Текущее время: 11 мар 2025, 10:01

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 60 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: наказать инспектора
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 19:38 
Борец

kam писал(а):
Законы соблюдал всегда (так воспитан) ......... и не соблюдение их был один из поводов для моего увольнения из этих самых органов

уточняю -- за соблюдение или за несоблюдение

где логика или где запятая в этой фразе?

Может Вам скинуть свою биограффию или резюме? )))) ......... одна из причин моего увольнения из ОВД - несоблюдение законов , сотрудниками органов Внутренних Дел! ))) Так более понятно?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 19:40 
Постоялец

Ребята! Хватит о прошлом :o Поясните
Каким образом может стянуться штраф без протокола? Далее - в каком документе выноситься предупреждение?
Я не знаю, поэтому прошу пояснить!

ст.258 КУпАП Випадки , коли протокол не складається.
Я так понимаю судья хотел єтим сказать, что можно было отделаться предупреждением.
У нас например была ситуация , когда машина стояла меньше чем 10м. от знака Пешеходный переход, а геер написал , что машина стояла "безпосередньо " на пішохідному переході. Итог - постанова , 300гр. штрафа, упередженый судья , и решения суда до сих пор нет, хотя суд был 30.12.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 19:41 
Борец

так вас двоих уволили за соблюдение законов?

Законы соблюдал всегда (так воспитан)

...... одна из причин моего увольнения из ОВД - несоблюдение законов сотрудниками органов Внутренних Дел!

Последний раз редактировалось kam 27 янв 2011, 19:45, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 19:43 
Борец

A_ntosha писал(а):
Каким образом может стянуться штраф без протокола? Далее - в каком документе выноситься предупреждение?

Я так понимаю судья хотел єтим сказать, что можно было отделаться предупреждением.
У нас например была ситуация , когда машина стояла меньше чем 10м. от знака Пешеходный переход, а геер написал , что машина стояла "безпосередньо " на пішохідному переході. Итог - постанова , 300гр. штрафа, упередженый судья , и решения суда до сих пор нет, хотя суд был 30.12.

Совершенно верно! Инспектор ГАИ имеет право не составлять протокол (если нарушение не существенное) , а устно предупредить водителя! Просто наши инспектора забыли , что они должны вести ПРЕДУПРЕДИТЕЛЬНУЮ работу , а не карательную!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 19:45 
Постоялец

99,9% водителей дрючат по пдд которые не отвечают конституции и законам на которые "они" ссылаются те же "умные" судьи.[/quote]

Именно , поэтому хочу справедливости. А у Вас всегда свежая и полезная инфа!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 19:47 
Борец

MAXIMUSGo писал(а):
A_ntosha писал(а):

Совершенно верно! Инспектор ГАИ имеет право не составлять протокол (если нарушение не существенное) , а устно предупредить водителя! Просто наши инспектора забыли , что они должны вести ПРЕДУПРЕДИТЕЛЬНУЮ работу , а не карательную![/quote]

карательную - немцы в 42 году вели

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 19:49 
Борец

kam писал(а):
MAXIMUSGo писал(а):
A_ntosha писал(а):

Совершенно верно! Инспектор ГАИ имеет право не составлять протокол (если нарушение не существенное) , а устно предупредить водителя! Просто наши инспектора забыли , что они должны вести ПРЕДУПРЕДИТЕЛЬНУЮ работу , а не карательную![/quote]

карательную - немцы в 42 году вели

kam Вы хотите мне что либо сказать? Скажите открыто!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 19:49 
Постоялец

A_ntosha писал(а):
99,9% водителей дрючат по пдд которые не отвечают конституции и законам на которые "они" ссылаются те же "умные" судьи.

Именно , поэтому хочу справедливости. А у Вас всегда свежая и полезная инфа![/quote]
Kam, спасибо за полезную информацию!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 19:58 
Борец

Калюжный Р.А. - Кодекс Украины об административных правонарушениях (научно-практический комментарий) [2008].djvu

посмотрите комментарий ст. 258,
то что кодекс устарел, не слушай.
у кого глаза есть тот увидит что ему нужно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 20:01 
Борец

мне что либо сказать? Скажите открыто!

то что я хотел сказать вы написали сами.

КОНЕЦ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 20:04 
Борец

http://reyestr.court.gov.ua/Review/10886640 СТ.258 КУАП.
viewtopic.php?f=22&t=2809

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 20:13 
Постоялец

Kam, спасибо большое! Это для меня действительно ценная подсказка! Завтра иду к председателю суда , может заодно и поговорю на эту тему с ним.
Еще раз спасибо!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 20:30 
Постоялец

я попробую! Но буду готовить жалобу на судью,не знаю куда и как ,потому что то что сегодня выложено тобой - это бомба! А мне придется менять жалобу :cry: и притом всю!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 янв 2011, 19:48 
Борец

62. Звільнення осіб рядового і начальницького складу зі служби провадиться:

д) через службову невідповідність;
є) за порушення дисципліни;

ї) у разі неподання або подання недостовірних відомостей про майно, доходи, витрати, зобов'язання фінансового характеру, в тому числі за кордоном, що подаються у порядку та обсягах, визначених законами та іншими виданими на їх основі нормативно-правовими актами; { Пункт 63 доповнено підпунктом "ї" згідно з Постановою КМ N 1432 ( 1432-2009-п ) від 08.12.2009 }

64. Особи середнього, старшого і вищого начальницького складу звільняються зі служби в запас (з постановкою на військовий облік):
д) через службову невідповідність;
є) за порушення дисципліни;
ї) у разі неподання або подання недостовірних відомостей про майно, доходи, витрати, зобов'язання фінансового характеру, в тому числі за кордоном, що подаються у порядку та обсягах, визначених законами та іншими виданими на їх основі нормативно-правовими актами; { Пункт 64 доповнено підпунктом "ї" згідно з Постановою КМ N 1432 ( 1432-2009-п ) від 08.12.2009 }
66. Особи рядового і начальницького складу, які скоїли вчинки, що дискредитують звання рядового і начальницького складу, звільняються з органів внутрішніх справ. Пр цьому звільнення проводиться з урахуванням вимог пункту 62 цього Положення.

http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... 114-91-%EF

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2011, 20:23 
Борец

ИДПС и ГАИ не одно и то же ! ? !

Відповідно до ст. 222 КУпАП адміністративні стягнення за порушення вимог ч. 2 ст. 122 КУпАП розглядають працівники Державтоінспекції МВС України, які мають спеціальні звання.

Відповідно до ч.3 ст. 258 КУпАП у випадках, передбачених частиною першою цієї статті, уповноваженими органами (посадовими особами) на місці вчинення правопорушення виноситься постанова у справі про адміністративне правопорушення відповідно до вимог ст. 283 цього Кодексу, ч. 1 ст. 258 КУпАП має вичерпний перелік правопорушень. передбачених статтями цього Кодексу, ч. 1 ст. 122 КУпАП в цьому переліку відсутня,

Відповідно пп. 16.6 Інструкції з питань діяльності підрозділів Дорожньо-патрульної служби, Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ України 27.03.2009 р. № 111, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 26 червня 2009 року за № 576/16592 , за всіма виявленими порушеннями ПДР складаються протоколи про адміністративні правопорушення, які після закінчення зміни здаються командирові підрозділу ДПС, чи особі, яка його замінює, або працівникові, на якого покладено ці обов'язки, для реєстрації та передачі до відділів (відділень) Державтоінспекції МВС з обслуговування адміністративних територій міст, районів, районів у містах протягом однієї доби. Якщо передача протоколів припадає на вихідний чи святковий день, вона переноситься на наступний за ним робочий день. Тобто, працівникам ДПС не надано право накладення адміністративного стягнення за скоєні правопорушення.

Відповідно до ст. 7 Закону України «Про міліцію» від 20.12.1990 р. № 565-ХІІ міліція є єдиною системою органів, яка входить до структури Міністерства внутрішніх справ України, виконує адміністративну, профілактичну, …. Вона складається з підрозділів: державної автомобільної інспекції; …….

обов'язки, організація роботи та структура підрозділів міліції визначаються положеннями, які затверджуються Міністром внутрішніх справ України відповідно до цього Закону.

Відповідно до ст.5 п.п. 21, 30 Положення, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 14 квітня 1997 р. № 341, підрозділи Державтоінспекції мають права, передбачені Законами України «Про міліцію», «Про дорожній рух»,
«Про оперативно-розшукову діяльність», іншими нормативно-правовими актами, що регулюють їх діяльність.

Зокрема, працівники Державтоінспекції під час виконання службових обов'язків мають право: забезпечувати відповідно до законодавства оформлення адміністративних правопорушень та брати пояснення в громадян, представників юридичних осіб з питань забезпечення безпеки дорожнього руху, вживати відповідних заходів з метою притягнення винних до відповідальності, а також перевіряти у водіїв наявність медичної довідки щодо придатності до керування транспортним засобом відповідної категорії під час отримання або обміну посвідчення водія та проведення державного технічного огляду транспортних засобів; передавати в установленому порядку матеріали на осіб, які порушили вимоги законодавства щодо забезпечення безпеки дорожнього руху, на розгляд інших державних органів.

http://reyestr.court.gov.ua/Review/8339164

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 60 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа