Текущее время: 04 мар 2025, 13:32

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 168 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 13:42 
Борец

Николаевцы в соцсетях положительно отреагировали на появление новой патрульной полиции
https://news.pn/ru/public/150205

инфо соответствует действительности, реально кого не спроси - всем нравится появление полиции, надеюсь они оправдают доверие народа.
Маршал должен сделать правильные выводы со своего поведения.

И только раша, создает нацгваридию, и гордится победой которая была 70 лет назад в другой стране.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 13:46 
Борец

Первое ДТП новой полиции:
ИзображениеИзображение

случилось на Богоявленском проспекте, копы не виновны :D
разве что реакции не хватило отреагировать на неожиданное поведение Митсубиши

И только раша, создает нацгваридию, и гордится победой которая была 70 лет назад в другой стране.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 14:30 
Борец

alekshapovalov писал(а):
Николаевцы в соцсетях положительно отреагировали на появление новой патрульной полиции
https://news.pn/ru/public/150205

инфо соответствует действительности, реально кого не спроси - всем нравится появление полиции, надеюсь они оправдают доверие народа.

А кто там говорил что в Николаеве не будет селфи-копов? :)
Изображение
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 14:43 
Борец

alekshapovalov писал(а):
Первое ДТП новой полиции:
ИзображениеИзображение
случилось на Богоявленском проспекте, копы не виновны :D
разве что реакции не хватило отреагировать на неожиданное поведение Митсубиши

Цитата:
Авария при участии машины патрульной полиции произошла в понедельник в Николаеве, сообщают местные СМИ.
Согласно предварительной информации, на Октябрьском проспекте столкнулись Mitsubishi Lancer и Toyota Prius.

"Mitsubishi ехал по так называемому "перегону" между Жуковским кольцом и Широкой балкой в направлении центра города в среднем ряду. В районе автосалона Volkswagen водитель остановился на запрещающий сигнал светофора.
Девушка-полицейский, ехавшая в крайнем левом ряду в попутном направлении, неправильно рассчитала интервал и "прочесала" Lancer весь левый бок"

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 14:45 
Борец

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 14:49 
Борец

Обидно то, что водила Mitsubishi может не получить ни какой компенсации даже по ГО, так как полисмены не могут оформлять ДТП из-за того, что у них нет на это прав. И нормальный судья запросто может отшвырнуть материалы дела о дтп как не имеющие юридическую силу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 15:00 
Борец

LMD-Star писал(а):
Обидно то, что водила Mitsubishi может не получить ни какой компенсации даже по ГО, так как полисмены не могут оформлять ДТП из-за того, что у них нет на это прав. И нормальный судья запросто может отшвырнуть материалы дела о дтп как не имеющие юридическую силу.

а как же это?
"ІНСТРУКЦІЯ з оформлення поліцейськими матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані не в автоматичному режимі"
Документ z1408-15, чинний, поточна редакція — Прийняття від 07.11.2015
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z1408-15

Сообщение, не относящиеся к теме
VIII. Особливості оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП

1. У разі порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, на місці дорожньо-транспортної пригоди (далі - ДТП) складається протокол про адміністративне правопорушення стосовно цих осіб, до якого додаються:

1) схема місця ДТП (додаток 7), яку підписують учасники ДТП та поліцейський;

2) пояснення учасників пригоди та свідків (у разі їх наявності);

3) показання технічних приладів (у разі їх наявності);

4) показання засобів фото- та/або відеоспостереження (у разі їх наявності);

5) інші матеріали, які необхідні для прийняття рішення у справі.

2. У випадках, коли внаслідок ДТП її учасникам заподіяно тілесних ушкоджень, викликається слідчо-оперативна група для проведення слідчих дій на місці пригоди відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України.

3. Копія схеми та/або фотографії з місця ДТП надаються учасникам пригоди за їх письмовою заявою в підрозділі патрульної поліції, поліцейськими якого зазначене ДТП оформлено.

4. На схемі місця ДТП графічно зображуються та фіксуються такі об’єкти:

1) ділянка дороги, на якій сталась ДТП;

2) сталі орієнтири, до яких на схемі здійснена прив’язка об’єктів та слідів;

3) транспортні засоби, причетні до ДТП, координати їх розміщення відносно елементів проїжджої частини та сталих орієнтирів;

4) сліди гальмового шляху коліс транспортних засобів: їх розміщення відносно елементів проїжджої частини; довжина від їх початку до кожного колеса транспортного засобу із зображенням місць розривів; довжина слідів на ділянках з різним покриттям;

5) інші сліди та предмети, що стосуються пригоди: розміщення частин та об’єктів (уламки кузова, частинки фарби, уламки скла, осипання ґрунту, сліди рідини), що відокремилися від транспортного засобу, відносно елементів проїжджої частини, транспортних засобів; площа розсіювання уламків скла, осипання ґрунту;

6) координати місця зіткнення, наїзду відносно сталих орієнтирів;

7) ширина проїжджої частини разом з роздільними смугами;

8) ширина тротуарів, узбіччя;

9) розміри ділянок з різним станом дорожнього покриття;

10) розміри та розміщення дефектів дорожнього покриття;

11) розташування дорожньої розмітки;

12) розташування світлофорів, дорожніх знаків та інших засобів технічного регулювання дорожнього руху;

13) розташування шлагбаума, засобів сигналізації, дорожніх знаків на підході до залізничного переїзду.

В обов’язковому порядку на схемі місця ДТП заповнюється таблиця дорожніх умов та зазначаються назви об’єктів, зображених на схемі.

На зворотному боці схеми місця ДТП зазначаються:

1) марка (модель) пошкодженого транспортного засобу;

2) номерний знак транспортного засобу;

3) власник (співвласник) транспортного засобу;

4) серія та номер полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів та назва страхової організації, яка його видала, а у разі його відсутності - посвідчення відповідної категорії осіб, для яких наявність полісу не є обов’язковою;

5) перелік видимих (зовнішніх) пошкоджень транспортного засобу, які сталися внаслідок ДТП;

6) вид пригоди;

7) кількість учасників ДТП;

8) порушення пункту Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2001 року № 1306;

9) результати огляду на стан сп’яніння (у випадку його проведення);

10) тип транспортного засобу.

Зазначена інформація підтверджується підписами водіїв транспортних засобів.

5. При складанні схеми місця ДТП рекомендується:

1) застосовувати спеціальне креслярське приладдя (лінійки, лекала);

2) користуватися загальноприйнятими графічними зображеннями об’єктів та умовними позначками;

3) не порушувати масштабу зображення;

4) деталізувати ту чи іншу ділянку схеми пригоди;

5) використовувати винесення фрагментів за схему.

6. У випадках, коли для прийняття об’єктивного рішення виникає необхідність для отримання додаткових даних, поліцейський, який оформлює матеріали ДТП, протягом доби передає оформлені матеріли ДТП для подальшого розгляду уповноваженій особі підрозділу патрульної поліції, на території обслуговування якого сталася пригода.

7. Уповноважена особа підрозділу патрульної поліції під час розгляду матеріалів ДТП повинен(на) в найкоротший строк, але не більше одного місяця з дати вчинення ДТП, встановити всі обставини її скоєння, вжити інших заходів щодо об’єктивного визначення особи, яка вчинила адміністративне правопорушення, передбачене статтею 124 КУпАП, скласти відносно такої особи протокол про адміністративне правопорушення та в п’ятиденний строк надіслати його до відповідного суду.

8. Якщо для об’єктивного розгляду матеріалів ДТП необхідно залучити експерта, уповноваженою особою підрозділу патрульної поліції у триденний строк з вчинення ДТП готується відповідний лист до регіонального підрозділу Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України з переліком питань, які треба з’ясувати для прийняття об’єктивного рішення у справі. При цьому строк, зазначений в пункті 7 цього розділу, продовжується на час проведення відповідного експертного дослідження.

9. Якщо при ДТП один з його учасників зник з місця пригоди, поліцейський оформляє схему місця ДТП, відбирає пояснення в потерпілого, свідків (у разі їх наявності), встановлює наявність засобів зовнішнього відео-, фотоспостереження та невідкладно повідомляє уповноважену особу підрозділу патрульної поліції, відповідальну за розшук осіб, що зникли з місця ДТП. Остання зобов’язана вжити всіх можливих заходів для встановлення винуватців ДТП та обставин її вчинення в найкоротший строк, але не більше двох місяців.

Розшук осіб, що зникли з місця ДТП, здійснюється шляхом використання інформаційно-аналітичних баз даних, відкритих джерел інформації, надсилання запитів про отримання необхідних фото- та/або відеофіксацій відповідної пригоди, виклику осіб для прибуття до підрозділу або відвідування їх за місцем проживання (перебування), роботи.

При встановленні транспортного засобу, який зник з місця пригоди, проводиться його огляд на предмет наявності характерних пошкоджень, інших обставин ДТП та проведено фотофіксацію. У разі необхідності протягом трьох днів для встановлення обставин пригоди в порядку, передбаченому пунктом 6 цього розділу, залучається експерт. При цьому строк встановлення обставин ДТП продовжується на час проведення відповідного експертного дослідження.

У випадку встановлення факту проживання власника транспортного засобу на території, яку обслуговує інший підрозділ поліції, матеріали надсилаються за територіальністю.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 16:52 
Борец

https://www.facebook.com/serg.marco/pos ... 27?fref=nf

Цитата:
В дополнение к вчерашнему посту с Дорожным контролем.
Пообщался сегодня с двумя ребятами из «Дорожного контроля», один как оказалось на меня подписан. Обсудили вываленный в ютуб наброс на Фацевича и Маршала.
Общий призыв – не надо судить весь «Дорожный контроль» под одну гребенку. Это оказывается не вертикальная организация. ДК в каждом регионе – это самостоятельная структура со своими лидерами и ячейками. И далеко не все дружат с Шапошниковым.
Более того, «ДКашники» с которыми я общался охарактеризовали Шапошникова как жуткое ублюдище, и попросили написать о нем это свое мнение. Так же они заверили что у большей части «ДК», даже раскиданного по Украине и не взаимодействующих друг с другом, личности Фацевича и Маршала вызывают только уважение и они считают провокации в сторону этих личностей реальным пробиванием дна, не для того по их словам, создана и существует эта организация, чтоб гадить на бойцов АТОшников которые пытаются сломать систему ГАИшного беспредела. Но указывают на то, что полиции есть куда расти, что там не все так гладко и хорошо, и руководству стоит на эти факты обращать внимание.
Отдельно они высказались по Киевскому «ДК». Выражениями которые я тут печатать не буду. Иначе меня фейсбук забанит.
В общем, тем представителям «Дорожного контроля» которые не занимаются гавноедством от Ростислава Шапошникова, тех, которые действительно занимаются нужной общественной деятельностью, я выражаю уважение. Тем мудакам которые занимаются провокациями в стиле «а ну как забабахаю я провокационный ролик в фб, всячески мешая работе полиции и отмазывая нарушителей» - вы мудаки. И это не оскорбление. Это констатация факта.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 17:27 
Борец

Рост, радуйся! Тебя разбанили :)
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 17:30 
Борец

Я видел, я там писать больше ничего не буду, пусть не рассчитывают)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 17:46 
Борец

alekshapovalov писал(а):

ой питання так питання... :?
він людина віськова, весь час таким був (і Фацевич також) а у них свої приколи, свої "панятія", нажаль мало хто розуміє що хороший віськовий не означає хороший коп, а чи зуміють перелаштуватись із бійця в обслуговуючий персонал це дуже і дуже сумнівно, людина яка стільки років звикла до одних порядків та сформувала своє бачення яке формується на армійському уставі, наврядчи стане європейським копом, який надає послуги а не командує народом.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 18:00 
Борец

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Цитата:
Друг заместителя начальника патрульной полиции Евгения Жукова, некий Тим Златкин - заблокировал мой аккаунт, потому из моей ленты исчез мой репост его сообщения. Представитель украинского "патриотического движения" Тим Златкин написал, что скоро придет в США чтобы меня убить. Скриншот я успел сделать до удаления
Смайлик «smile»
Ну что ж, украинские "воины" не победив Гиви и Мотороллу в Донецке, готовы поехать за 10 000 км в США чтобы найти и убить журналиста, который попросил Евгения Жукова, как должностное лицо, не писать клевету в адрес "ДК". Ваши бы старания - да против ДНР. Ах да.. ДНР сдачи может дать, голову отрезать, а журналист нет

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 18:14 
Борец

kps а что в полиции Америки нет бывших военных ? Пройдет время оботрется перестроится и на такую службу ! У него еще в крови не дать обидеть своего боевого товарища ! В данном случае я его не оправдываю, но и видео Роста это тоже через чур было лишнее !!! Сказки о том что он снимал видео и после этого уезжал это тоже полный бред, не скажите он такси себе вызывал или как он выезжал из аэропорта ??? !!! Он отбыл в аэропорту дольше всех других груп из 79 и вывел свое подразделение без единой потери !!! Единственное в чем его корят в 79 это то что он не остался с новой группой у которой после его выхода начался большой штурм и наши здали старый терминал ! Но на самом деле и это доказано старый терминал заняли из за того что самый первый наряд на входе тупо заснул от усталости и их убили, после чего сепары зашли со шквальным огнем в терминал и выдавили наших военных из него, у бойцов есть видео этой атаки !!! После этого боя этот убитый наряд повешали на деревьях и испытывали наших снайперов и других бойцов которые в ночники и тепловизоры наблюдали эти висящие тела на выдержанность и ждали откроют огонь в отместку или нет !!! Маршал прошел все самые горячие точки где была 79 бригада и принял не один бой от сепаров, причем с сепарами они бились видя друг друга в лицо !!! Никто из 79 бригады не проиграл бой гиви и мотороле а наоборот ими было перебито огромное количество ублюдков которые входили в их подразделения, а сам аэропорт был взят после всяких там перемирий объявленных Петюней и за долго после того как от туда вышла 79 бригада !!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 18:24 
Борец

Цитата:
Сказки о том что он снимал видео и после этого уезжал это тоже полный бред, не скажите он такси себе вызывал или как он выезжал из аэропорта ??? !

Это не бред. Моя тактика - 100% копирование методов МВД. Начальник патрульной полиции заявил что ДК трусы
и брали деньги с ГАИ? Я теперь буду годами говорить, что Жуков трус сбежал из ДАПа.

Чтобы не слышать таких обвинений не нужно клеветать в адрес ДК. Я так поступаю всегда уже много лет.
Тот же Шарий - в 2010-м написал говно против меня. Я его буду говном поливать до конца жизни. Жуков
стал в один ряд с Шарием - в списке тех кого я буду оскорблять и информационно мочить до конца жизни.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 дек 2015, 18:29 
Борец

amaxim07
как я понимаю, этот тезис (бездоказательный) Ростислава является полность симметричным ответом на обвинения всего ДК Жуковым в уголовном преступлении (бездоказательным).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 168 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа