За время общения с Чиновниками, было написано в ГАИ 1 Информационный запрос 2 Ходатайство о приобщении доказательств к материалам дела (фото с места дтп) в Суд 1 Ходатайство о признании меня пострадавшим и вызов в суд в качестве свидетеля
Начальнику Відділу ДАІ Святошинського району м. Києва м. Київ вул. Львівська 80 тел. 044 424-13-89
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
20.10.2010р. 0 11 год. 40 хв. на пр. Перемоги 96 в м. Київ, ІДПС було зафіксовано ДТП за участю таких автомобілів ХХХХХХХХХХХХХХ та ВАЗ 2107 гос. номер ХХХХХ, а також було складено протокол адміністративного правопорушення на ім’я Сидорова Олександра Володимировича
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань. Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення; Згідно ст. 33 Закону України «Про інформацію» Термін вивчення запиту на предмет можливості його задоволення не повинен перевищувати десяти календарних днів. Протягом вказаного терміну державна установа письмово доводить до відома запитувача, що його запит буде задоволено або що запитуваний документ не підлягає наданню для ознайомлення. Задоволення запиту здійснюється протягом місяця, якщо інше не передбачено законом. Аналогічний термін розгляду встановлюється і щодо запиту про надання письмової інформації. Відповідно до ст. 18 Закону України «Про звернення громадян», де зазначено, що громадянин, який звернувся із заявою чи скаргою до органів державної влади, має право знайомитися з матеріалами перевірки. Керуючись ст. ст. 9, 10, 32, 33, 18 Закону України «Про інформацію» прошу письмово повідомити мене про стан розгляду справи, та надати копії документів за фактом ДТП що сталася 20.10.2010р. 0 11 год. 40 хв. на пр. Перемоги 96 в м. Київ, а також надати роз’яснення, що до складення протоколу про адміністративне правопорушення на Сидорова Олександра Володимировича, що стосується даного ДТП і винесення вами рішення по адміністративному протоколу. Надіслати на мою поштову адресу копії матеріалів перевірки та копії документів по адміністративній справі
Керуючись ст. №33 ЗАКОНУ УКРАЇНИ " Про інформацію". Прошу повідомити мене в 3 денний термін чи буде задоволений мій запит.
Додатки: Довідка про ДТП (1арк.)
Последний раз редактировалось vollvo 12 ноя 2010, 11:32, всего редактировалось 2 раз(а).
|