немного из этой судебной истории...
Цитата:
«Працівники поліції, які складали акт про адмінпорушення допустили ряд помилок, які повиннен врахувати суддя під час слухання справи.
А саме немає акту обстеження, направлення та медичне обстеження та висновків, де було б вказано стан наркотичного спяніння.
Загадкою для мене залишається, чому моя підзахисна Зоряна Сулук проходила медогляд у прсихоневрологічній лікарні не як водій патрульної машини, а як фізична особа», - розповів сайту Тернополяни адвокат тернопільської обласної колегії адвокатів Олександр Рукавець. Він зауважив, що перед тим як вийти на патрулювання дівчина проходила медичний огляд. Де зазначено, що стан її здоров’я – задовільний.
На чергування вона заступила з командиром роти. Тобто постійно була під його наглядом.
Після обіду у патрульної виявили амфітамін.
«Моя підзахисна стверджує, що напередодні патрулювання вживала таблетку Ібупрофену.
Це знеболюючий засіб, який може містити негативні елементи."
Цитата:
у прес-службі поліції повідомляють, що є два висновки різних медзакладів – обидва підтвердили стан наркотичного сп’яніння. Раніше подібних речей за цим поліцейським не було помічено.
У який спосіб вона пройшла медкомісію в наркодиспансері – невідомо.