Текущее время: 01 мар 2025, 17:17

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Мусора снова плачут :-)
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 12:44 
Борец

Из блога министра МВД :

Цитата:
Алієв Руслан Шановний пане міністре!

Шановний пане міністре! Звертаюсь до Вас, не просто як до міністра й посадовця, а як до колеги....

Маю до Вас одне гостре питання, що тривожить не тільки мене, а й всіх атестованих працівників міліції Кримського полуострова. Можна сказати, що звертаюсь до Вас від всіх них. Мова йде о "дуже великій заработній платні", і не даремно в лапках, яку отримали абсолютно всі працівники ГУ МВС України в АР Крим, крім м. Севастополя....

Ще з грудня 2012 року, наше руководство підготувало особистий склад до того, що у січні 2013 року заробітня платня буде дещо нижча ніж завжди, пояснивши це тим, що з бюджета не виділили необхідних на потреби кошти. В січні цього року, мало того, що З.П. затримали та нарахували її не тільки нижче, а й дуже, можно казати, не значну. Так сержантський склад отримав на рівні 1000-1500 гривень, в залежньості від вислуги в ОВС. Офіцери, зокрема: УІМ, БНОН, ВКМСД та карний розшук отримали від 1300 до 1700 грн. в залежності від звання та вислуги в ОВС. Наприклад я, маючі вислугу більше 13 років, та звання капітана міліції отримав 1569 гривень. На питання до начальства що до цього питання, що ми тільки не вислухали: - "Така зарплатня в міліції по всій Україні" -" Ви що, не боітесь переатистації що задаєте такі запитання?", - "Скажіть спасибі за те, що хоть це дали", то що.......При зустрічі с працівниками з інших РВ Криму - місцевих та селищних, стало відомо, що в них справи з оплатою труда такі саме, а деколи ще й гірше, працівники в деяких райвідділах міліції отримали по 1000 - 1200 грн. (офіцери). Тоді за телефоном ми спілкувались з працівниками ОВС в іншіх областях:Херсонської, Миколаївської, Харковської та інш. - де працівники отримали зарплатню у січні, як зьясувалось, на рівні 2400 -2700 гривен.

Скажіть будласка, як міністр та як колега - чи можна, в наш час, прогодувати сім`ю із двома дітьми на 1569 гривень? Що нам казати своїм дружинам, які постійно потерпають від особистостей нашої праці? З чим зв`язана така мала зардлатня, та хто несе за це відповідальність?

Також хочу добавити, що все це присутньо разом з: - невидачею пального (повністю), для роботи та виїзду на територію обслуговання ( яка подекуди складається з площі в 40 - 50 км.), як каже начальство - за паливо думайте самі, особисто я останій раз отримав 5 літрів бензину рік тому; - з високими показниками роботи, хоч і відмінили палочну систему, але з кожного працівника потребують по 2-3 розкриття злочину в місяць, при чому доходить до моразму - коли наказують працівникові карного розшуку розкрити злочин у сфері незаконного обороту наркотиків та зброї (ми що, повині планувати які злочини на території повині скоюватись і коли?; - збори на руководстві, які відбуваються кожен день до 21:00 - 22:00 та інш. Моя дружина не розуміє, чому я ухожу на роботу у 08:00 та повертаюсь у 22:00. Так майже кожен день. А як же боротьба із корупцією? А як же дотримання законів?

Коли вже нас будут наказувати за "КАЧЕСТВО" а не за "КОЛИЧЕСТВО"?

Хочу Вам доповісти, що серед особового складу зарас ходять недобрі відгуки, та настрої........... Дякую за увагу!
30 01 2013, 00:03

https://vk.com/club51632173

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Мусора снова плачут :-)
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 13:03 
Борец

Цитата:
чому я ухожу на роботу у 08:00 та повертаюсь у 22:00. Так майже кожен день. А як же боротьба із корупцією? А як же дотримання законів?

оОхнихренасебе они запели :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 13:23 
Постоялец

систему можна зламати тільки придавивши її з усих сторін.
одна з сторін - це супротив зсередини системи.
В даному випадку:
якщо це спроба супротиву, а саме ламання системних косяків ("плани розкриття злочинів", "оплата виробничих потреб власним рахунком" тощо) - то це добре.
А якщо це просто спроба вибороти собі більшу з/п без зміни системних косяків - то фігово.

В першому випадку було б не зайве допомогти їм у цьому. От тільки як - на жаль я не знаю.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 13:38 
Новобранец

promanfred писал(а):
Из блога министра МВД :

Цитата:
Алієв Руслан Шановний пане міністре!

.....
Скажіть будласка, як міністр та як колега - чи можна, в наш час, прогодувати сім`ю із двома дітьми на 1569 гривень? Що нам казати своїм дружинам, які постійно потерпають від особистостей нашої праці? З чим зв`язана така мала зардлатня, та хто несе за це відповідальність?

Всё гениальное просто - для того чтобы прокормить семью надо найти другую работу, и получать будет больше и люди уважать станут.
Для некоторых на ментовке свет клином сошёлся...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 14:11 
Борец

По всей вероятности тот миллиард гривен, которое задолжало гос-во своим опричникам только по итогам прошлого года, будет расти в геометрической прогрессии уже в этом. Во всяком случае просвета пока не видно. Значит будут продолжаться массовые фальсификации, подлоги и прочее от наших с вами глубоко презираемых гайдонов. Так что всё самое интересное только начинается.
Камеры и регистраторы к бою! Товсь! И пусть безсмертный хит Окуджавы будет для нас всех Гимном.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 14:34 
Борец

Добро пожаловать в сельское хозяйство! Лопат на всех хватит! :)

П.С. Что-то ни один гаишник, обноновец или прокурорский на малую ЗП министру не плачется... :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 21:33 
Постоялец

прочел жалобу вонючего мусора и прослезился,стало жалко бедных и убогих,а посему :министру вд издать приказ,запрещающий наказания сотрудников мувэдэ,берущих взятки для прокормления семьи и отстегивающих не менее 66,7% от суммы взятки(без 7,5% в пенсионный фонд) на увеличение бюджета мвд.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа