Текущее время: 01 мар 2025, 11:18

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 33 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: СВОБОДУ ПАВЛИЧЕНКАМ!!!
СообщениеДобавлено: 21 мар 2013, 17:51 
Борец

Цитата:
Свідок у справі Павліченко поскаржився на тиск з боку слідчого Рибки
Четвер, 21 березня 2013 17:12 | Громадянське суспільство

Свідок Олексій Наумець, який кілька хвилин знаходився в ліфті з убивцею судді Сергія Зубкова, заявив, що слідчий прокурор Геннадій Рибка тиснув на нього при впізнанні підозрюваних і змусив підписати протокол. Про це він заявив під час допиту в Апеляційному суді Києва сьогодні на сьомому засіданні.
Наумець каже, що слідчий показував на фото Дмитра Павліченка та весь час твердив що це він.
"Це було приблизно так. Питає в мене: "Це він? - Ні, не він. - А ти казав, що він, давай підписуй". І це був слідчий Рибка. Під час впізнання я не впізнав в очі Павліченка, а на фотографії - начебто він. Мене змусили, сказали, що потрібно підписати, що дізнався на сто відсотків. Але я говорив, що схожий. Раніше я був впевнений відсотків на 80, сьогодні - відсотків на 50, що це Павліченко", - відповів Олексій Наумець на питання прокурора, чи на нього тиснули.

Також він розповів, що його двічі змушували з'являтись на допити до прокуратури, і двічі слідчий Рибка стверджував, що вбивця є Дмитро Павліченко. У відповідь на ствердження слідчого Наумець відповідав, що вбивця був вищим на15 сантиметрів за Павліченка-старшого.
Нагадаємо, раніше головний свідок у справі Олексій Наумець розповів в інтерв'ю одному з телеканалів, що відразу заявив слідчому про те, що не впізнаав Павліченка-старшого, але його змусили підписати протокол з показами.
Після закінчення допиту, суддя В'ячеслав Дзюбін переніс засідання на 11:00 4 квітня.

Інф.: gazeta.ua

http://volianarodu.org.ua/uk/Gromadyans ... hogo-Rybky
Теперь беспредельщики думают что делать с Павличенками...если оправдать тогда нужно посадить 20-30 ментов,судей,прокуроров..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 мар 2013, 00:06 
Постоялец

Цитата:
если оправдать тогда нужно посадить 20-30 ментов,судей,прокуроров..
Хорошо бы... :!: Не хочется им, но прийдётся!

І воля святая!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 мар 2013, 00:32 
Борец

Motor50 писал(а):
Цитата:
если оправдать тогда нужно посадить 20-30 ментов,судей,прокуроров..
Хорошо бы... :!: Не хочется им, но прийдётся!

К сожалению - "рано или поздно!" :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 33 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа