Текущее время: 06 мар 2025, 05:16

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 21 июн 2012, 13:56 
Новобранец

З 20 червня у Києві власники транспортних засобів незалежно від місця їхньої реєстрації та проживання зможуть зареєструвати свій транспортний засіб у реєстраційно-екзаменаційних відділах ДАІ.Зробити це можна буде за допомогою "єдиного вікна" в Києві. Таке рішення зроблено відповідно до виконання указів Президента України від 21.10.2011 № 1001/2011, від 12.03.2012 № 187/2012 та наказу МВС від 1.06.2012 № 501, говориться в повідомленні столичної Державтоінспекції.
Ця послуга, як зазначається в повідомленні, наразі організована в двох відділах РЕР ДАІ № 12 і 13.
Крім того, була організована робота з заміни водійського посвідчення за таким же принципом, незалежно від місця проживання громадян України.Також в ДАІ до 1 серпня нинішнього року роботу за принципом "єдиного вікна" буде організовано у всіх інших без винятку відділах реєстраційно-екзаменаційної роботи ДАІ міста Києва.
При цьому в повідомленні нагадується, що власники автомобілів будуть отримувати в Києві номерні знаки тих регіонів, де вони офіційно зареєстровані.

NEWSru.ua

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 июн 2012, 14:28 
Постоялец

Я купував у лютому 2012-го машину в салоні, мені її саме так і зареєстрували - в Києві, видали номерні знаки Чернігівської області... правда все оформлення робив салон, можливо мається на увазі, що тепер кожен індивідуй може таке втнути...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 июн 2012, 14:36 
Новобранец

atthe писал(а):
Я купував у лютому 2012-го машину в салоні, мені її саме так і зареєстрували - в Києві, видали номерні знаки Чернігівської області... правда все оформлення робив салон, можливо мається на увазі, що тепер кожен індивідуй може таке втнути...

так тепер може кожен індивідуально

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 июн 2012, 15:03 
Постоялец

Только ТАК регистрируют только новые авто.
В ТСН был сюжет. Так там одна девушка обрадовалась нововведению, приехала ставить на учёт б/у машину, а ей от ворот поворот.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа