пішохід писал(а):
mamiv писал(а):
а вот МТСБУ такі пипадки розглядає...
крім МСТБУ,подається цивільний позов до суду,в якому також потрібно вимагати відшкодування,той дядя зразу пошкодує,що в нього не було полісу.
позов до суду подав, але щось тянуть - наш гуманний суд(((( було одне засідання, почалося все нормально потім суддя почав мене питати чого я не звернувся до страхової компанії( в мене автоцивілака в страховій ТАС) а я йому пояснюю, що страхова такі випадки не розглядає, а він мені "кричить" ти читай шо написанов в тебе в полісі в тебе машина застрахована, а я чуть не розсміявся з нього=) в мене ж поліс обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності в якому передбачено (відшкодування перед третіми особами)... Далі засідання перенесли(на 13.00 27.05.2011, ми прийшли на вказану годину, а там нікого немає, прочикавши цілу годину прийшли помічниці судді(а суддя сам так і не з"явився) і почали викликати нас, всі є а страхова компанія не прийшла, тому засідання перенесли на 1.06.2011) бо суддя рішив підключити страхову компанію на стороні відповідача.... о такі то діла
пішохід писал(а):
повинно спрацювати ... бери постанову суду та їдь в МТСБУ
якщо їхати далеко, то трохи складніше
пішохід писал(а):
mamiv писал(а):
а вот МТСБУ такі пипадки розглядає...
крім МСТБУ,подається цивільний позов до суду,в якому також потрібно вимагати відшкодування,той дядя зразу пошкодує,що в нього не було полісу.
трохи делеко їхати з Івано-Франківська((( збираю ще раз документи і відправлю заказним листом їм...