Текущее время: 03 дек 2024, 22:29

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: п'яний дільничий-коханець
СообщениеДобавлено: 29 апр 2012, 22:38 
Новобранец

Історія така. Сталося буквально хвилин 15 тому. Сиджу вдома. Чую сильний стукіт двері десь поруч. Вдруге лунає. Втретє. Не витримую, йду дивитися що відбувається. Якийсь мужик стоїть. У дверях лежить букет тюльпанів або троянд. Питаю "Що сталося?". Він повертається, починає говорити, стає зрозуміло, що він геть п'яний. "Вбили когось, підозрюваний з бородою і вусами". Це він про мене говорить, про мою зовнішність. "Зараз скажете хто ви і що ви" і дістає блокнот. Я кажу "З якого це дива? Хто ви такий?". Він "А ти хто такий?". Відповідаю "Громадянин України". Він дістає ксиву і я на секунду бачу, що це міліцейське посвідчення, він одразу ховає і я не встигаю ані прочитати, ані побачити фото. Кажу "Покажіть ще, бо я не побачив, стаття 5 закону України про міліцію". Він "Зараз викликаю оперу групу і т.д.". Я кажу "Ок, почекайте, зараз повернуся". Йду додому за цифровим фотоапаратом, записником, ручкою і мобільним телефоном. Повертаюся, а його вже нема. Вийшов на вулицю. Дивлюся він з якимись хлопцями поговорив і пішов далі. Я підходжу до них і питаю "Він чіплявся до вас?". Вони "Так. Це ж дільничий. До якоїсь жінки ходив". Я не наважився за ним йти і домагатися справедливості, викликати 102 і т.д., адже на самоті в такий пізній час зв'язуватися з п'яними ментами небезпечно.
Така ситуація мене насторожує. Аби не трапилась біда. Особливим з тими, хто не знає як себе поводити.
Також питання таке. Скоріш за все він був не при виконанні обов'язків. Чи можливо якось притягнути до відповідальності п'яне тіло, що розмахує ментівською ксивою?
Хотів би почути думки. Дякую.
p.s. Сподіваюся з розділом не промахнувся. :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: п'яний дільничий-коханець
СообщениеДобавлено: 29 апр 2012, 22:46 
Борец

Цитата:
Скоріш за все він був не при виконанні обов'язків.

Десь на ментовському форумі читав що вони завжди вважаються на роботі,а коли показав посвідчення то 100% рахується що при виконанні.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 апр 2012, 23:26 
Борец

Boroda007 писал(а):
Цитата:

Десь на ментовському форумі читав що вони завжди вважаються на роботі,а коли показав посвідчення то 100% рахується що при виконанні.

Когда я, отипздил мента ;) , возле «центрального стадиона», меня спасло от «статьи» то, что он НЕ ПОКАЗАЛ удостоверение!!!! А «повязали» меня и сдали ментам, наши «доблестные граждане»! :)
ПС: Так что «сознательны граждане» у «нас» - найдутся! ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 июн 2012, 14:54 
Постоялец

Boroda007 писал(а):
Цитата:

Вы еще не то прочитаете. Есть дислокация, область службы и приказы, порядок определенный уставом внутренней службы.
Менты очень часто плевать на это все хотели, поэтому тычут ксивамии на пляже, и под подъездом своего дома.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 июн 2012, 15:08 
Борец

softm писал(а):
Вы еще не то прочитаете. Есть дислокация, область службы и приказы, порядок определенный уставом внутренней службы.
Менты очень часто плевать на это все хотели, поэтому тычут ксивамии на пляже, и под подъездом своего дома.
ага
охлаждает "звонок другу"
тилипон 102, круглосуточный

будьте осторожны! придется выслушать, как они ловят преступников, ходят под пулями, живут в нищете, а также про родственников инвалидов и прочую мутотень

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 июн 2012, 16:16 
Постоялец

Цитата:
Він "А ти хто такий?". Відповідаю "Громадянин України". Він дістає ксиву і я на секунду бачу, що це міліцейське посвідчення, він одразу ховає і я не встигаю ані прочитати, ані побачити фото. Кажу "Покажіть ще, бо я не побачив, стаття 5 закону України про міліцію".

Надо было сказать - Атыктотакойдавайдосвидания;)) как здесь:)

Горькая правда о римских legionary - войска годами пребывали в походах и это сплачивало воинов настолько что они как правило влюблялись друг в друга. И это поощрялось ибо legionary потерявший друга и любовника в одном лице был беспощаден к врагу.

http://koxuser.livejournal.com/67704.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 июн 2012, 16:22 
Борец

RuslanD писал(а):

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 июн 2012, 01:06 
Постоялец

legionary писал(а):
RuslanD писал(а):

Что вы матюки людям советуете - вы что в лесу в Кременчуге росли? Низзя так некрасиво ругаться как алкаш- мент.

Горькая правда о римских legionary - войска годами пребывали в походах и это сплачивало воинов настолько что они как правило влюблялись друг в друга. И это поощрялось ибо legionary потерявший друга и любовника в одном лице был беспощаден к врагу.

http://koxuser.livejournal.com/67704.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа