Текущее время: 12 дек 2024, 02:43

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 156 ]  На страницу Пред.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: АВТОМАЙДАН vs ГАИ
СообщениеДобавлено: 15 янв 2014, 15:40 
Борец

artobstrel писал(а):
Sans писал(а):
А Конституцию не надо?
Это под вопросом. Трактовать ее можно по-разному.
Вы на ст. 61. намекаете? (Юридична відповідальність особи має індивідуальний характер.) Так вы индивидуально и отвечаете за принадлежащее вам транспортное средство. Если оно попало в ДТП или на нем было совершено административное правонарушение. В демократических странах выписывают тикеты за нарушение парковки на хозяина аж бегом и ничего, живут как-то. Я не ратую за письма счастья, я как бы логику властей озвучиваю.

Нельзя трактовать по разному. Ст. 61 уже трактовал Конституционный суд - это решение является официальным
и не может теперь трактоваться иначе. Только как КСУ написал. В США и ЕС другое законодательство, другая
конституция. У нас такая, потому и живем мы по разным законам и правилам.

Более того и в ЕС фоткают ЛИЦО нарушителя. А в США, во всяком случае во Флориде, нет камер скорости,
только в ручном режиме полиция.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2014, 15:48 
Борец

ГАИ УГРОЖАЕТ АВТОМАЙДАНУ :lol:

Повідомлення столичної Державтоінспекції
http://www.udai.kiev.ua/index.php?optio ... &Itemid=28

Цитата:
Сьогодні в інтернет виданнях поширилась інформацію про те, що співробітники ДАІ зупиняють активістів автомайдану, які прямують до Межигір'я.
Управління ДАІ міста Києва повідомляє, що інспектори Державтоінспекції діяли у рамках закону. Колона автомайданівців о 8-й ранку рухалася у напрямку проспекту Сталінграда. На перехресті вулиць Набережно-Рибальській - Електриків працівники ДАІ за порушення п. 30.2 правил дорожнього руху намагалися зупинити автомобіль «Фольсваген Таурек». На державному номерному знаку якого містилась наклейка Евросоюзу. Пунктом 30.2 правил дорожнього руху України чітко зазначено: „Забороняється змінювати розміри, форму, позначення, колір і розміщення номерних знаків, наносити на них додаткові позначення або закривати їх, вони повинні бути чистими і достатньо освітленими”. Водій «Фольксвагена» вимогу про зупинку не виконав та продовжив рух, але перед проспектом Сталінграда був зупинений іншим патрулем ДАІ. Працівники ДАІ за вчиненя правопорушення намагались скласти адміністративний протокол, але з автобусів, які рухалися в колонах автомайданівців вийшли представники народної самооборони та відтиснили інспекторів від автомобіля. За кермо «Фольксвагена» сів чоловік, який представився

народним депутатом і авто на чолі колони продовжило рух. Порушення правил дорожнього руху активістами автомайдану були зафіксовані на відео.
Столична Державтоінсиекція наголошує, що всі порушеники ПДР нестимуть відповідальність згідно чинного законодавства.

Відео можна переглянути за посиланням: http://youtu.be/zCvlYpx6B6U

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2014, 15:49 
Борец

это реакция на статью ДК)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2014, 16:41 
Борец

ГАИ Киева на своем официальном сайте угрожает репрессиями против активистов Автомайдана
http://roadcontrol.org.ua/node/2037

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2014, 17:17 
Новобранец

Цитата:
«Фольсваген Таурек»... наклейка Евросоюзу.

Сплошной фейспалм. Какие они безграмотные :?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2014, 17:21 
Постоялец

суд лешил Хаджинова ВУ на 3 месяца .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2014, 17:44 
Борец

Суди без доказів забирають права автомайданівців. Ті звернуться до ЄСПЛ
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/15/7009622/

Цитата:
Активісти автомайдану мають намір звертатися до Європейського суду з прав людини, якщо суди безпідставно позбавлятимуть їх водійських прав через те, що вони з'їздили у Межигір'я 29 грудня.

Про це йдеться у заяві Автомайданівців, яку оприлюднив один з співзасновників руху Дмитро Булатов.

"ДАІ активно виконує злочинний наказ зверху, тепер естафету репресій проти Автомайдану перейняли суди, безпідставно і безглуздо позбавляючи активістів водійських посвідчень", - йдеться у заяві.

"Панове судді, нам зовсім не важко пройти всі судові інстанції та зрештою звернутись до Європейського суду з прав людини", - наголошують активісти.

"На це потрібен час і певні зусилля, але ми, на відміну від Вас, робимо все можливе для встановлення правового порядку у всіх сферах життя. І якщо раптом станеться так, що Європейський суд задовольнить нашу скаргу, ми вже через годину надішлемо в усі посольства іноземних держав повний перелік прізвищ суддів, що виносили репресивні вироки", - наголошують у заяві.

"Хто знає, можливо Вам варто швидше покататись на лижах в Австрії, бо потім може не вийти. Цитую суддю, що позбавив водійського посвідчення нашого активіста: "Нічого особистого! Таке зараз життя!", - додав Булатов у заяві.

Як відомо, суди вже винесли кілька рішень про позбавлення водійський прав людей, які 29 грудня з’їздити на прогулянку до Межигір'я, де знаходиться резиденція президента Віктора Януковича.

Їх звинувачують у тому, що вони нібито не зупинились на вимогу працівника ДАІ. При цьому жодних доказів цього факту ДАІ не наводить.

Щонайменше на 2080 машин складено такі рапорти.

У вівторок рішенням суду було позбавлену маму активістки автомайдана Ольги Швець – Людмили Швець, повідомила "Українській правді" подруга активістки Анастасія Мельникова.

За її словами, Людмила Швець 29 грудня не могла бути на зазначеному в рапорті даішника місці правопорушення, бо в цей час була на чергуванні в лікарні протягом доби.

Однак, незважаючи на докази невинуватості, суддя вже виніс рішення про позбавлення її прав.

Українська правда

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2014, 19:35 
Борец

Суддя забрала права за Межигір’я у людини, яка не була на місці порушення

Суддя Печерського суду Оксана Царевич забрала права на 6 місяців у Інни Царькової, яка 29 грудня була у Межигір'ї.

Про це вона написала у Facebook.

"Щойно закінчився суд щодо мого буцімто правопорушення - незупинки 29 грудня о 1810 на Наддніпрянському шосе. Як я вже писала мене там не було, оскільки в ці дні були у Вишгороді", - написала вона і додала, що її "засікли раніше того дня біля Міжгіря".

"Доказів нуль, викликали на моє прохання капітана, який складав адмінпротокол за моєї відсутності - цирк. Зранку слухали справу цілу годину, рапорт та адмінпротокол був розтрощений вщент моїм адвокатом", - повідомила вона.

"Мої докази і чоловік-свідок, а також зазначення існування і інших свідків того що я була в той час у Вишгороді – нуль, а також факт моєї відсутності при складанні протоколу. Вирок - вишка - 6 місяців позбавлення прав", - додала вона.

"До того, як до мене почали приходити Печерське ДАІ додому, з автомайданом їздила тільки раз - 29-го, Після цього стали з чоловіком робити це постійно. Авто одне прав двоє - нас не переможуть", - підкреслила активістка Інна Царькова.

Крім того Голосіївський "суд" забрав права строком на 3 місяці у одного з лідерів автомайдана Сергія Хаджинова.

Українська правда

http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/15/7009663/

Лише за те, що Правда – їх вина.
Мовчи, бо мови вже давно немає,
Забув її, мабуть, ти назавжди.
Та звик, що завжди твоя хата з краю
Така ж похилена, як мають всі раби.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2014, 20:23 
Борец

по ТСН показывали про одного из Автомайдановцев, пришел на рассмотрение админдела с оператором ТСН, мусор в админпрактике при видео камеры обосрался, кроме рапорта из доказательств ничего нет...
сейчас Автомайдановцы направили массу запросов сколько всего рапортов составил тот инспектор, т.к. у Автомайдановцев есть информация, что он находился в одно и тоже время в разных местах...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2014, 23:52 
Постоялец

А если машина оформленна на маму у которой нет прав, и никогда небыло, что они делать будут ? или на юрлицо ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2014, 23:54 
Борец

Irulet писал(а):
А если машина оформленна на маму у которой нет прав, и никогда небыло, что они делать будут ?

рубят всех чтобы зацепило максимальное количество активистов. тоже самое сбросить
атомную бомбу на город где прячутся партизаны. с 1 млн мирных жителей погибнет 1000 партизан - такие методы у власти

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2014, 04:08 
Борец

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2014, 06:45 
Борец

Журналістів, які висвітлюють Автомайдан, намагаються позбавити прав

Журналістів, які висвітлювали акції учасників Автомайдану також можуть позбавити водійських прав.

Зокрема, журналіст Мирослав Откович повідомив, що 15 січня працівник Державтоінспекції зупинив його за порушення, яке нібито відбулося 28 грудня 2013 року, коли Автомайдан здійснив автопробіг до маєтку генпрокурора Віктора Пшонки.

"Патрульна машина ДАІ стояла під мостом на в’їзді на міст Патона, там, де стояти заборонено. Щойно я проїхав повз, працівники ДАІ "сіли на хвіст" і вже на Набережній ввімкнули червоні проблискові маячки", - розповів він.

"Інспектор не зумів назвати причину зупинки і необачно зізнався: "По вашому автомобілю є відповідні вказівки". Далі інспектор повідомив, що буде оформляти протокол за правопорушення, яке трапилось приблизно тиждень тому. Коли саме не знав і кудись гарячково дзвонив по телефону", - зазначив Откович.

"Так само інспектор не міг визначитись, що саме мені інкримінують – "не зупинку на вимогу" чи "не пристебнутий ремінь безпеки", - додав він.

"Згодом телефоном невідомий інспектору повідомив, що правопорушення трапилось минулого року 28 грудня. Тоді активісти "Автомайдану" пікетували будинок генпрокурора Пшонки, а журналісти висвітлювали цю подію", - пояснив Откович.

"Чому зупинили саме зараз, а не раніше? Чому не разом з усіма в першу чи другу хвилю "протокольних репресій"? 14 січня я почав журналістське розслідування на тему фальсифікації протоколів працівниками ДАІ", - зазначив він.

"Лише вчора записав інтерв’ю з двома автомобілістами на передодні суду, їх адвокатами та лідерами "Автомайдану". Дії працівників ДАІ мають всі ознаки перешкоджання журналістській діяльності", - підкреслив журналіст.

Окрім того, журналістку "Української правди" Оксану Коваленко також можуть позбавити водійських прав – на неї вже склали протокол, незважаючи на те, що на місці правопорушення вона не була присутня, про що написала в поясненні.

Як відомо, вже відбулося кілька судів щодо учасників автопробігів до маєтків чиновників. Всі вони завершувалися позбавленням прав.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/16/7009677/

Лише за те, що Правда – їх вина.
Мовчи, бо мови вже давно немає,
Забув її, мабуть, ти назавжди.
Та звик, що завжди твоя хата з краю
Така ж похилена, як мають всі раби.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2014, 15:09 
Борец

Суд лишил Пояркова водительских прав на полгода
http://society.lb.ua/life/2014/01/16/25 ... _prav.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2014, 13:43 
Борец

ДАІшники заблокували Пояркова, щоб виписати штраф

Цитата:
Чотири патруля ДАІ затримали одного з лідерів Автомайдана Сергія Пояркова біля посольства США.
Працівники ДАІ звинуватили Пояркова в тому, що у нього є додаткові фари, повідомив Українській правді Сергій Поярков.
"Тут під посольством стояли автомобілі ДАІ, вони нас чекали. Одну людину зупинили за те, що він був нібито не пристебнутий, але його відпустили, а мені сказали, що у мене встановлені додаткові фари", - сказав він.
"Такий пункт у правилах є за невстановлені заводом-виробником фари. Але цей пункт не застосовується, бо дуже важко на дорозі встановити, які фари встановлені виробником, а які ні, для цього потрібний експертний висновок", - пояснив Поярков.
"А от мені виписали штраф на 300 гривень і протокол про те, що у мене додаткові фари", - зазначив він.
Поярков додав, що раніше жодних протоколів на нього не складали, а за цей тиждень це вже третій чи четвертий штраф.
"Зрозуміло, що дана спеціальна команда тролити авто майдан. Це була спеціальна акція, щоб виписати мені протокол", - зазначив Поярков.
Він також зазначив, що для того, щоб оштрафувати його приїхали два підполковника.
"Два підполковника приїжджають для того, щоб забрати додаткові фари. На кожну фару по підполковнику! Це настільки серйозне порушення в масштабах країни! Два підполковника кинули все і врятували країну від двох додаткових фар! Країна врятована, Батьківщина, спи спокійно! Я б їм Героя України дав" – обурився Поярков.
"Ви ж знаєте, що суд виніс рішення про позбавлення мене прав, але я подав апеляцію, тому права у мене", - також повідомив він.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/17/7009814/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 156 ]  На страницу Пред.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа