Текущее время: 06 мар 2025, 15:03

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 20 май 2012, 11:56 
Постоялец

HMRM писал(а):
Есть только "Акт огляду та тимчасового затримання транспортного засобу".

Я его имел в виду :oops:
Где скан?
На что в нем ссылается гаер?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 май 2012, 17:05 
Прохожий

Ось фото Акта:
Изображение
http://photo.i.ua/user/572519/317304/9143690/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 май 2012, 17:34 
Постоялец

HMRM писал(а):

Ничего нет (((
Проверьте еще раз ссылку

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 май 2012, 17:47 
Прохожий

Проверил, настроил. должна работать.
Незнаю как сюда фото вставить.
http://photo.i.ua/user/572519/317304/9143690/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 май 2012, 17:54 
Борец

Похоже, что перед тем, как ехать через посты с рубежом нужно обязательно инфозапрос сделать - есть ли твой авто в базе.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 май 2012, 18:00 
Постоялец

В общем классика - ст. 265-2, которая не предусматривает задержания в связи с розыском ГИСом.
Можно попробовать на неправомерные действия ГАИ подать в суд. т.к. статья на которую они ссылаются не предусматривает всяких ГИСов.
А на статью которая предусматривает ГИСы они сослаться не могут )))))))

В этом случае можно не тревожить владельца.

SergeyAS писал(а):
Похоже, что перед тем, как ехать через посты с рубежом нужно обязательно инфозапрос сделать - есть ли твой авто в базе.

Похоже что надо интересоваться происхождением и статусом БД, в которой храниться эта информация.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 май 2012, 18:27 
Прохожий

Спасибо.
Завтра поеду в ГИС Котовска, возьму бумаги о том что должник долги погасил (потому-что без этого, как мне сказали в Госдепартаменте ДАИ машину никак не отдадут), разберусь со статьями и буду подавать в суд. Одно дело против ГАИ в суде я уже выиграл пару лет назад, так что некоторый опыт имею.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 май 2012, 18:32 
Борец

Оце приколы ггг, Яяянукович Яяянукович-кричали всем на выборах. ггг :lol:

Я непойму это по воле януковича у нас такие приколы или он не управляет страной?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 май 2012, 20:42 
Постоялец

Выборы на носу. Значит надо бабло. В том числе и для Витиной тыщи и прочих инициатив... Вот и дали команду - сбивать везде где только можно и даже там где нельзя.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 май 2012, 20:46 
Борец

как я ненавижу эти выборы, после них цены космически летят вверх((( а выбрать некого, одни бандиты

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2012, 19:54 
Прохожий

Про те як закінчився мій біг з перешкодами:
...21.05.2012 (понеділок)поїздами добрався до Котовська. Зайшов до ДВС - підтвердження про сплату з банку надійшло слідом за мною в руках у бухгалтера. Сказали - все нормально, бумаги готуєм, але... доведеться зачекати начальника (щоб поставив підпис), який має бути в 14:00. Після обіду начальник на роботі з'явився, щоб поставити підпис, але...
- Зачекайте ще трохи, нехай казначейство підтвердить що гроші в них на рахунку...
Чекаю ще дві години. Бумаги (Постанови про зняття з арешту і припинення розшуку) накінець-то мені вручили.
Читаю:
"Постанова №__ про зняття з розшуку майна VW LT-28 Держ. ном. 056-40 ОМ, яке знаходиться у власності Іванова І.І. який проживає за адресою м.Котовськ Одес.обл."
А в рукАх в мене техпаспорт (реєстр.док.) на Петрова П.П., який проживає в м.Кіровоград, де й зареєстроване авто VW LT-28 Держ. ном. 056-40 ОМ. Ну помилились в МРЕВ Котовська, що ж тепер...

...22.05.2012 (вівторок) я в 12:00 вже в Кам'янець-Подільську Хмельн.обл. на посту ДАІ.
- Доброго дня вам. Я з документами на зняття з розшуку і арешту автомобіля VW.
- А ви його сьогодні не заберете. Людина, яка видає автомобілі сьогодні змінилася і буде завтра зранку о восьмій.
Оце так!
- А чому ж графік не вивішали коли віддаєте, щоб я сюди даремно не перся?
- ?
Приїхав ще один за фурою (синя IVECO) з Ів.-Франківська, не забрав. Поїхав чекати наступного "завтра" додому.Потім ще один з Чернівців. Теж поїхав.
Годин в шість вечора ще один товариш під'їхав. Починаємо піднімати "кіпіш" - що за х__ня? Як машини забирати то кожень день, а як віддавати то по якомусь графіку?
Товариш робить дзвінок на Гар.лін.Держдеп.ДАІ, а я, спілкуючись з інспекторами пояснюю:
- Документи про зняття авто з-під арешту та розшуку в мене на руках, тому вибачте, я сів зараз і поїхав, і підстав у вас немає ніяких щоб мені не дати цього зробити. А той хто видає автомобілі, нехай приходить собі завтра і видає ті що залишились на штрафмайданчику.
Щось десь в Державній машині заскрипіло-застогнало і ближче до восьмої вечора з'явився таки працівник ДАІ, який і видав нам наші авто. Тільки попередив, щоб папери з ДВС ми в найближчі два міс. нікуди не викидали, бо в зв'язку з перевантаженням ДАІ ще не ясно, коли наші дані вилучать із системи "Рубіж".
...
На мій запит чи дійсно не віддали б авто самому ВЛАСНИКУ при таких обставинах, коли помилково, з "легкої руки" якогось недосвідченного працівника машину приписали у власність якійсь іншій людині, він відповів: "Так. Не віддали б до з'ясування причин по яких авто перебуває в базі даних на арешт". Т.ї. - "Рубіж спрацював - ми заарештували. А далі є два варіанти вияснення: або до суду, або так як я - галопом по Україні.
А суть така:
1. Якщо ти керуєш авто по гендорученню, та ще й (не дай Бог) тобі передоручили, наприклад третьому, то будь завжди готовий відповісти за самого власника і за наступних двух, які купили-перепродали по генеральному дорученню.
2. Якщо ти власник і колись доручав керувати своїм авто по гендорученню якійсь особі, а тепер твоє авто знову в тебе (в житті по-різному буває), на тебе також в нашій країні, яка без бардака у державних органах просто жити не вміє, може чекати ось така ситуація, яка описана вище.

Всім ні гвоздя, ні жезла, ні бюрократичного апарату з його "покращеннями" на трасі!
Вадим.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2012, 20:40 
Борец

viewtopic.php?f=21&t=19976

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2012, 21:45 
Борец

це просто жах,з кожним днем такої інформації все більше і більше...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2012, 21:50 
Борец

пішохід писал(а):
це просто жах,з кожним днем такої інформації все більше і більше...

Скоро будут просто спрашивать,- ПОЧЕМУ БЕЗ ШЛЯПЫ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа