Текущее время: 06 мар 2025, 20:33

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 32 ]  На страницу 1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 18 апр 2012, 13:24 
Борец

Логічне і трохи дивне продовження теми viewtopic.php?f=76&t=17421&p=256091&hilit=0230#p256091
Сьогодні мені зателефонував старший інспектор Савченко Р.В. і запропонував зустрітись на Городоцькій 124, бо згідно наказу 1177 вони зобов'язані зустрічатись із скаржниками.
Я його попередив що буду записувати розмову на диктофон. Він спочатку заперечував, але потім погодився.
pierce погодивсяпіти зі мною і я йому щиро вдячний за підтримку.
Копія скарги нижче.
Окремо дякую rr9898 за приклад скарги.
Маю часу ще кілька годин часу. Буду радий будь-якій участі і пораді.

До УДАІ ГУМВСУ у Львівській області
вул.Перфецького, 19,
м. Львів, 79053

З А Я В А
(про неодноразове порушення ПДР)

Згідно ЗУ «Про звернення громадян» ст. 1 - громадяни України мають право звернутися до органів державної влади із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності. ст. 3 - заява – повідомлення про порушення чинного законодавства збоку державних органів влади, їх посадових чи службових осіб.
15 березня 2012 року приблизно о 15 год. 30 хв. за адресою м. Львів, вул. Стрийська , біля автозаправки зі сторони Автовокзалу,(з протилежної сторони вулиці є будинок номер 324) мною було зафіксовано порушення ПДР з боку працівників Державтоінспекції МВС України. Транспортний засіб ДАІ МВС України Ланос д.\н. знак 0230 (на синьому фоні) здійснив стоянку с порушеннями ПДР, чим порушив вимоги п.15.9 та п.15.10 ПДР за що передбачена відповідальність ст.122 КУпАП. Транспортний засіб Ланос д.\н. знак 0230 створював небезпеку для водіїв при виїзді із заправки, знижуючи оглядовість. Інспектори знаходились посередині вул. Стрийської і автомобілі, які зупиняли інспектори, у третій, крайній лівій смузі створювали перешкоди учасникам дорожнього руху. Проблискові маячки на транспортному засобі також не працювали. Я намагався поспілкуватись з інспекторами і вказати їм на неприпустимість порушень ПДР з їхнього боку. Скориставшись тим, що я знаходився досить далеко і не міг підійти до них не порушуючи ПДР, інспектори проїгнорували моє звернення, чим порушили ст.3 і ст.5 Закону «Про міліцію». Відповідно до 15.9. ПДР, зупинка забороняється: на залізничних переїздах; на трамвайних коліях; на естакадах, мостах, шляхопроводах і під ними, а також у тунелях; на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків; на перехрестях та ближче 10м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу; на Т-подібних перехрестях, де є суцільна лінія розмітки або розділювальна смуга; у місцях, де відстань між суцільною лінією розмітки, розділювальною смугою чи протилежним краєм проїзної частини і транспортним засобом, що зупинився, менше 3м; ближче 30 м від посадкових майданчиків для зупинки маршрутних транспортних засобів, а коли їх немає - ближче 30 м від дорожнього знака такої зупинки з обох боків; ближче 10 м від позначеного місця виконання дорожніх робіт і в зоні їх виконання, де це створить перешкоди технологічним транспортним засобам, що працюють; у місцях, де буде неможливим зустрічний роз'їзд або об'їзд транспортного засобу, що зупинився; у місцях, де транспортний засіб закриває від інших водіїв сигнали світлофора або дорожні знаки; ближче 10 м від виїздів з прилеглих територій і безпосередньо в місці виїзду.
Відповідно до 15.10. ПДР, стоянка забороняється: у місцях, де заборонена зупинка; на тротуарах (крім місць, позначених відповідними дорожніми знаками, встановленими з табличками); на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м; ближче 50 м від залізничних переїздів; поза населеними пунктами в зоні небезпечних поворотів і випуклих переломів поздовжнього профілю дороги з видимістю або оглядовістю менше 100 м хоча б в одному напрямку руху; у місцях, де транспортний засіб, що стоїть, зробить неможливим рух інших транспортних засобів або створить перешкоду для руху пішоходів; ближче 5 м від контейнерних майданчиків та/або контейнерів для збирання побутових відходів, місце розміщення або облаштування яких відповідає вимогам законодавства.
Відповідно до ст. 14 Закону України «Про дорожній рух», учасники дорожнього руху зобов'язані: знати і неухильно дотримувати вимог цього Закону, Правил дорожнього руху та інших нормативних актів з питань безпеки дорожнього руху та створювати безпечні умови для дорожнього руху, не завдавати своїми діями або бездіяльністю шкоди підприємствам, установам, організаціям і громадянам. Працівники органів внутрішніх справ при виконанні службових обов'язків можуть відступати від окремих вимог Правил дорожнього руху лише у випадках і при виконанні умов, викладених у них.
Значення терміну «учасники дорожнього руху» встановлюється тією ж ст. 14 Закону України «Про дорожній рух» - учасниками дорожнього руху є особи, які використовують автомобільні дороги, вулиці, залізничні переїзди або інші місця, призначені для пересування людей та перевезення вантажів за допомогою транспортних засобів.
Умови, що дозволяють відступати від вимог ПДР встановлюються пунктом 3.1 Правил дорожнього руху: водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху.
Водій автомобіля ДАІ без ввімкненого проблискового маячка синього або червоного кольору не має права відступати від вимог ПДР та несе відповідальність за їх порушення на загальних підставах.
Відповідальність за порушення п. 15.9, 15.10 ПДР передбачена ст. 122 ч. 1 КУпАП та тягне за собою накладення штрафу від п'ятнадцяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Відповідно до ст. 254 КУпАП, про вчинення адміністративного правопорушення складається протокол уповноваженими на те посадовою особою.
Згідно п. 5.1 Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом МВС України від 27 березня 2009 р. №111, начальники ГУМВС, УМВС та їх заступники відповідають за суворе дотримання законності й дисципліни особовим складом підрозділів ДПС, здійснення заходів щодо забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення, організацію належного прийому та своєчасного розгляду звернень громадян. Відповідно до розділу 6 вищевказаної Інструкції, працівник підрозділу ДПС під час несення служби зобов'язаний досконало знати ПДР, цю Інструкцію, організовувати безпечний та безперешкодний дорожній рух, постійно контролювати дотримання учасниками дорожнього руху правил, норм і стандартів, діючих у сфері безпеки дорожнього руху, під час службової діяльності дотримуватись законності, не допускати її порушень іншими працівниками.
Відео порушення можна переглянути за наступною адресою: http://youtu.be/_4QMGtuKQd8
20 березня 2012р. близько 17:00 патрульний автомобіль Ланос д.\н. знак 0230 було мною знову помічено припаркованим з порушенням ПДР, а саме посередині проїжджої частини на перехресті вулиць Гвардійської і Стрийської. Як і у випадку описаному мною вище, проблискові маячки на автомобілі не працювали, а інспектор зупиняв транспортні засоби на перехресті чим провокував створення аварійних ситуацій. Помітивши мене, інспектори покинули місце.
Відео порушення можна переглянути за наступною адресою: http://youtu.be/Pc5gFsSK8s8

На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,
ПРОШУ:
1. Організувати повну та всебічну перевірку викладених в заяві фактів.
2. Притягнути до адміністративної та дисциплінарної відповідальності осіб, винних у порушенні ПДР України.
3. Притягнути до відповідальності безпосереднє керівництво інспекторів за неналежний контроль знання Законів України та ПДР інспекторами.
3. Надати ґрунтовну письмову відповідь про результати розгляду заяви та вжиті заходи.

8 фотографій на 4-ох аркушах додається до заяви.

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 апр 2012, 13:56 
Постоялец

че их всех так тянет встретиться?
эти их привычки гомосячие - мужикам свидания назначать.. :lol: :lol:
ну подумай, что он может там тебе лепить? у тебя в заявлении указаны конкретные меры, которые ты просишь предпринять. Или он тебя приглашает посмотреть как будут другого гея "притягати до відповідальності" в извращенной форме??

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 апр 2012, 14:02 
Борец

он сказал что видео не смотрел так как я диск не послал им. С моей стороны есть желание передать им диск. Я 2 раза задавал вопрос о цели встречи и оба раза он отвечал что потому-что есть приказ ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 апр 2012, 14:24 
Постоялец

ну это для него "приказ" а тебе то что.... его еще и вздрючат дополнительно, за то что на встречу тебя не раскрутил... :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 апр 2012, 15:07 
Постоялец

Я бы посоветовал в данном случае,и на будущее отвечать что занят на работе,уехал за город.так как ты свой долг выполнил,увидел нарушение,зафиксировал,написал жалобу.не утруждайся тратить свое личное время, на сегодешнии день украинцы знают свои права и обязаности.пусть тебе в полном объеме дадут информацию кого превлекли к адм.ответствености,и как провели профилактику с остальными сотрудниками.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 апр 2012, 15:14 
Борец

Я тут пообщался с Андреем Ивановичем. Короче беру камеру и буду встречаться только при таком условии.
Я прекрасно понимаю что я не обязан туда ходить и я не питаю особых иллюзий по-поводу встречи.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 апр 2012, 15:34 
Постоялец

Хіба з камерою йти знімати все і ще когось взяти за компанію.
Мені теж дзвонили коли я першу свою накатав скаргу, пробили телефон через якогось земляка при тому, але там якись камандір таким наказовим тоном мене запрошував шо я його відшив 2 рази посилаючись на зайнятість і обіцяв прийти як буду мати час.
Більше не дзвонять а просто відписують:)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 апр 2012, 15:36 
Борец

pierce піде зі мною. Взагалі-то запрошую усіх бажаючих.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 апр 2012, 18:24 
Борец

Виктор85 писал(а):
Я бы посоветовал в данном случае,и на будущее отвечать что занят на работе,уехал за город.так как ты свой долг выполнил,увидел нарушение,зафиксировал,написал жалобу.не утруждайся тратить свое личное время, на сегодешнии день украинцы знают свои права и обязаности.пусть тебе в полном объеме дадут информацию кого превлекли к адм.ответствености,и как провели профилактику с остальными сотрудниками.

Полностью согласен с данным мнением ! Зачем ходить ? Поверь, ничего хорошего они не скажут. Ты приходишь на их территорию и ведут они себя соответственно. Я в своё время судился с гаи и меня тоже по телефону пригласили в областное управление. Я пошёл, в целом всё норм, но человек в форме вёл себя как бог в своём царстве; начал намекать на БОЛЬШИЕ проблемы с ближайшим техосмотром и всё такое... Неприятно как-то было слушать это. В следующий раз, когда тоже звонили и приглашали я уже просто посылал их в лес и говорил, что всё общение ТОЛЬКО в письменной форме. И они писали, никуда не делись. Так что моё мнение - не ходить.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 апр 2012, 02:18 
Постоялец

wronguy, не бойся их. Можешь хотя и не ходить конечно... Я хожу. Очень интересно общаться т.к. это дает огромный опыт при общении с любыми посадовыми особами. Ходил два раза. Пригласили смешно. Сказали, что они должны убедиться, что это я снимал, а не ктото другой. Всегда когда иду, пишу жене адрес и данные к кому иду. Вот недавно был в кобре. Пригласили 2-мя письмами. Хотят на первоисточник записи посмотреть, типа видео настоящее или смонтированное. После их посещения Андреем Ивановичем :) меня встречали как во дворце. Очень! вежливо общались. Беседовал с капитаном и майором одновременно! Огромный скрытый психологический прессинг. Но я думаю, победил. Скоро выложу. Я предупредил что буду снимать. Они могут сказать, что в кабинете нельзя, тогда идите в зал совещаний или комнату для посетителей. Они везде по любому есть. Если откажут - иди домой.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 апр 2012, 07:58 
Борец

rr9898 писал(а):
wronguy, не бойся их. Можешь хотя и не ходить конечно... Я хожу. Очень интересно общаться т.к. это дает огромный опыт при общении с любыми посадовыми особами. Ходил два раза. Пригласили смешно. Сказали, что они должны убедиться, что это я снимал, а не ктото другой. Всегда когда иду, пишу жене адрес и данные к кому иду. Вот недавно был в кобре. Пригласили 2-мя письмами. Хотят на первоисточник записи посмотреть, типа видео настоящее или смонтированное. После их посещения Андреем Ивановичем :) меня встречали как во дворце. Очень! вежливо общались. Беседовал с капитаном и майором одновременно! Огромный скрытый психологический прессинг. Но я думаю, победил. Скоро выложу. Я предупредил что буду снимать. Они могут сказать, что в кабинете нельзя, тогда идите в зал совещаний или комнату для посетителей. Они везде по любому есть. Если откажут - иди домой.

Спасибо за поддержку и помощь!
Я сходил. :) Чувствовал себя так будто розворошил пчелиный рой. Но нас было двое и с камерой, так что стар. лей. вел себя ооочень осторожно и заметно нервничал. В понедельник будет готова ихняя отписка. А там посмотрим... Если тупо не предпримут ничего - выложу старлея на всеобщее обозрение. Принимали меня в нерабочее время в холле. Даже в кабинет не провели :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 апр 2012, 08:03 
Постоялец

wronguy писал(а):
Но нас было двое и с камерой

"Нас мало, но мы в тельняшках" (с) :D Цікаво, чим відпишуться....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 15:02 
Борец

Савченко за роботою!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 апр 2012, 11:35 
Борец

Відео розмови:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 апр 2012, 14:33 
Борец

на того хто проводив розгляд скарги окрему скаргу на нього особисто.
-прийом проходив у приміщенні не відведеному для цього
-постороння особа заглядала до документів
- Стаття 10. Заборона розголошення відомостей, що містяться у зверненнях

Не допускається розголошення одержаних із звернень відомостей про особисте життя громадян без їх згоди чи відомостей, що становлять державну або іншу таємницю, яка охороняється законом, та іншої інформації, якщо це ущемлює права і законні інтереси громадян. Не допускається з'ясування даних про особу громадянина, які не стосуються звернення. На прохання громадянина, висловлене в усній формі або зазначене в тексті звернення, не підлягає розголошенню його прізвище, місце проживання та роботи.
Ця заборона не поширюється на випадки повідомлення інформації, що міститься у зверненні, особам, які мають відношення до вирішення справи

Стаття 22. Особистий прийом громадян

Керівники та інші посадові особи органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, об'єднань громадян зобов'язані проводити особистий прийом громадян.

відколи особистий пийом здійснюється в коридорі....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 32 ]  На страницу 1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа