Текущее время: 11 мар 2025, 21:48

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Моторне транспортне бюро України
СообщениеДобавлено: 29 май 2011, 15:26 
Прохожий

Підскажіть будь ласка: хочу звернутися до МТСБУ про відшкодування шкоди завданої під час ДТП, що скажите по даній темі? Де можна взяти розштрену довідку про ДТП?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2011, 15:44 
Постоялец

Розширена довідка отримується там же, де і не розширена - у ДАЇ.

А що трапилось, що МТСБУ компенсує збитки вашого ДТП?

Последний раз редактировалось Mark7 29 май 2011, 16:47, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2011, 16:45 
Борец

Mark7 писал(а):
Яким чином МТСБУ стосується ваше ДТП?

МТСБУ возмещает ущерб в определенных законом случаях.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2011, 17:09 
Постоялец

artobstrel писал(а):
Mark7 писал(а):
Яким чином МТСБУ стосується ваше ДТП?

МТСБУ возмещает ущерб в определенных законом случаях.
+1 ... http://www.mtsbu.kiev.ua/
пс. працює ... вмене є дві саксес сторі

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 май 2011, 20:38 
Прохожий

столося ДТП(добре що всі живі і здорові), в якому був задіяний працівник міліції (був п"яний) на місце пригоди виїхала міліція, прокуратура - довго це все діло розбирали....рішили звільнити цього міліціонера заднім число... у ході перевірки виявилося, що у цього міліціонера немає обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності, щоб можна було б звернутися до страховою за відшкодуванням, в цьому випадку страхова нічого не відшкодовує, а вот МТСБУ такі пипадки розглядає...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2011, 10:07 
Борец

mamiv писал(а):
а вот МТСБУ такі пипадки розглядає...

крім МСТБУ,подається цивільний позов до суду,в якому також потрібно вимагати відшкодування,той дядя зразу пошкодує,що в нього не було полісу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2011, 10:08 
Постоялец

mamiv писал(а):
столося ДТП(добре що всі живі і здорові), в якому був задіяний працівник міліції (був п"яний) на місце пригоди виїхала міліція, прокуратура - довго це все діло розбирали....рішили звільнити цього міліціонера заднім число... у ході перевірки виявилося, що у цього міліціонера немає обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності, щоб можна було б звернутися до страховою за відшкодуванням, в цьому випадку страхова нічого не відшкодовує, а вот МТСБУ такі пипадки розглядає...
повинно спрацювати ... бери постанову суду та їдь в МТСБУ
якщо їхати далеко, то трохи складніше ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2011, 16:25 
Прохожий

пішохід писал(а):
mamiv писал(а):

крім МСТБУ,подається цивільний позов до суду,в якому також потрібно вимагати відшкодування,той дядя зразу пошкодує,що в нього не було полісу.

позов до суду подав, але щось тянуть - наш гуманний суд(((( було одне засідання, почалося все нормально потім суддя почав мене питати чого я не звернувся до страхової компанії( в мене автоцивілака в страховій ТАС) а я йому пояснюю, що страхова такі випадки не розглядає, а він мені "кричить" ти читай шо написанов в тебе в полісі в тебе машина застрахована, а я чуть не розсміявся з нього=) в мене ж поліс обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності в якому передбачено (відшкодування перед третіми особами)... Далі засідання перенесли(на 13.00 27.05.2011, ми прийшли на вказану годину, а там нікого немає, прочикавши цілу годину прийшли помічниці судді(а суддя сам так і не з"явився) і почали викликати нас, всі є а страхова компанія не прийшла, тому засідання перенесли на 1.06.2011) бо суддя рішив підключити страхову компанію на стороні відповідача.... о такі то діла

пішохід писал(а):
повинно спрацювати ... бери постанову суду та їдь в МТСБУ
якщо їхати далеко, то трохи складніше
пішохід писал(а):
mamiv писал(а):

трохи делеко їхати з Івано-Франківська((( збираю ще раз документи і відправлю заказним листом їм...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2011, 16:27 
Борец

mamiv писал(а):
бо суддя рішив підключити страхову компанію на стороні відповідача....

тобто твою страхову :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2011, 19:27 
Прохожий

пішохід писал(а):
mamiv писал(а):
бо суддя рішив підключити страхову компанію на стороні відповідача....

тобто твою страхову :?:

так мою (ТАС)... я ходив до ТАС розповів все як було і шо сказав суддя, вони скалали, що суддя дибіл і він не мав права так робити( вони сказали, що у таких випадках звертатися до МТСБУ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2011, 20:22 
Борец

mamiv писал(а):
так мою (ТАС)... я ходив до ТАС розповів все як було і шо сказав суддя, вони скалали, що суддя дибіл і він не мав права так робити( вони сказали, що у таких випадках звертатися до МТСБУ

так правильно сказали,суддя точно дибіл,бо МСТБУ-якраз для того і є,щоб займатися такими випадками.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 июн 2011, 00:34 
Прохожий

пішохід писал(а):
mamiv писал(а):

так правильно сказали,суддя точно дибіл,бо МСТБУ-якраз для того і є,щоб займатися такими випадками.[/quote

та все правильно))) просто суддя хотів показати, що він розумний, а вийшло як завжди=) вчув дзвін але не знає де він! короче мудак він...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа