Цитата:
Неприємний сюрприз сьогодні чекав на деяких львівських автомобілістів. На лобовому склі їхніх автівок красувались наліпки з написом "Мені плювати на всіх, паркуюсь як хочу". Такими ганебними ярликами мешканці міста прикрашали авто, що стоять у недозволених місцях і заважають пішоходам. Чи стало від цього вільніше на львівських тротуарах, з`ясовувала Софія Гордієнко.
Якщо ви звернете увагу від будівлі до автомобіля не йдеться навіть про півметра, 30 сантиметрів, вона впритул припаркована і жодним чином тут не вдасться пройти, тому він отримує від нас наклейку.
Правила на забороняють паркуватися на тротуарі. За умови, що від машини до будівлі залишається не менше двох метрів. Утім, далеко не всі водії переймаються комфортом пішоходів.
Акція "Дайте пройти" народилася в інтернеті кілька місяців тому. Спочатку люди просто викладали в інтернет фото порушників. Далі - активісти пішли на вулицю. Озброївшись спеціальними наліпками.
На наклейці напис: "мені плювати на всіх - паркуюсь де хочу". Хоча, пропонувались і більш різкі формулювання.
http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2012/ ... 31148.html