. в 2-х прим.
2. Копія протоколу про адміністративне правопорушення серії АІ №**** від 25 вересня 2010 р. – на 1 арк. у 2-х прим.
3. Копія Постанови в справі про адміністративне правопорушення АІ **** від 25.09.2010р. – на 1 арк. у 2-х прим.

«01» жовтня 2010 року

Может поспешил я и зря с иском, и что-то там не так - сильно не ругайте. Первый раз сталкиваюсь и переживаю на своей шкуре. Прошу, по возможности, оценить мой иск и дать рекомендации по нему и как действовать дальше. Планирую еще заявится лично в суд в понедельник и попробовать внести иск лично - может можно будет и подправить что-то?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 окт 2010, 20:33 
Постоялец

пішохід писал(а):
Знаєш звання і П І Б,того старлея,який відказався приймати скаргу?

Так, знаємо. До Вишгороду сьогодні їздив не сам. У дівчини має бути записано. На даний момент немає в наявності.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 окт 2010, 21:30 
Борец

позов ,як позов,порушеннь було більше в гайця,та нічого,головне що відправив,а далі час покаже.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 окт 2010, 21:40 
Борец

Кажется еще это не упомянули:
Цитата:
Наказ №111
24.3.5. Під час руху з метою зупинення транспортного засобу -
учасника дорожнього руху вмикати спеціальні світлові і звукові
сигнальні пристрої на патрульному транспортному засобі.
Категорично забороняється стояти перед або за зупиненим
транспортним засобом, спиною до учасників дорожнього руху та руху
транспортних засобів, зупиняти патрульний автомобіль попереду
зупиненого транспортного засобу та здійснювати в нічний час
зупинення двох і більше транспортних засобів
.

Можно в суде об этом их нарушении вспомнить.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 окт 2010, 11:51 
Постоялец

Добрый день всем!
Мое отправленное по почте в прошлую пятницу исковое заевление в районный суд пришло во вторник 05.10, о чем свидетельствует уведомление о доставке.
Подскажите, пожалуйста, каковы мои действия дальше? Примут ли мое, вышеуказанное, заявление к расмотрению?
Еще интересует вопрос - правильно ли свормулировано следующее:
"Визнати недійсним Протокол про адміністративне правопорушення серії АІ №****** від 25.09.2010р. "? Мне говорили, что это не верно и суд не может признать протокол недействительным, а мне нужно будет изменить свои требования на признание неправомерными действия сотрудника ГАИ. Так ли это? Какое будет Ваше мнение?
Спасибо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 окт 2010, 12:44 
Прохожий

Bolinni писал(а):
Спасибо вам всем, что не бросаете с проблемой на едине!
Вот планирую завтра заехать в Вышгородское и завезти заявление следующего вида:

25.09.2010 р. приблизно о 21:30 я керував своїм автомобілем марки ДЭУ Ланос д/н ******** та мене було зупинено у с. Катюжанка працівником Вишгородського взводу ДПС ДАІ ІДПС прапорщиком міліції Воробей Олегом Юрійовичем (номер посвідчення 063070, патрульна машина д/н 0154).
Даним працівником було складено щодо мене протокол про адміністративне правопорушення серії АІ1 №****** 25.09.2010р. 21год. 30хв. а/д Київ-Овруч с. Катюжанка. Згідно даних з протоколу було оформлено постанову АІ ******, яка не була мені оголошена та мною не отримана.
Прошу:
1. Оголосити постанову АІ ******.
2. Вручити постану АІ ******.
Додатки:
1.Копія протоколу про адміністративне порушення серії АІ1 №****** від 25 вересня 2010 року

Будут ли замечания по заявлению, и стоит ли заносить такую (соотв. с регистрацией и отметкой на своей копии)?

Всем привет! Я здесь новенький. Но представляете!!!Это быдло в лице пр-ка Воробей на бордовой 9-ке 0154 пару дней назад меня тоже остановил за превышение в с.Лютеж! Меня также предупредили встречные машины и я ехал не более 78 км/ч(у меня в авто ограничитель скорости). И эта "птица" останавливает меня и тычет феном Беркут 94 км/ч!
Уважаемый Bolinni, наберите меня пжл 0632540754.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 окт 2010, 13:20 
Постоялец

Winner писал(а):
Всем привет! Я здесь новенький. Но представляете!!!Это быдло в лице пр-ка Воробей на бордовой 9-ке 0154 пару дней назад меня тоже остановил за превышение в с.Лютеж! Меня также предупредили встречные машины и я ехал не более 78 км/ч(у меня в авто ограничитель скорости). И эта "птица" останавливает меня и тычет феном Беркут 94 км/ч!
Уважаемый Bolinni, наберите меня пжл 0632540754.

Опиши, пожалуйста, тут свой случай и по возможности предъяви копии документов, фото, видео. Попробуем бороться вместе с такими ИДПС. А может лучше даже создать отдельную тему (тут я не берусь советовать - просьба модераторов подсказать как лучше поступить), дабы не путать два случая в один, хоть и про одного и того же ИДПС идет речь и тот же случай с предъявлением "левых" цифр на приборе.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 37 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа