LAVe, dvik: в принципі логічно, дякую за відповіді! Буквально вчора був на 3-х платних стоянках, здається і з табличками правильними (10-25-50), і паркувальники в спец. одязі з жезлами, і з приладами (схожими на ті, через які в магазинах пропускають кредитки), що видають чеки, але паркоматів не бачив (якщо відверто, напевне ніколи взагалі їх не бачив, в моєму місті то точно).
А ось наприклад поїду завтра в місто на платну стоянку і там ні синьої розмітки, ні інформації про власника, ні оцих паркоматів, то як бути, якщо оцей паркувальник мене не відпустить від авто поки не влаштує скандал, а якщо відпустить, то щось наробить машині? Навіть якщо вкажу № і назву постанови, пункт який зобов`язує розмітку, знаки, паркомати, опис інформації про власника парковки, він все рівно цього не знає, бо там ходять або синяки завжди червоні, або дідки яким важко взагалі щось пояснити, або, вибачте бидлота 20-25 років, яка ще гиркає. Залишу авто - поцарапають, фіг що докажу, бо не буду з відео камерою стояти, а оператори (паркувальники), не несуть відповідальності за авто на стоянках. Вроді і 5 грн. не жалко, але і 5 грн. на дорозі не валяються, тим більше, якщо там наприклад щодня треба паркуватись. І якщо закон є, то його треба виконувати, чому у когось мають бути привілеї... А з іншої сторони сам паркувальник лише виконавець, і він робить те, що йому сказали, тому і він не винен, так само на хліб заробляє. ПС: знаю, вже обговорювалось не раз і не в одній темі, це просто риторичний монолог, блін.
|