Один із соратників Віталія Кличка, Вадим Майоров вважає, що став інвалідом з вини телеведучої Наталії Розинської. Чоловік стверджує, що через ДТП із автомобілем відомої білявки він вже майже рік мучиться від болю і жахіть. Водночас Наталя Розинська коментувати історію з автомобільною аварією відмовляється.
Деякий час тому на адресу редакції надійшло повідомлення від чоловіка на ім‘я Вадим Майоров. У коментарі ТаблоID Майоров, соратник партії Віталія Кличка "Удар", розповів, як потрапив в аварію і став непрацездатним в результаті зіткнення з авто Розинської.
За словами чоловіка, аварія відбулася у ніч з 28-го на 29-е жовтня 2010-го року на новій Обухівській трасі. Тоді перед місцевими виборами Майоров повертався з Обухова у бік Києва порожньою, за його словами, трасою на своєму "Fiat Croma". Там і відбулося лобове зіткнення його машини із "Mercedes", на якому раніше не раз бачили Розинську.
Від потужного удару кермо у "Fiat" вигнулося. В результаті аварії Майоров отримав травми, які наразі, за його словами, кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження.
"Я три місяці лежав у лікарні, був нерухомим. Не міг рухатися, бо були зламані щелепа, стегно, таз, ноги… В мене таз взагалі розвалився... Повністю все поламане. Не міг рухатися абсолютно", - розповідає Майоров.
Фото и окончание...
http://tabloid.pravda.com.ua/scandal/4e4cefea631ee/