Текущее время: 22 фев 2025, 17:28

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 111 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 16:52 
Борец

підготую оскарження по протоколу вечером скину.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 16:59 
Новобранец

wasily_g писал(а):
Вы пишете, что на красного Хундаиста составлен протокол за выезд на встречку ...... это огромный плюс вам ..... по поводу расширенной спраки о дтп, ее дадут только страховикам ..... по идее вас долен был осмотреть аварийный комисар, по Закону он должен расследовать все обстоятельства дтп ..... придется и его давить.

Был у своих и его страховиков на следующий день.Сфоткали описали запчасти и объем ремонта..список не закрыли.
Своим страховикам указал с фотоматериалами что у него в этом же месте уже была разбита машина ...выяснили таки ДА 17.01.12.Поблагодарили за сотрудничество.Думаю воспользуются.Хочу найти фигуранта по этому ДТП Днепровский район 17.01.12.Возможно ли?Біл в Днепровс.ДАИ узнал только фамилию без инициалов.И здесь мой лихач ЖЕРТВА.Шожєтотакое?Тоже наверно по встрече ехал.Материалы уже передали , но еще не зарегили в суде.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 17:03 
Борец

Я недавно со страховой пытался бодаться, есть наработки по общению с ними, если потребуется ... в подписи мои данные для связи, я вам скину номер свой, далее ..... как свяжемся. Если конечно потребуется помощь.

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 17:28 
Постоялец

wide писал(а):
Цитата:
Мой ужерб ок 8-10 т адвокат запросил 5+1т.без гарантий.Без гарантий я и сам могу в суд не пойти, результат тот же.Да и по боевому я настроен.Написать могу роман, а ведь в суде его никто слушать не будет.Потому я и здесь.

Молодец что настроен сам выиграть суд,и доказать свою невиновность!
Слушай Пешехода,Он всегда помогает в таких ситуациях и не только..!
Наберись терпения,и УДАЧИ в борьбе за справедливость!!!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 17:30 
Новобранец

wasily_g писал(а):
Я недавно со страховой пытался бодаться, есть наработки по общению с ними, если потребуется ... в подписи мои данные для связи, я вам скину номер свой, далее ..... как свяжемся. Если конечно потребуется помощь.

Премного Благодарю ! Пока не заметил у его страховой чего-то неладного....общаемся,хотя я пока в статусе "виновника", но регулируем будущие закупки запчастей с учетом изменения моего статуса после суда.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 17:35 
Новобранец

Виктор85 писал(а):
wide писал(а):
Цитата:
Мой ужерб ок 8-10 т адвокат запросил 5+1т.без гарантий.Без гарантий я и сам могу в суд не пойти, результат тот же.Да и по боевому я настроен.Написать могу роман, а ведь в суде его никто слушать не будет.Потому я и здесь.

Молодец что настроен сам выиграть суд,и доказать свою невиновность!
Слушай Пешехода,Он всегда помогает в таких ситуациях и не только..!
Наберись терпения,и УДАЧИ в борьбе за справедливость!!!!!!

Я бы и в ДАИшники пошел работать, только выгонят же на следующий день, если с десяток другой прав порву мажорам и негодяям.Всегда страдал от обостренного чувства справедливости и хотя это и вредно для нервов и здоровья,не собираюсь становиться безразличным к чужим проблемам в первую очередь.....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 18:06 
Борец

Протокол за встречку это хорошо. А есть свидетели, которые смогут в суде подтвердить, что товарищ двигался по встречке?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 19:26 
Новобранец

artobstrel писал(а):
Протокол за встречку это хорошо. А есть свидетели, которые смогут в суде подтвердить, что товарищ двигался по встречке?

Во первых "Схема пригоди"
Во вторых жена (показания уже сняли)
В третьих завтра подвезу водителя под кабиной которого все и произошло.Он был около сплошной в правом ряду и мимо его борта пронесся козел.Он злой на таких езьдюков ибо профессионал.И НАВЕРНЯКА ВИДЕЛ В боковое зеркало несущегося по встречке.Пообещал порвать на части.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 20:56 
Борец

Тогда у вас неплохие шансы. Давите на то, что выполнили ПДД убедившись в безопасности маневра и на то, что не могли и не должны предполагать появления шумахеров.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 21:06 
Постоялец

Однозначно есть все шансы,довести что виновен ЛИХАЧ,......!
1.Фото есть ДТП,где все видно что Лихач был на встречке!
2.Есть два свидетеля,жена,и водитель.
3.Протокол что гаишники выписали лихачу!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 21:12 
Новобранец

artobstrel писал(а):
Тогда у вас неплохие шансы. Давите на то, что выполнили ПДД убедившись в безопасности маневра и на то, что не могли и не должны предполагать появления шумахеров.

Ну в принципе 1.2 и 1.4 со ссылкой на 1.3 и 1.4 Общих положений,которые гайцы видимо на самокрутки в школе пустили, вроде никто не отменял.Но почему это для них не аргумент?И трактовка знака "Уступи лыжню" каким-то образом регулирует отношения между нарушителем ПДД едущим там где ПДД ЗАПРЕЩАЮТ ему ехать и быть вообще.Неужели где нибудь регламентируются ПРАВА НАРУШИВШЕГО и не ЖЕЛАЮЩЕГО прекратить нарушение 1.5(общих положений)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 21:20 
Борец

Начальнику Вдаї Деснянського району
Адреса…..

Від………………………………………..

Скарга на протиправні дії працівника Даї……який ….2012 року здійснював оформлення матеріалів ДТП ЗА УЧАСТЮ пишеш своє авто та авто порушника ….по вул……………..
В внаслідок ДТП моєму автомоблю було завдано механічних пошкоджень,та матеріальних збитків-мені як власнику автомобілю….
На перехресті вул….я рухаючись в напрямку вул…зупинився перед знаком 2.1,виконав вимогу Дати дорогу автомобілям,що рухалися по головній дорозі по вул…..згідно п 10.2 Пдр України.
Після цього як я переконався,що цей маневр буде безпечним,згідно п 10.1 Пдр України ,почав здійснювати поворот ліворуч,після початку даного маневру з моїм автомобілем здійснив зіткнення автомобіль…з лівого боку,що рухався по смузі зустрічного руху,на яку я повертав.
Тобто водій автомобілю….. рухаючися в напрямку…вул… порушив ПДР України -перетнувши суцільну лінію дорожньої розмітки 1.1,виїхав на зустрічну смугу,та скоїв зіткнення з мої автомобілем.
Відповідно до вимог п 1.3,та 1.4,дають мені право розраховувати що і інші учасники дорожнього руху,зобовязані знати та нухильно виконувати вимоги ПДР,А ТАКОЖ ЩО Я ЯК УЧАСНИК ДОРОЖНЬОГО РУХУ,МОЖУ РОЗРАХОВУВАТИ НА ТЕ.ЩО ІНШІ УЧАСНИКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ,ВИКОНУЮТЬ ЦІ ПРАВИЛА.
Зокрема слід зазначити непрофесійні дії працівника даї….який прибув на місце оформлення Дтп ,які полягають в наступному.
1. Відповідно до ч. 1 ст. 256 КУпАП у протоколі про адміністративне правопорушення зазначається:дата і місце його складення, посада, прізвище, ім»я, по батькові особи, яка склала протокол; відомості про особу, яка притягається до адміністративної відповідальності (у разі її виявлення); місце, час вчинення і суть адміністративного правопорушення; нормативний акт, який передбачає відповідальність за дане правопорушення; прізвища, адреси свідків і потерпілих, якщо вони є; пояснення особи, яка притягається до адміністративної відповідальності; інші відомості, необхідні для вирішення справи. Якщо правопорушенням заподіяно шкоду, про це також зазначається в протоколі. Протокол підписується особою, яка його склала і особою, яка притягається до адміністративної відповідальності; при наявності свідків і потерпілих протокол може бути підписано також і цими особами.
Інспектор……порушив вимоги даної статті в тому,що вімовився внести до протоколу відомості про мою дружину…яка на момент ДТП знаходилася зі мною в автомобілі,та може дати пояснення по справі.пояснивши,що це заінтересована особа.
В матеріалах справи відсутні анкетні дані ІНШИХ свідків, які були присутні при скоєнні ДТП.

СТ 272 Куап зазначено .що свідком може бути,кожна особа,про яку є дані,що їй відомі які небудь обставини справи,що підлягають учстановленню по даній справі.
Дане порушення процесуального характеру.свідчить про низький професійний рівень інспектора…халатне ставлення до службових обовязків,та незнання або небажання виконувати вимоги чинного Законодавства у сфері дорожнього руху.

2.в протоколі серії..номер…не вказано,що мені завдано також матеріальної шкоди,та механічних ушкодженнь моєму автомобілю…,що також суперечить вимогам ст 256 Куап.

3.ДО МАТЕРІАЛІВ СПРАВИ ПО ДТП не долучено письмових поясненнь моєї дружини як свідка дтп- всупереч вимогам Наказу МВС України 77 від 26.02 2009 року Про затвердження Інструкції з оформлення
працівниками Державтоінспекції МВС
матеріалів про адміністративні порушення
у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху

п 4.2. До протоколу про адміністративне правопорушення долучаються:
письмові пояснення свідків правопорушення, у разі їх наявності.
6.1. У разі порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, на місці ДТП складається протокол про адміністративне правопорушення стосовно цих осіб, до якого додаються:
пояснення учасників пригоди та свідків (у разі їх наявності);

Тобто не внесення до протоколу анкетних даних моєї дружини як свідка,є порушенням і вищезазначених пунктів Наказу МВС України 77 від 26.02 2009 року,які сталися внаслідок незадовільної підготовки працівника Даї…та неналежного контролю посадових осіб даї,які не навчають належним чином підлеглих,виконувати вимоги нормативних актів МВС.
4.Відповідно до вимог Наказу МВС України 77 від 26.02 2009 року
П 6.3. Якщо на місці ДТП працівник Державтоінспекції МВС не може об'єктивно визначити особу, яка скоїла адміністративне правопорушення, передбачене статтею 124 КУпАП ( 80731-10 ), або відсутні прямі докази її вини, оформлені матеріли ДТП протягом доби передаються для подальшого розгляду інспектору з дізнання підрозділу Державтоінспекції МВС, на території обслуговування якого сталася пригода, або особі, яка виконує його обов'язки.
Тобто на місці скоєння ДП ЗА АДРЕСОЮ…працівник даї,керуючися хибним баченням ДТП,ФАКТИЧНО ЗВИНУВАТИВ лише мене у СКОЄННІ Дтп,не дослідив всі обставини справи,не встановивши повну картину Дтп,не залучивши експертів,одноосібно прийняв рішення про мою винуватість у скоєному,з чим я каиегорично незгідний.
Що свідчить про упереджене відношення до мене ,та підготовці до фальсифікацій фактичних обставин справи,з метою притягнення мене до адміністративної відповідальності.На зауваження та реальну картину Дтп він не реагував.
5.Відповідно до п 4 ст 122 Куап –порушення спричинені частинами 1.2,3,цієї статті що спричинили створення аварійної ситуації,в якій мені була створена небезпека,водієм автомобілю…який порушивв вимоги Пдр,перетнувши суцільну лінію 1.1 розмітки –і мої пояснення,також були проігноровані інспектором…який здійснював документування обставин дтп.
Фактично зітнення скоїв водій автомобілю….але інспектор…не вбачав наявного сторення якоби постраждалим аврійної обстановки-саме-для мене.
6.За порушення вимог п 4 ст 122 настає також тимчасове вилучення посвідчення водія по 265-1 КУпАП,але водій автомобіля….тимчасового дозволу на керування не отримував,працвник даї посвідчення вождія у нього не вилучав,що свідчить також про упередженість ,неповне зясування обставин справи по Дтп.
Відповідно для зясування повного та себічного розгляду матеріалів справи по Дтп від…
Прошу
1.Призначити для розгляду матеріали по ДТП ВІД… інспектору з дізнання підрозділу Державтоінспекції МВС, на території обслуговування якого сталася пригода, або особі, яка виконує його обов'язки .
2.Притягнути до дисциплінарної відповідальності за порушення службової дисципліни та вимог керівних документів,щодо оформлення Дтп інспектора….
3.Надати мені можливість ознайомитися із всіма матеріалами справи.
4.Призначити експертизи,щодо встановлення обставин та механізму ДТП.
5.Встановити чи притягуваввся водій автомобілю..протягом 2011 року до адміністративної відповідальності за порушення Пдр?
…..2012 РОКУ ПІДПИС…….

Последний раз редактировалось пішохід 26 янв 2012, 21:49, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 21:49 
Борец

Какая страховая у шумахера?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 22:03 
Новобранец

artobstrel писал(а):
Какая страховая у шумахера?

Универсальная на Леси Украинки 9

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 22:10 
Борец

що планується надалі :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 111 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа