Текущее время: 09 мар 2025, 23:20

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 03 фев 2012, 21:13 
Постоялец

Шановний Віталій Юрієвич!
Звертаємося до Вас з надією що все таки справедливість і порядок запанує на дорогах та вулицях Дніпропетровщини, Ви можете подумати що це чергова скарга на ваших підлеглих, але це не так, це крик душі і не тільки одного мене а і всіх співробітників Дніпродзержинського відділу ДАІ.
Тому що набридло уже терпіти, дуже доречне таке слово «беспредєл», особливо надихнуло на написання цієї скарги прочитана скарга інспекторів Дніпропетровського обласного управління ДАІ від 26.01.12 за надією що ви як нова людина в міністерстві зможете викорінити корупцію в керівних ешелонах ДАІ, що прийде кінець таким горе керівникам – хапугам. Тому що є очевидними що корупція на дорогах прямо залежить від вимог керівництва в так званих планах по здачі грошей.
Уже два роки як Дніпродзержинським відділом ДАІ керує підполковник міліції Сідак В.І. Після його призначення все різко змінилося, підрозділ ДАІ більше не займається безпекою дорожнього руху, а займається тільки матеріальним забезпеченням керівника ДАІ. До того ж дружний колектив підрозділу став роздрібнений.
Усім цим заправляє ( по вказівці Сідака В.І.) новоспечений командир взводу, капітан міліції Пушко Є.О. Він у Сєдака бухгалтер, особистий водій, секретар і також інформатор. Тільки він в будь-який час може зайти без запрошення до кабінету начальника ДАІ. Також вони у двох вирішували кому і скільки потрібно було заплатити щоб залишитися працювати, після вересневої переатестації. І вирішили, суми стартували від 2000 доларів, в залежності від посади. Після названої переатестації капітан міліції Пушко Є.О. став командиром взводу, не без допомоги начальника ДАІ. Така посада була вдячністю того що Пушко Є.О. два роки, кожний день приносив йому гроші від 400 грн. і вище з кожної зміни, без яких начальник ДАІ не їхав додому.
За ці два роки була ще одна скарга на начальника ДАІ, але всі вони вирішувалися формально, того як начальник ДАІ Дніпропетровської області полковник Вовчук М.В, є кумом підполковника Сідака В.І. ну а начальника ДАІ «кришує» сам пан генерал Лазарєв А.А., який є кумом Вовчука М.В.
Тому недивно що всі ці скарги практично не розглядалися ні контролюючими підрозділами ДАІ, інспекціями з особового складу, а також підрозділам внутрішньої безпеки. Так у нас проводилися анкетування де нам потрібно було власноручно писати що побори Сідака в підрозділі присутні чи відсутні. Потім збирали анкетування, так зване «анонімне» разом зі службовими конспектами і звіряли почерки інспекторів. Хто ж після такого анкетування напише правду в анкеті, безробітним завтра ніхто не хоче бути.
Неоднозначні відгуки простих громадян які мешкають в м. Дніпродзержинську як капітан міліції Пушко Є.О. займається «здирництвом» серед водіїв, особливо серед окремих категорій таких як таксисти та водії маршрутних таксі. Щоб ті могли спокійно працювати по місту, ясна річ хто не платить у того проблеми з ДАІ . Усім відомо про дружбу та взаємовиручку таксистів а в нашому місті уже назрівала ситуація конфлікту ДАІ і таксистів, багато знайомих користуються послугами таксі а таксисти не приховували що як що « если этот командир козлов не успокоится, будем жечь машины », також написи фарбою на мостовому переходи « жги гаи», то може варто провести паралель зі спаленим в січні цього року патрульним автомобілем та керівництвом ДАІ міста»? До речі єдиний випадок в нашій державі.
Та що там таксисти якщо навіть з підлеглих Пушко Є.О. вимагає по закінченню зміни, крім плану по порушенням, ще й план по здачі грошей в розмірі 50 грн. з інспектора. Це щоб спокійно здати зміну і не йти «на дороботку». Також в Пушко Є.О існує такса за вихідний день – 100грн.,а щоб піти у відпустку – 500грн. Особливих доказів того що існують побори з інспекторів не потрібні, треба просто зайти в кабінет командира взводу і відразу виникає думка що зайшов в кабінет не до державного службовця, а до арабського шейха, і все це «на зарплату капітана міліції».
Враховуючи вище наведені факти вважаємо доцільним і надіємося на належну перевірку діяльності вказаних посадових осіб ДАІ і доцільності їх перебування на даних посадах і взагалі в органах внутрішніх справ.
З повагою особовий склад відділу ДАІ м. Дніпродзержинська.
З певних причин, не називаємо своїх прізвищ але все таки надіємося що як говорив Великий Кобзар « і буде правда на землі».

Памятник Т.Г. Шевченко м.Дніпродзержинськ.
03 02 2012, 12:45

источник http://blogs.ukrinform.gov.ua/blog/vita ... achi-blogu

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2012, 21:17 
Борец

то что их попрорывало это таки прогресс я вам скажу.
верной дорогой идём. я имею ввиду нас с вами)
ведь они начали брать пример с нас и писать жалобы, пока втихаря, анонимно, но через годик, если не улучшиться ситуация, будут и открыто

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2012, 21:21 
Борец

100%

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2012, 21:27 
Постоялец

а ведь такая хрень по всей стране... че остальные молчат? или пока что справляются и приносят в "клювиках" сколько нужно...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2012, 21:33 
Борец

Это вроде уже третьи в этом году? Надеюсь это только начало, а потом геи начнут повально жаловаться на своё начальство, лиш бы реакция министра была...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2012, 21:39 
Борец

Alyans писал(а):
ведь они начали брать пример с нас и писать жалобы, пока втихаря, анонимно, но через годик, если не улучшиться ситуация, будут и открыто

ИМХО начинается рваться цепь круговой поруки...
низы уже явно видят, что их начальники уже не могут их крышевать, потому что народ стал намного грамотнее,
ментов уже не боится и таких с каждым днем становится все больше.
наличие сознательных граждан резко сокращает денежные поступления ментам, а начальство свои апетиты не уменьшает.
прокуратуры видать тоже уже местами ссуться по-тупому крышевать ментов или хотят значительно больше бабла за крышу...

синие тела уже своими жирными задами чуйствуют ПЦ, поэтому стараются "сдать" первыми,
чтобы не попасть под раздачу.

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2012, 21:48 
Постоялец

да... учитывая популярность данного проекта геям становится ссыкотно...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2012, 21:55 
Борец

KotykPooh
да мне собственно до попы, кого они там выгораживают и сдать хотят.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2012, 22:12 
Постоялец

Не забывайте, что министр тоже может получать откупные, поэтому ему тоже могут быть выгодны "поборы на местах".

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2012, 22:56 
Борец

что-то уже слишком часто повторяться стали, скорее всего кому-то нужно теплое местечко, вот и пишут кляузы на своих начальников :)
в госконторах это повсюду

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2012, 12:05 
Постоялец

KotykPooh писал(а):
Alyans писал(а):

ИМХО начинается рваться цепь круговой поруки...
низы уже явно видят, что их начальники уже не могут их крышевать, потому что народ стал намного грамотнее,
ментов уже не боится и таких с каждым днем становится все больше.
наличие сознательных граждан резко сокращает денежные поступления ментам, а начальство свои апетиты не уменьшает.
прокуратуры видать тоже уже местами ссуться по-тупому крышевать ментов или хотят значительно больше бабла за крышу...

синие тела уже своими жирными задами чуйствуют ПЦ, поэтому стараются "сдать" первыми,
чтобы не попасть под раздачу.

Полностю согласен. И это только начало.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2012, 12:25 
Борец

правда це все,і так повсюди.
Даї-це організоване злочинне угрпування,створене з метою-вибивання грошей від населення.
Поскорішого ліквідування цієї структури,в даному вигляді..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2012, 12:30 
Борец

serg640 писал(а):
а ведь такая хрень по всей стране... че остальные молчат? или пока что справляются и приносят в "клювиках" сколько нужно...

Они ждут пока! если тех кто пишет в лесу не найдут то и сами писать будут! Боятся за жопы свои

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2012, 15:22 
Борец

Есть, конечно, ошибки в тексте, но все равно у меня такое впечатление, что писал не гаишник, а журналист.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2012, 23:05 
Постоялец

Пьяные ментовские чины в Верхнеднепровске

Вчера 03.02.2012 г., в пятницу около 18:оо в районе села «Мосты» Верхнеднепровского района Днепропетровской области произошло дорожно-транспортное происшествие с участием автомобиля «ХОНДА-Аккорд», 2011г.в., принадлежащего и управляемого начальником Верхнеднепровского ВДАІ, майором ТАТАРА Игорем Николаевичем. Также в авто находился начальник Верхнеднепровского РОВД подполковник ЛУШПАЙ Игорь Михайлович. Оба были, как и подобает великим людям - в стелечку пьяные! Состояние обоих – тяжёлое! Сам автомобиль начальника его подчинённые уже далеко и надёжно спрятали, в попытке сокрыть происшедшее. (Кстати – ровно год назад этот же майор ТАТАРА И.Н. таким же способом разбил свою новую БМВ-5 !) Но тяжёлое состояние обоих чинов не дало возможности всё это спустить «по-тихому» , их перевезли в областной центр для оказания неотложной помощи по спасению. В Верхнеднепровск выехала Областная прокуратура и комиссия УВД Днепропетровской области. Дальше будет. Посмотрим – чем всё закончится…

P.S. Интересно, как милицейские чины со скромной зарплатой госслужащего умудряются покупать такие дорогие автомобили!? И разбивать их ежегодно, будучи пьяными за рулём на НАШИХ дорогах!!!???
Пусть читают все! И их коллеги и подчинённые, которые и в снег и в холод несут нелёгкую службу, бедные не зная чему отдать приоритет – составлению протоколов или рублению бабла, или тому и другому или наоборот, - совсем запутались!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа