parashutist писал(а):
vitalidze писал(а):
+10005000 , пройоби є і їх не бути не може, бо вчили їх 3 місяці від сили старі мусора, які цих законів отродясь не бачили. Але як казав старий розумний дядько з Польщі, "краще 5 років помилок, ніж 50 років саботажу". Там де є помилки і пройоби, потрібно на них вказувати і змушувати їх виправляти помилки, а не кричати, що всі мусора 3,14дараси , фсьо прапало.
Ну дак вопрос к тому, почему их учили 3 месяца? Я бы спокойно и полтора года подождал, если бы на выходе получил качество. Со старыми мусорами жили 24 года, лишний год ничего бы не поменял, тем более сейчас лучше не стало. Второй вопрос, почему их учили старые мусора? Если уж выделены бабки на это, нельзя было сделать качество? С каждым днём все больше убеждаюсь, что реформа это просто пыль в глаза. Тем более, когда им вказували на проебы, мусора просто пытались прикрыть своих, замять, сгладить итд., если косились даже ветки форума на УП с отрицательными отзывами о полиции..
Не знаю фейк или правда, но как вам такое?
http://www.ednist.info/news/29602 из последнего
ЗЫ
Я не знаю менты их учили старые или нет. Но уже давным давно старые менты не позволяли себе требовать документы себе в руки и боялись лишний раз силу применить, наручники одеть. Те пуганые были, и в схавтке с ними свои права было отстоять легче. А это новое твердолобое и полностью уверено в том что ему ничего не будет.
старі мусора, були імпотентними, абсолютно непотрібними створіннями, від яких було 0,0 толку і 100% шкоди. За документи в руки, треба наказувати,
за незаконне використання сили- наказувати. А за законне - які претензії.
Просто поліцейські слабо юридично підковані. У них є ВСІ можливості по закону притягати до відповідальності
1) представився
2) пояснив суть порушення
а) особа-порушник погодилась не порушувати і призупинила правопорушення, конфлікту немає, поліцай поїхав далі (ідеальна ситуація, не завжди відбувається)
б) особа-порушник почала "качати права"(знаючи, що порушує) - ще раз повідомляєм про правопорушення і ЗАКОННО вимагаєм документи для складання протоколу (ДА У НИХ СТАРІ МУСОРСЬКІ ПОСВІТЧЕННЯ, ДА ЗА ЦЕ МОЖНА ВІДМІНИТИ ЇХНІ ДІЇ В СУДІ), правопорушник залупається далі і тупо не показує, пропозиція добровільно поїхати в ровд для з'ясування особи в іншому разі попередження про застосування сили, для доставлення в ровд, відмовляється - застосування сили і притягнення в ровд(звичайно бити не потрібно), складання 126, 185(якщо застосовував силу проти поліції під часзатримання), машина на ШП(якщо суттєво перешкоджає дорожному руху 265-2). Головне не забувати про формальності, котріпрописані в законі і жодна перевірка не знайде порушень з їхнього боку.