Шановний, пане Талян! Я звик спілкуватись з людьми так як вони спілкуються зі мною. Не пересилюйте себе, пишіть рідною мовою. Для мене обидві рідні. Але все-таки перепрошую за можливі помилки. Писав відповідь позивачу на тій мові, на якій він сам писав... Що стосується першого чи другого, то спочатку почну з того, що мені доводиться досить багато їздити по країні у службових справах і їздити доводиться по тих самих дорогах що й усім іншим жителям цієї країни, особливих доріг для мене не побудували

Позавчора тільки відремонтували ходову на моїй автівці. Але знаю й інше: за останні роки, на жаль, можу перелічити на одній руці випадки, коли власник автівки зміг виграти справу у власника доріг (в нашому місті та області, за інші нічого сказати не можу)... Це не значить, що потрібно опустити руки і чекати що щось станеться само. Але любу справу можна робити або прямо, або обхідними дорогами.
Що стосується безпосередньо питання ремонту дороги. Самий простий варіант: звернутись до власника доріг, такі функції у місті покладені на міську раду, не реагує - є преса, телебачення, вибори (тим більше що вони наближаються!), дуже добре знаю що під час виборів можна багато чого зробити, в тому числі "підкинути" ідею кандидату в депутати відремонтувати дорогу у дворі, або побудувати якісь споруди для дітей. По друге: не знаю як у інших містах, а в Запоріжжі у кожного депутата міської ради є депутатський фонд для реалізації нагальних проблем в його окрузі. Ну і по третє: звернення, інформаційні запити, суди... Тобто, потрібно просто визначитись, яку ви мету ставите перед собою: зробити корисну справу, або "попіаритись". Знайти недоліки можна не тільки у кожного чиновника, але й у кожної людини.
Оскільки я захищаю інтереси протилежної до позивача по цій конкретній справі сторони, то перепрошую, але не буду поки зупинятись на конкретних деталях справи і коментувати її, закінчимо справу подивимось на результати, тим більше я намагався і під час судового розгляду і після засідання звернути увагу на помилки, які допустив позивач. Проте останній вибрав інший шлях - "перемити мої кісточки", що мені звісно не сподобалось...
Я цілком розумію, що мабуть деяким користвачам цього форуму не сподобається, що я - особа, яка захищає в суді інтереси начальника ДАІ (хоча мені досить багато доводилось захищати інтереси людей, права та інтереси яких були порушені співробітниками міліції, в тому числі ДАІ), з'явився тут на форумі і висловлюю свою позицію. Але, як я зрозумів, метою цього форуму є не "ліквідація даїшників як класу", а громадський контроль за системою. При тому що співробітники ДАІ є складовою частиною нашої спільноти і мають такі самі права та несуть обов'язки як інші члени громади. Так само і я маю право на захист своєї гідності під час виконання своєї роботи, тим більше що ніяких фальсифікацій чи чогось іншого в цьому дусі під час розгляду справи я не допускав.
З повагою до розумних людей та надією на розуміння моєї позиції, "Гражданский юрист".