Текущее время: 23 фев 2025, 15:03

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 40 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: HELP! остановили Визирем.
СообщениеДобавлено: 08 июл 2010, 15:28 
Постоялец

protector писал(а):
А можна дізнатись для чого потрібно робити акцент на "Обробку інформації" як на мене це стосується такзваних "листів кохання" :D .

Ну я думаю для того, что на экране Визиря не видно допустим номера машины. А при распечатке, они мне сказали, что будет видно. Или может они фотошопом дорисуют их х.з. :))) Поэтому получается они мне выписали постанову просто по визуальному сходству машины.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июл 2010, 15:44 
Борец

Фотошоп навряд-ли, если фото машины занимает большую часть снимка ---- очень сомневаюсь, дави на то, что выписали постанову просто по визуальному сходству машины. И пусть не рассказывают про видимый номер на распечатке.

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июл 2010, 15:54 
Борец

protector писал(а):
А можна дізнатись для чого потрібно робити акцент на "Обробку інформації" як на мене це стосується такзваних "листів кохання" :D .

Внимательно курим приказ №77 XII. Особливості провадження у справах про правопорушення, яке зафіксовано
за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису

Там описан алгоритм действий работников ГАИ при фиксации нарушения при помощи спец. устройств. Каким образом можно разглядеть нарушение на экране визиря? Если кто видел, меня поймет. Сейчас сам борюсь с одним таким делом. Т.е. протокол составить - не вопрос, а постанову выносить после сбора доказательств. По-этому вынесение постановы должно проходить только после обработки информации, а не наоборот!!! Выписали штраф, потом посмотрели - ой, а там них не видно...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июл 2010, 16:06 
Прохожий

Шановні панове водії для того щоб виграти справу потрібно зібрати відповідні докази які будуть свідчити на вашу користь.
Для цього в ст. 268 КУпАП є прописані Ваші законні права і їх потрібно по максимуму використовувати.
це клопотання про надання можливості скористатись своїм правом на захист, наполягати щоб в протокол були вписані свідки, якщо вони у Вас є, клопотання про відкладення розгляду справи, та інші Всі ці документи є Вашими доказами в суді, що працівник ДАІ проігнорував Ваші права і виніс постанову без, повного, всебічного і обєктивного оцінення матеріалів справи.
ЩЕ маленка порада, в час коли працівник міліції піде до своєї машини сладати протокол Вам слід на окремому аркуші паперу написати своє пояснення ситуації, а також і пояснення свідків і після того як Вам дадуть на підпис протоколи Ви долучаєте усі ці пояснення до протоколу і робите відповідний запис про це в ньому. Оце і є частина Ваших вагомих доказів. Бажаю успіхів, хай Вам щастить.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июл 2010, 16:13 
Постоялец

Теперь буду точно возить с собой пару листов бумаги... А то блин в ихний протокол фиг что впишешь, места мало.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июл 2010, 16:17 
Прохожий

Beatle писал(а):
Там описан алгоритм действий работников ГАИ при фиксации нарушения при помощи спец. устройств. Каким образом можно разглядеть нарушение на экране визиря? Если кто видел, меня поймет. Сейчас сам борюсь с одним таким делом. Т.е. протокол составить - не вопрос, а постанову выносить после сбора доказательств. По-этому вынесение постановы должно проходить только после обработки информации, а не наоборот!!! Выписали штраф, потом посмотрели - ой, а там них не видно...

Для того потрібно грамотно зазначити свої заперечення в протоколі і в повному обємі описати їх в соєму поясненні, і попросити відкласти розгляд справи, а це закон дозволяє і все у Вас буде гаразд. А зазвичай Водії сидять в своїй машині і думають що вони оскаржать таке правопорушення бо є форуми на яких можна багато цікавого дізнатись і стягнути зразки документів та не знають основного в юриспруденції що усі судові рішення приймаються на підставі доказів, а якщо таких доказів не було додано до матеріалів справи то незгода з правопорушенням це звичайний факт захисту, рідко коли хтось погодиться що він винний в чомусь і в більшості випадків виправдовується.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июл 2010, 16:29 
Прохожий

FuCkm@N писал(а):
Теперь буду точно возить с собой пару листов бумаги... А то блин в ихний протокол фиг что впишешь, места мало.

Та звичайно це потрібно мати під руками, а ще краще маті і номер телефону знайомого юриста, щоб він Вам порадив як діяти в тій чи іншій ситуації,
Водії мають грамотно зібрати доказа своєїї невиновності і долучити до адмін справи, а вже в подальшому оскаржувати в суді постанову яка виненсена з порушенням процесуальних норм і без обєктивного оцінення доказів працівником ДАІ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июл 2010, 16:40 
Постоялец

Та если б такой юрист ещё был... :roll:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июл 2010, 16:59 
Прохожий

FuCkm@N писал(а):
Та если б такой юрист ещё был... :roll:

Юристи такі є та зазвичай вони теж сидять на різних правових форумах і обговорюють різні правові ситуації і дають корисні поради своїм колегам і така дискусія піднімає їх професійний рівень бо кожен має певний професійний досвід в різних держ органах і знає специфіку роботи.
Також сам полюбляю засвітитись на цих форумах, та в більшості випадків стараюсь допомогти водіям розібратись в різних правових ситуаціях і підказати як правильно діяти.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июл 2010, 19:45 
Постоялец

Простите. а я что-то не пойму... Визир на треноге в законе? Или должен быть стационарным?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июл 2010, 19:48 
Постоялец

Кстати, ещё такой вопросик по поводу суда... Если мне мой городской суд откажет в рассмотрении этого дела, и пройдёт уже 10 дней, то что мне тогда делать???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июл 2010, 20:33 
Прохожий

FuCkm@N писал(а):
Кстати, ещё такой вопросик по поводу суда... Если мне мой городской суд откажет в рассмотрении этого дела, и пройдёт уже 10 дней, то что мне тогда делать???

А далі по процесу: КАСУ
Розділ IV ПЕРЕГЛЯД СУДОВИХ РІШЕНЬ - Глава 1 АПЕЛЯЦІЙНЕ ПРОВАДЖЕННЯ
читаєм від ст. 184 до ст. 209 КАСУ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июл 2010, 13:49 
Постоялец

Beatle писал(а):
Для цього в ст. 268 КУпАП є прописані Ваші законні права і їх потрібно по максимуму використовувати.
це клопотання про надання можливості скористатись своїм правом на захист, наполягати щоб в протокол були вписані свідки, якщо вони у Вас є, клопотання про відкладення розгляду справи

А если Вы подаёте ходатайство , а Вам ГАИшник :" Отклоняю ходатайство" ,Т.е. вы имеете право подать ,а имеет ли он право отклонить?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июл 2010, 14:38 
Борец

FuCkm@N писал(а):

И в пояснениях постараться вместить фразу --- пояснения на отдельном листе прилагаются.

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июл 2010, 14:50 
Постоялец

wasily_g писал(а):
FuCkm@N писал(а):

И в пояснениях постараться вместить фразу --- пояснения на отдельном листе прилагаются.

Ну это понятно...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 40 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа